Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
McNulty aljas ütemben indított, egyedül Carapaz ment vele, izgi lesz a vége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"nem lehetetlen a hollandoknak", jah végül is csak egy 9est és 10est kellett volna lőni, erre lő a holland gyerek egy 6ost 😀
több mint 4 éve
Így érdekes a kérékpár, elol vannak vagy tízen, mindenki egyedül segítő nélkül.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
nah kezdődik a döntő, eddig annyira jó volt kommentátor nélkül ,erre a döntőbe bekapcsolódik😀😀😀
Sixo
több mint 4 éve
nah kezdődik a döntő, eddig annyira jó volt kommentátor nélkül ,erre a döntőbe bekapcsolódik
több mint 4 éve
“Hány ilyet láttunk aki jól mozog - mégse vettük feleségül” 😆😆😆😆😆😆😆😆kerékpár közvetítés
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
és a török csaj megint xD megnyerte a mexikóiaknak a bronzot, 9es után egy 5ös
több mint 4 éve
azért szép javítás a mexikói csávótól, 2x10es, 39es kör nagyon durva
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
kurva jó látni nézőket, szurkolást 😊
több mint 4 éve
jó mondjuk ha 10es az a 2es, akkor is a törökök nyerik a 2.at
több mint 4 éve
Szlovenokat sem ertem, lassan indulniuk kellene ha nyerni akarnak.Na insult is pogása. Mcnulty meg tapad rá, touronmeg kb ő volt az egyetlen csapattarsa aki egy métert nem tudott neki segíteni 🤣🤣
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Pogi a Touron érzi magát 😊
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
akció van
több mint 4 éve
uh ez mi volt, 2es 😮 nagyon de nagyon sokáig kivárt vele, kár érte, a 2. úszott 😕
több mint 4 éve
Igazán dobhattak volna egy emailt, most úgyis szünet van a nascarbanAz a barom volt aki közvetítette, amit én mondok az a studióban ülő csóka volt 😀nem után volt hanem a közepén, 8-4nél, furcsáltam is, hogy miért kell egy meccs közepén a következőről beszélni márPedig áron asszója után bejelentette a faszi az m4 studióban, hogy jön a szuperrangadó a koreai ellen 😀Bazadze nyert 15-13-ra...Azért ez nem akkora baj 😊
Igor
somoskovig
peach
Sixo
peach
több mint 4 éve
Szlovenokat sem ertem, lassan indulniuk kellene ha nyerni akarnak.