Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Odds-ok holnap reggelre.. kb stimmel/hasonlóan rangsorolnék.Weyant 1.87
Ohashi 2.6
Hosszú 6.74
Flickinger/Belmonte/Wilmott 10.09
Mihályvári 14.54
Cusinato 27.9
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem vártam én túl sokat Madarásztól, de ekkora betlit nyomni egy olimpián az rendkívül gáz, főleg hogy ráadásul 4 nyert szettig megy a meccs itt. Az elejétől a végéig padlón volt, Bátorfi is kiállította magáról a bizonyítványt, h semmilyen szinten nem tudott belenyúlni a meccsbe.Majoros Bencében minden reményem.huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..hát ez egy szégyen volt minden szinten..
0-3, 3-4-nél lefogadtam Madarászt 4.20-as odds-al 😊
Szesze
Szesze
Végre elmondhatom magamról, hogy egy ismerősöm (oké, kb. háromszor beszéltünk 😀) olimpikon lett.
Kampman
több mint 3 éve
Sajnálom, nagyon szimpi kiscsaj - legalább is képernyőről az jött át.Aaaa izé Szász vagy Szászi Emesével mi lett? Ki se jutott?Ja csapat pont lemaradt úgy meg kontinensenként egy jut ki. Ő még a kontinenskvalira se jutott ki mert Kun Anna jobb volt az idényben
Szokol
Rajna
több mint 3 éve
Aaaa izé Szász vagy Szászi Emesével mi lett? Ki se jutott?Szült egy gyereket, nekifutott, de nem sikerült kijutni, sőt egyáltalán nincs magyar párbajtőröző.
Szokol
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Aaaa izé Szász vagy Szászi Emesével mi lett? Ki se jutott?Ja csapat pont lemaradt úgy meg kontinensenként egy jut ki. Ő még a kontinenskvalira se jutott ki mert Kun Anna jobb volt az idényben
Szokol
több mint 3 éve
Aaaa izé Szász vagy Szászi Emesével mi lett? Ki se jutott?
több mint 3 éve
Kampman
28 697
14:45-re van beírva.Remélem nem most fog jönni. 2 magyar éremkűzdelem mellett igazán sok lenne már.Majoros Bencében minden reményem.huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..hát ez egy szégyen volt minden szinten..
Szesze
Szesze
Végre elmondhatom magamról, hogy egy ismerősöm (oké, kb. háromszor beszéltünk 😀) olimpikon lett.
Kampman
alatriste
több mint 3 éve
Kampman
28 697
a két orosz, ooooooooorosz?! orosz olimpiai szööö...., szóval oroszCsak Oroszország doppingolt, nem az orosz olimpiai szövetség
Sixo
több mint 3 éve
Remélem nem most fog jönni. 2 magyar éremkűzdelem mellett igazán sok lenne már.Majoros Bencében minden reményem.huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..hát ez egy szégyen volt minden szinten..
Szesze
Szesze
Kampman
Liverpool Fc
több mint 3 éve
a két orosz, ooooooooorosz?! orosz olimpiai szööö...., szóval orosz
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Majoros Bencében minden reményem.huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..hát ez egy szégyen volt minden szinten..
Szesze
Szesze
több mint 3 éve
Lehet, nekem nem rémlik. De én azt láttam teljesen laikusként, hogy szét van esve a mozgása és csak erőlködik. Ilyen részegen baszni, de az se vezet túl gyakran sikerre.nekem mintha rémlene egy ledecky győzelem amikor nagyon elrontotta az előfutamokat és alig jutott döntőbe, aztán talán a 7esről nyert, de lehet keveremAmi furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..
gabokocka
Ezzel én elengedtem Katinkát, kis tulzással innentől az érem már kellemes meglepetés lenne.
Szokol
Sixo
több mint 3 éve
huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..hát ez egy szégyen volt minden szinten..
Szesze
több mint 3 éve
Azért a holland csaj mi gólt lőtt... Szép csel volt előtte
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sztem is kuka, talán pontszerző lesz itt és ennyi, többi számban sztem döntő se.Ami furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..
gabokocka
Ezzel én elengedtem Katinkát, kis tulzással innentől az érem már kellemes meglepetés lenne.
Szokol
Verrasztó viszont élete sanszat kapta egy olimpiai éremre.
több mint 3 éve
Mattsonnak nem lesz meg.. 😒nem sok esélye van, utolsó 16ból 8an ha megelőzik akkor bukta
Szokol
több mint 3 éve
Szerintem a Schwingenschlogl jobb... 😊matti mattsson, helye lenne empty olimpia név válogatottjábanKhömm 😊
Sixo
bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia/2326821
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
nekem mintha rémlene egy ledecky győzelem amikor nagyon elrontotta az előfutamokat és alig jutott döntőbe, aztán talán a 7esről nyert, de lehet keveremAmi furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..
gabokocka
Szokol
több mint 3 éve
kínai-ruszki vízilabdameccs jó lehet, 16-17 az állás
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mattsonnak nem lesz meg.. 😒
több mint 3 éve
Ami furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..
gabokocka
több mint 3 éve
huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..0-3, 3-4-nél lefogadtam Madarászt 4.20-as odds-al 😊
több mint 3 éve
mennyi litván van itt úszásban, ruta nagyon elindította őket
több mint 3 éve
Ami furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕