Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
És Párizsban 34 évesen szerintem még fog vívniMontanóból kiindulva Brisbane is opció 😊
Chargers LT
több mint 3 éve
És Párizsban 34 évesen szerintem még fog vívni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Én amúgy ilyen nyugodt 30 év alatt egy olimpiai döntőnk alatt se voltam 😁Londonban ugyanez volt
Nem tudtam elkepzelni se, hogy veszít
Chargers LT
több mint 3 éve
Senki mást nem láttam ilyen tisztán vívni top vívók ellen, mint Áront Londonban meg itt most. Nyilván jó meccsei voltak másoknak, de ez egész más, mint amit bárki más bármikor tudtt csinálni vizuálisan.Ez tényleg London vlt pepitában, csak a küzdősebb meccs nem a 8, hanem a 4 között jött, de amúgy ugyanaz: iskola végig, a döntőben a 3. olasz ellen. Megalázó tusok sora, nagyn nehéz elhinni, hogy ez megtörtént. Nem hiszem, hogy az életemben bárki (nem csak magar, bárki) utánacsinálja ezt, de ha mégis, ezt az eleganciát bizts nem rakja mellé...Annyira egyszerűnek tűnik a kardvívás Áront nézve, hogy nincsenek rá szavak.
Rajna
Odaáll, megvágja, és kész. Szabad szemmel tisztán láthatóan.
gabokocka
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Én amúgy ilyen nyugodt 30 év alatt egy olimpiai döntőnk alatt se voltam 😁A sydney-i vízilabda döntő volt még ilyen.
Nem tudtam elkepzelni se, hogy veszít
Chargers LT
több mint 3 éve
És még mindig csak 31 éves, ebben benne lehet még egy olimpia.
több mint 3 éve
Én amúgy ilyen nyugodt 30 év alatt egy olimpiai döntőnk alatt se voltam 😁Nem tudtam elkepzelni se, hogy veszít
több mint 3 éve
Ez tényleg London vlt pepitában, csak a küzdősebb meccs nem a 8, hanem a 4 között jött, de amúgy ugyanaz: iskola végig, a döntőben a 3. olasz ellen. Megalázó tusok sora, nagyn nehéz elhinni, hogy ez megtörtént. Nem hiszem, hogy az életemben bárki (nem csak magar, bárki) utánacsinálja ezt, de ha mégis, ezt az eleganciát bizts nem rakja mellé...Annyira egyszerűnek tűnik a kardvívás Áront nézve, hogy nincsenek rá szavak.
Rajna
Odaáll, megvágja, és kész. Szabad szemmel tisztán láthatóan.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Versenyzői nagyságban talán még a Benedekék vízilabdában 🙂Szerinte a pólótripla sehol nincs ehhez képest. Azért ott főleg azkon a tornákon 2-3 csapat nyerhetett, abból nyerni is szép, de a mai kardmezőnyben röhejes a 3 olimpia. Ha kikap a venezuelaitól az első meccsén, nyilván meglepő, de van ilyen egy Vk-n. Teljesen értelmezhetetlen a 3 arany szériában
Chargers LT
több mint 3 éve
Azt tudtam régebben olvastam, hogy a legsikeresebbek ebben a sportágban vagyunk de az akkor is elképesztő szám.Lemaradtam, ez a 38. vívó aranyunk? 😮És összesen van 178 magyar arany
alatriste
Abból 38 vívás
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tök jó nap lett volna ha Katka nem fullad vízbe.Eredményszempontból teljesen tökéletes nap volt. Katka nem nézett ki jól, de a mai célt (döntő) teljesítette, majd holnap érzem szarul magam miatta, nem most.
Omar majd Párizsban, addigra felnő sztem. 18 évesen Áron se nyert, aztan látjuk mi lett belőle 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Versenyzői nagyságban talán még a Benedekék vízilabdában 🙂Sztem tehetség szinten biztos, de versenyzői nagysagban nem.Sztem a legnagyobb magyar sportoló ever.Egerszegi mindenképp mellette van, de top a csávó
Lehet voltak tehetségesebbek, de hogy a legjobb sportember, az biztos.
gabokocka
Chargers LT
gabokocka
több mint 3 éve
Tök jó nap lett volna ha Katka nem fullad vízbe.Omar majd Párizsban, addigra felnő sztem. 18 évesen Áron se nyert, aztan látjuk mi lett belőle 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 697
2012ben és 2013ban is olimpia bajnok volt áron xDAz egész közmédiát ilyen szempontból el kell engedni, a képet közvetítsék rendesen, azt jól van.
Sixo
több mint 3 éve
Megvaaan az első!!!😎
több mint 3 éve
Ez tényleg London vlt pepitában, csak a küzdősebb meccs nem a 8, hanem a 4 között jött, de amúgy ugyanaz: iskola végig, a döntőben a 3. olasz ellen. Megalázó tusok sora, nagyn nehéz elhinni, hogy ez megtörtént. Nem hiszem, hogy az életemben bárki (nem csak magar, bárki) utánacsinálja ezt, de ha mégis, ezt az eleganciát bizts nem rakja mellé...
több mint 3 éve
Lemaradtam, ez a 38. vívó aranyunk? 😮És összesen van 178 magyar arany
alatriste
Abból 38 vívás
több mint 3 éve
Olasz gyerek nagyon rendes volt, meg is tapsolta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Fejben kibaszottul ott volt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lemaradtam, ez a 38. vívó aranyunk? 😮
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Sztem tehetség szinten biztos, de versenyzői nagysagban nem.Sztem a legnagyobb magyar sportoló ever.Egerszegi mindenképp mellette van, de top a csávó
Lehet voltak tehetségesebbek, de hogy a legjobb sportember, az biztos.
gabokocka
Chargers LT
több mint 3 éve
(Azért Basadzet Mariann nagylelkűen elfelejtette most 😛)Nem nagyon tudok mit mondani. Valahol mélyen reméltem/hittem, mert a 2. arany során ugyanezeket az erényeket megmutatta... és most megcsinálja még harmadszor is. Hihetetlen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Amúgy az, hogy az olasz már mosolyog, mindent elmondMa esélye se volt és ezt tudja
több mint 3 éve
7.-re fel is jöttünk az éremtáblázaton!
Liverpool Fc