Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
A dzsúdómeccs bírója eléggé Alekosz-beütésű

több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Koreaiak micsoda éremhalmozásban lehetnek már az első nap....
dande
Nekik mindig erős az eleje. Taekwondo, íjászat húzza őket, a második felében igazából csak 1-2 birkózójuk szokott lenni.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
Koreaiak micsoda éremhalmozásban lehetnek már az első nap....
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Déltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo
12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majd
kapitnono
Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?
alatriste
Az ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Kampman
szerintem Áront adja déltől az m4, utána elkapcsolnak az úszásra és vissza majd Áronra bármit is vív
NB2
Szinte biztos
De aki felnéz az M4 onlinera, ott ugye van egyszerre 5 esemény, ki lesz írva idővel, mit hol adnak
De Áron tuti M4
Chargers LT
 m4sport.hu/tokio2020/cikk/2021/07/23/szombati-program-es-kozvetitesek
itt lebontva írják mit mikor melyiken adnak
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
németek jól elbaszták a végét a spanyolok ellen kéziben.. végén a döntetlen se lesz meg
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 570 — Jedi Master
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo
12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majd
kapitnono
Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?
alatriste
Az ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Kampman
szerintem Áront adja déltől az m4, utána elkapcsolnak az úszásra és vissza majd Áronra bármit is vív
NB2
Szinte biztos
De aki felnéz az M4 onlinera, ott ugye van egyszerre 5 esemény, ki lesz írva idővel, mit hol adnak
De Áron tuti M4

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Na megvan a Krasniqi-Tonaki álomdöntő, jónak ígérkezik, bár a japán elég fáradt lesz a 7 perces kínszenvedése után...

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo
kapitnono
alatriste
Kampman
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo
kapitnono
alatriste

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 985 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem Szilágyi gyorsan megnyeri a 3.t mert 2től esketek 😀 Bár 20 éve Nagy Titi arany asszóját is istentisztelet miatt nem tudtam megnézni 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 751 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
alatriste
én úgy tudom igen
Sixo

több mint 4 éve
Erre mondom ha doppingolnak se érdekel, mert én pl 1000 kockacukorral se bírnám így végig nyomni 😊
több mint 4 éve
sima volt az ezüst 😊
több mint 4 éve
Van Aert is megérdemli az érmet, ha ő nincs, a többiek a bronzért mehettek volna csak

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 349 — LIGHTS OUT!
M4-en bemondták, hogy Van Aert a 2., az Eurosporton meg, hogy Pogacar. 😀
bello23
weblap szerint van aert

több mint 4 éve
miért nem ismétlik vajon..?
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Közben volt egy nagyon jó elődöntő judoban, Bilodid-Tonaki

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
bello23 Indianapolis Colts 13
M4-en bemondták, hogy Van Aert a 2., az Eurosporton meg, hogy Pogacar. 😀
több mint 4 éve
alatriste
én úgy tudom igen

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 258 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo
Sixo
22 perce linkeltem. 😉
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 194 — no es importante
Én mindig a dél-amerikai bringásoknak szurkolok, szóval öröm van 😎
Chargers LT
Pláne így, rögtön nemzeti hős lett a srác, a legismertebb ecuadori a világon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo

több mint 4 éve
Innen már nem durran ki a kereke 😛 grat
több mint 4 éve
Én mindig a dél-amerikai bringásoknak szurkolok, szóval öröm van 😎