NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
1
1
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha Fischer nem is, Rauhe aranyeséllyel megy kajakban!Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
több mint 4 éve
Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
több mint 4 éve
Én koca drukker vagyok, egyik olimpiai versenyszámot sem követem különösebben, Katinka 400 vegyesen kívül miben lesz még érdekelt?400vegyes, 200 vegyes, 200 pillangó, 200 hát elvileg
alatriste

több mint 4 éve
Beszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlóKi a tököm ez a Samele...
Rajna
Nah itt is Áron lesz az esélyes
Hátha izgul majd ez a Samele mókus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎mondjuk a kommentátor fél távnál leírta, nem szóltak neki, hogy 100méteres a táv
Chargers LT
több mint 4 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎
több mint 4 éve
Beszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonló
több mint 4 éve
Nekem szere Samele kilóg lefele most ebből a négyes döntőből. Az az ág nem volt most erős, de azért Kim szép skalpokat gyűjtött eddig és most is magabiztos sajnosLeírom ezt és Samele ad 5 tust 😀
Rajna
több mint 4 éve
Nekem szere Samele kilóg lefele most ebből a négyes döntőből. Az az ág nem volt most erős, de azért Kim szép skalpokat gyűjtött eddig és most is magabiztos sajnos
több mint 4 éve
Persze, de ez nagyban függ attól is, hogy mi az eredmény éppen 😊 Ez az elődöntő pont azért volt nagyon nagy teljesítmény tőle, mert 1-4-es kezdés ellenére higgadt tudott maradni és utána tudott nagyon szépen és simán fordítani. A vége viszont nagyon meleg lett, a grúz is nagyon jó volt.Ez mindig is benne volt, h kardnál folyamatosan nyomást kell gyakorolni a bírókra, mert rendkívül sok a kérdőjeles helyzet. Régebben sokkal több együttest adtak a bírók, most hogy ez megváltozott még sokkal nagyobb szerepe van annak, h ki milyen benyomást tesz a bírókra. Szilágyi tudatosan csinálja ezt az egészet, de azért nem kell őt se félteni 😊Szerintem ő 90%-ban őszintén csinálja, aztán 1-2 fontos tusnál rájátszik persze. De ez jobb stratégia mint minden bekapott tusnál hüledezni, hgy téged meg se szúrtak.
Szesze
Rajna
több mint 4 éve
Én koca drukker vagyok, egyik olimpiai versenyszámot sem követem különösebben, Katinka 400 vegyesen kívül miben lesz még érdekelt?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
reméljük jó matchup de ezek a koreaiak mindig idegesítőek. főleg Imre Géza döntője utánKim Jung-hwan lesz Áron ellenfele úgy tippelem. Rióban az elődöntőben találkoztakÉs 2014 óta egyszer kapott ki tőle (addig kb. egálban volt a mérlegük egymás ellen).
deyell
Rajna
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Mondjuk a 8 döntős úszó 1mp-en belül van. Ez brutál szorosMert mindenki szar, talán Kaliszt leszámítva.
Chargers LT
több mint 4 éve
Mondjuk a 8 döntős úszó 1mp-en belül van. Ez brutál szoros
több mint 4 éve
Ez mindig is benne volt, h kardnál folyamatosan nyomást kell gyakorolni a bírókra, mert rendkívül sok a kérdőjeles helyzet. Régebben sokkal több együttest adtak a bírók, most hogy ez megváltozott még sokkal nagyobb szerepe van annak, h ki milyen benyomást tesz a bírókra. Szilágyi tudatosan csinálja ezt az egészet, de azért nem kell őt se félteni 😊Szerintem ő 90%-ban őszintén csinálja, aztán 1-2 fontos tusnál rájátszik persze. De ez jobb stratégia mint minden bekapott tusnál hüledezni, hgy téged meg se szúrtak.
Szesze
több mint 4 éve
Szabó Gabesz szerint Virrasztó döntős 400 vegyesen.Lehet régóta fent van.
empty taxi
több mint 4 éve
A döntőben erősen dominál az angol nyelvterület! 😀Úgy mint Ferencváros?
alatriste
több mint 4 éve
Ez mindig is benne volt, h kardnál folyamatosan nyomást kell gyakorolni a bírókra, mert rendkívül sok a kérdőjeles helyzet. Régebben sokkal több együttest adtak a bírók, most hogy ez megváltozott még sokkal nagyobb szerepe van annak, h ki milyen benyomást tesz a bírókra. Szilágyi tudatosan csinálja ezt az egészet, de azért nem kell őt se félteni 😊Egyébként jó látni, hogy Áronnak van már akkora respektje kétszeres olimpiai bajnokként, hogy neki fújnak. Részben amúgy nem csak a respekjte miatt sztem, hanem mert nem drámázik, ha tényleg bekap egy tust, elismeri, akkor reklamál, ha komolyan gondolja, egyszerűen komolyan veszik a bírók a testbeszédét az olasz és egyéb bohóck helyett.azt vettem észre hogy ő legtöbbször tényleg csak akkor örül hevesen amikor övé a pont. Más vívók meg szinte folyamatosan ordibálnak hogy pontot szereztek, akkor is ha közük nem volt hozzá.
Rajna
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
A döntőben erősen dominál az angol nyelvterület! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ez a vegyesúszás ezen az olimpián ritka nagy bohóckodás lesz, Seto is elbénázta, Katkától is kitellik, a többiek meg nagyn homály úszók
több mint 4 éve
4. legjobb idővel nem is rossz amúgy.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
nála verrasztó a döntősSzabó Gabesz szerint Virrasztó döntős 400 vegyesen.Mohay Bence szerint is
empty taxi
Kampman
több mint 4 éve
kedvelem szabó gábort ,de azért ezen a 400 vegyesen nagyon mellélőtt, a 2. futam közben azt mondta, hogy bele kell húznia a 4.nek, mert így csak az első 3 lesz döntős, végül abból a futamból nem, hogy a 4., de senki sem jutott döntőbe