NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Detroit Lions
1
1
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
akkor most délig nyugi van, egyebekkel el lehet csemegézniaz országúti kerékpár befutóját ha jól tudom 11re várják, ott még lehet okunk izgulni
NB2
több mint 3 éve
Pedig áron asszója után bejelentette a faszi az m4 studióban, hogy jön a szuperrangadó a koreai ellen 😀Bazadze nyert 15-13-ra...Azért ez nem akkora baj 😊
Igor
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Kiabál mint a sakál mentalitása remélem fekszik Áronnak és a zsűrit nem fogja ezzel megtéveszteni.
több mint 3 éve
akkor most délig nyugi van, egyebekkel el lehet csemegézni
több mint 3 éve
Bazadze nyert 15-13-ra...Azért ez nem akkora baj 😊
Igor
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Bazadze lesz az ellenfél.Lehet könnyebb, de nagyon nem szimpatikus csávó,
több mint 3 éve
Bazadze nyert 15-13-ra... de a másik ágon fordított a koreai 13-14-ről Ibragimov ellen. Somos, mindig mákolsz, baszki..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
az okés, nekem is, csak nem lenne úgy igazságosabb és nyerne többször a jobb ?amúgy miért van az, hogy az ijászatot szabadban, a szélnek kitéve űzik? hagyomány vagy annyira messzire lőnek, hogy akkora csarnok megoldhatatlan lenne ?Nekem így sokkal jobban tetszik, valahogy természetesebb.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kb is-is amúgy, mindkét ok igaz.amúgy miért van az, hogy az ijászatot szabadban, a szélnek kitéve űzik? hagyomány vagy annyira messzire lőnek, hogy akkora csarnok megoldhatatlan lenne ?Nekem így sokkal jobban tetszik, valahogy természetesebb.
Sixo
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 601
amúgy miért van az, hogy az ijászatot szabadban, a szélnek kitéve űzik? hagyomány vagy annyira messzire lőnek, hogy akkora csarnok megoldhatatlan lenne ?Nekem így sokkal jobban tetszik, valahogy természetesebb.
Sixo
több mint 3 éve
nemtom miért nem nézhető a Bazadze-Oh, 12-12, szívesen lecsekkolnám
több mint 3 éve
Pont kérdezni akartam, hogy m4-en miért reklám megy meg mindig, erre akkor sikeresen le is maradtam az asszóról, szép munka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
azért így visszanézve, hogy 1.5 nyílhegyen múlott ez a holland döntő, elég közel volt
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Irán előzi az USÁ-t. Tőlük le is fújhatják az olimpiát.
több mint 3 éve
gg a hollandoknak, GABIIIIIII, vagy mit ordibálnak folyamatosan
több mint 3 éve
amúgy miért van az, hogy az ijászatot szabadban, a szélnek kitéve űzik? hagyomány vagy annyira messzire lőnek, hogy akkora csarnok megoldhatatlan lenne ?
több mint 3 éve
Ezt most nem 7-re nyerte.... hanem 6-ra.Nem tudom mit mondjak... egyszerűen nem értem.
Hajrá Bazadze!
több mint 3 éve
Vigyázni kell a vívóknak, semmit nem szabad gesztikulálni 😀van bent kamera megláthatják
Kampman
több mint 3 éve
sima liba 😊
több mint 3 éve
hogy ment a fújolás amint a földhöz vágta a fegyvert az iráni 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 601
Vigyázni kell a vívóknak, semmit nem szabad gesztikulálni 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 601
Nem szoktam már kommentátorokkal foglalkozni, de látványosan nincs szinkronban az amit a képen látok, meg amit tőle hallok.de kár érte, mondja egy Szilágyi pontszerzésnélegész reggel az ő szidása ment, látom most te is bekapcsolódsz 😀
tényleg súlyosan vakon van
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
de kár érte, mondja egy Szilágyi pontszerzésnélegész reggel az ő szidása ment, látom most te is bekapcsolódsz 😀
tényleg súlyosan vakon van
Kampman