Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Magyar érdekeltség. 🙂?Valaki összefoglalná mi történt ma? Meglepetések papírforma stb.korea szoros meccsen nyert vegyes íjászatban, egy 17 és egy 20 éves íjásszal
Köszönöm
tüsi91
Sixo
Nem tudom nézni és olvasni sincs időm ma.
több mint 4 éve
Valaki összefoglalná mi történt ma? Meglepetések papírforma stb.korea szoros meccsen nyert vegyes íjászatban, egy 17 és egy 20 éves íjásszal
Köszönöm
tüsi91
több mint 4 éve
hogy lehet ennyire vakon az m4 kommentátor?Vicces mókus
Gergőbácsi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hogy lehet ennyire vakon az m4 kommentátor?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Valaki összefoglalná mi történt ma? Meglepetések papírforma stb.Köszönöm
több mint 4 éve
Áron az esélyes, annyi biztos
több mint 4 éve
mi az, hogy szilágyi döntője után kapcsolnak az uszodába? mi van ha nem jut be, mi ez a magabiztosság ?
több mint 4 éve
én is ma reggel fizettem rá elő, szerintem bőven megérimég nincsoh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
még nincsoh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
oh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
több mint 4 éve
szeretnél te beléjük nézni ...Na abba belenézek12:55 kor még lesz érdekes csapatsport, Hollandia - Brazília focika, nőkkel13:00-kor női strandröplabda
Meg 14:30 gyeplabda, akit izgat a különlegesség 😁
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
több mint 4 éve
oh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...
több mint 4 éve
Na abba belenézek12:55 kor még lesz érdekes csapatsport, Hollandia - Brazília focika, nőkkel13:00-kor női strandröplabda
Meg 14:30 gyeplabda, akit izgat a különlegesség 😁
Chargers LT
Kampman
több mint 4 éve
Jáááj...Hát ez a Popescu csúnya mint a lőtt seb!Duna, izraeli dzsúdós
nagir
Kampman
De az ukrán ellensúlyozza a látványt!!🤗

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
No hát ha így elhúzódnak az elődöntő döntők, akkor tuti nem látom, úgy hogy remélem majd jó szurkolás kívánhatok nektek 😊
több mint 4 éve
Nagyon durva hogy egy stúdióból 1000 szer jobb közvetítést csinál Horváth.Nem vagyok képbe de ő kommentált most ES-en párbajtőrt? Áronra nem kapnak mindketten streamet? 😀
Tony Adams

Liverpool Fc
több mint 4 éve
De irritáló ez az Ujvári Goldenszkór Máté. Mondjuk a dzsúdómeccsek kilencvenhét százaléka is értelmezhetetlen bohóckodás, ha lenne egy jó meccs, az gyorsan végetér ipponal.
több mint 4 éve
Hát ez a Popescu csúnya mint a lőtt seb!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
hát akkor be kell kapcsoljam a tv-m, remélem most is sírás lesz a vége amire bochkor beszólhatamúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?
SixoNo E2n Horváth Mariannal lehet vívást nézni 😊Kampman
dande
több mint 4 éve
Nagyon durva hogy egy stúdióból 1000 szer jobb közvetítést csinál Horváth.
több mint 4 éve
amúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?
Sixo
No E2n Horváth Mariannal lehet vívást nézni 😊
dande
több mint 4 éve
amúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?