Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikor lesz a döntő?14:15
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
verrasztó remélem kiesik, nagyon utálom azt a családotazért ilyet soha nem írnék le egy olimpián!
Sixo
több mint 3 éve
13-13-nál egyértelműen a grúznak kellett volna pontot kapnia szerintem, szóval nem csoda, hogy kiborult a csávó 😊Én egyáltalán nem értettem Áron hogy kapott ott tust de nem is érdekel13 - 13 a grúz mit reklamált?azt, hogy mind a két tus minimum kérdőjeles volt.. nem volt szimpatikus, de valójában nem lett volna olyan a helyében aki ne rinyált volna ezekre ekkora tétnél
ThundersNFL
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Kim Jung-hwan lesz Áron ellenfele úgy tippelem. Rióban az elődöntőben találkoztakÉs 2014 óta egyszer kapott ki tőle (addig kb. egálban volt a mérlegük egymás ellen).
deyell
több mint 3 éve
deyell
11 733
Kim Jung-hwan lesz Áron ellenfele úgy tippelem. Rióban az elődöntőben találkoztak
choose life
több mint 3 éve
Én egyáltalán nem értettem Áron hogy kapott ott tust de nem is érdekel13 - 13 a grúz mit reklamált?azt, hogy mind a két tus minimum kérdőjeles volt.. nem volt szimpatikus, de valójában nem lett volna olyan a helyében aki ne rinyált volna ezekre ekkora tétnél
ThundersNFL
Szesze
több mint 3 éve
Kampman
28 695
verrasztó remélem kiesik, nagyon utálom azt a családotvalahogy senkinek nem lopták be magukat a szívébe
Sixo
több mint 3 éve
Én az utolsó tus előtti kettőt pont fordítva láttam, meg a videózásos reversalt sem értettem, de nem is nekem tolják ezt, beszarok Áron mekkora király13-13nal úgy láttam h inkább georgiai kevésbé Áron, ott értem a reklamalasat, viszont az utolsó nekem egyértelmű volt, Áron támadott.
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mikor lesz a döntő?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
verrasztó remélem kiesik, nagyon utálom azt a családotHidd el sokan, az úszó életben is!!!
Sixo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
13 - 13 a grúz mit reklamált?azt, hogy mind a két tus minimum kérdőjeles volt.. nem volt szimpatikus, de valójában nem lett volna olyan a helyében aki ne rinyált volna ezekre ekkora tétnél
ThundersNFL
több mint 3 éve
Nesze te grúz patkány!!!🤣🤣🤣
kapitnono
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
13 - 13 a grúz mit reklamált?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szimpatikus ez a grúz gyerek, húzzon haza a vérbe. 😊Hát jah...
somoskovig
Próbált mindent bevetni a víváson kívül, ráadásul csak védekezett egy olyan sportban, ahol a támadást díjazzák elvileg
Áron megérdemelten jutott be
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Én az utolsó tus előtti kettőt pont fordítva láttam, meg a videózásos reversalt sem értettem, de nem is nekem tolják ezt, beszarok Áron mekkora király
több mint 3 éve
Akkor jó szurkolás majd srácok!!!!
több mint 3 éve
Jól csinálta a grúz, kibaszott kemény ellefél volt, de Szilágyi valami brutál erős fejben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Köcsög grúz
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Bravó Áron!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez Áron!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 695
Szimpatikus ez a grúz gyerek, húzzon haza a vérbe. 😊Írta már valaki pár órája, hogy eléggé unszimpatikus, erre a prosztóságra nem számítottam azért.
somoskovig
több mint 3 éve
azért ez izgi volt 😊
több mint 3 éve
Megvan az első érmünk! 😊
Liverpool Fc