NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
192
24
22:30, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
na kész
több mint 3 éve
Ugyan ez jó előmelegítés a szezonra 😀jah csak aludni is kell valamikor 😊Ezért írtam Nb2nek a Gyűlölködjünk topicba, hogy vigyázzon éjjel is történhetnek lényeges dolgok 😊Bakker holnap korán kell kelni 😅Meg hosszú is 4:10 től döntőzik ha bejut 😀
4:30-kor vízilabdázunk
Chargers LT
kapitnono
dande
NB2
több mint 3 éve
mondjuk ezen nem nagyon volt még határeset szitu se eddigÉn elég sokat néztem, de még mindig minden ásodik meccsen látok akciót, amire én már adnék pontot, de semmi nem történik 😊Ez a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.ha megtörténik látni fogod laikus szemmel is 😊
Kampman
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Ez a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.Ezért nézem a női párbajtőrt, jobban követhető.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jah csak aludni is kell valamikor 😊Ezért írtam Nb2nek a Gyűlölködjünk topicba, hogy vigyázzon éjjel is történhetnek lényeges dolgok 😊Bakker holnap korán kell kelni 😅Meg hosszú is 4:10 től döntőzik ha bejut 😀
Chargers LT
kapitnono
dande
több mint 3 éve
Én elég sokat néztem, de még mindig minden ásodik meccsen látok akciót, amire én már adnék pontot, de semmi nem történik 😊Ez a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.ha megtörténik látni fogod laikus szemmel is 😊
Kampman
Szesze
több mint 3 éve
Ez a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.ha megtörténik látni fogod laikus szemmel is 😊
Kampman
több mint 3 éve
Ezért írtam Nb2nek a Gyűlölködjünk topicba, hogy vigyázzon éjjel is történhetnek lényeges dolgok 😊Bakker holnap korán kell kelni 😅Meg hosszú is 4:10 től döntőzik ha bejut 😀
Chargers LT
kapitnono
több mint 3 éve
Kampman
28 651
Ez a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.
több mint 3 éve
Bakker holnap korán kell kelni 😅Meg hosszú is 4:10 től döntőzik ha bejut 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Áron mikortól vív?
több mint 3 éve
Bakker holnap korán kell kelni 😅4:30-kor vízilabdázunk
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A női párbajtőr most kommentár nélkül van a netes streamen, hallani a bírót, sokkal élvezetesebb ígyMondjuk függetlenül a kommentár minőségétől nem értem, miért veszik le a bíró hangját, különösen konvencionális fegyvernemnél, azt akkor is érdemes hallani, ha a kommentátor látja, hogy mi van.
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Salim hánykor bunyózik?
több mint 3 éve
Sixo eldumálta ennek az eredményét így nincs értelme nézni ezt az íjászatot 😊Pedig elég izgalmas
NB2
több mint 3 éve
Sixo eldumálta ennek az eredményét így nincs értelme nézni ezt az íjászatot 😊
több mint 3 éve
Koreaiak micsoda éremhalmozásban lehetnek már az első nap....Nekik mindig erős az eleje. Taekwondo, íjászat húzza őket, a második felében igazából csak 1-2 birkózójuk szokott lenni.
dande
több mint 3 éve
Koreaiak micsoda éremhalmozásban lehetnek már az első nap....
több mint 3 éve
m4sport.hu/tokio2020/cikk/2021/07/23/szombati-program-es-kozvetitesekSzinte biztosszerintem Áront adja déltől az m4, utána elkapcsolnak az úszásra és vissza majd Áronra bármit is vívAz ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
kapitnono
alatriste
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Kampman
NB2
De aki felnéz az M4 onlinera, ott ugye van egyszerre 5 esemény, ki lesz írva idővel, mit hol adnak
De Áron tuti M4
Chargers LT
itt lebontva írják mit mikor melyiken adnak
több mint 3 éve
németek jól elbaszták a végét a spanyolok ellen kéziben.. végén a döntetlen se lesz meg
több mint 3 éve
Szinte biztosszerintem Áront adja déltől az m4, utána elkapcsolnak az úszásra és vissza majd Áronra bármit is vívAz ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
kapitnono
alatriste
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Kampman
NB2
De aki felnéz az M4 onlinera, ott ugye van egyszerre 5 esemény, ki lesz írva idővel, mit hol adnak
De Áron tuti M4
több mint 3 éve
Na megvan a Krasniqi-Tonaki álomdöntő, jónak ígérkezik, bár a japán elég fáradt lesz a 7 perces kínszenvedése után...