Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
nah nyerünk zombori, mondjuk erős egyéni kell ha döntőt akar
több mint 3 éve
Kampman
28 696
hol nézitek amúgy a neten?ES player, ha nem akarsz előfizetni, ez az oldal is elég jó
deyell
www.olympicstreams.me/tokyo-olympics-2020
több mint 3 éve
de ez az úszó kommentátor nem nézi a versenyt? vagy hogy tud ennyi faszságot összehordani? nyilván azért esett vissza rapsys, mert tartalékol a végére xD
több mint 3 éve
Kampman
28 696
hátha most nem román bíró leszBeszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlócsak ne az legyen, ami Athénban történt.
Rajna
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 734
Beszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlócsak ne az legyen, ami Athénban történt.
Rajna
choose life
több mint 3 éve
Láma voltam akkor 😕Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.Én beírtam
alatriste
Rajna
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.Én beírtam
alatriste
több mint 3 éve
Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kampman
28 696
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?A Dunán volt
alatriste
több mint 3 éve
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?duna
alatriste
több mint 3 éve
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Pár órája nagy károgás volt a mai magyar szerepléssel kapcsolatban, de most épp egész jól néz ki: van egy karddöntő (több nem is lehetett volna a sorsolás ismeretében), Salim brnzmeccsig elvette, Csernoviczki helytállt, Verrasztó döntős (Seto nélkül). Ebben a pillanatban minde tökéletes épp 😊
több mint 3 éve
Salim a 2019-es világbajnok koreai Jang Junnal meccsel a bronzért.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez az Omar gyerek jól megverte ezt a csávót 😊 Mehet a bronzért.
több mint 3 éve
Kampman
28 696
Már nyugdíjas is, megy mindennap a GUM áruházba a csirkefarhátértŐ nem volt gyenge 😁aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
lekörözött mindenkit "tudásban" (is)
eaglesmcnabb
Komoly hogy azért 26 évesen már visszavonult edző
kapitnono
több mint 3 éve
Ekkora troll kérdést amúgy ilyen timinggal 😁Az M4 kommentátor akkor kérdezte meg Verrasztót, hogy "Hány éve vártál erre a pillanatra?", mikor még a másik futam végig se ment és még nem volt biztos a döntő 😅de őszintén... ilyen fasz kérdésekre meg is érdemlik a paraszt interjút 😀
Chargers LT
eaglesmcnabb
Mondjuk nem direkt volt, a kérdező volt hülye
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Azért az ilyen egzotikus országok úszóinál mindig igzatottam várom az új Eric eljövetelét.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ő nem volt gyenge 😁aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
lekörözött mindenkit "tudásban" (is)
eaglesmcnabb
Komoly hogy azért 26 évesen már visszavonult edző
több mint 3 éve
Az M4 kommentátor akkor kérdezte meg Verrasztót, hogy "Hány éve vártál erre a pillanatra?", mikor még a másik futam végig se ment és még nem volt biztos a döntő 😅de őszintén... ilyen fasz kérdésekre meg is érdemlik a paraszt interjút 😀
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!