NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 920
59
22:10 SUGAR BOWL, Georgia vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
szerintem Áront adja déltől az m4, utána elkapcsolnak az úszásra és vissza majd Áronra bármit is vívAz ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
kapitnono
alatriste
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 623
Az ES is olyasmiket írt, hogy próbálnak fókuszálni a magyar szereplőkre, de ezt nem igazán láttam eddig.Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
kapitnono
alatriste
Úszásban viszont szerintem a közmédia minden magyart élőben adni fog (hacsak nincs ütközés egy másik magyar döntővel), nagyon népszerű sport.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Thx, azt lehet tudni, hogy a magyarTV és az eurosport hogyan osztozik a közvetítéseken? Van vagy 4-5 csatorna ami szóbajöhet... 😀 Vagy a magyarok főleg az m4 duna?12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
kapitnono
Liverpool Fc
több mint 3 éve
12:13 tól lesz az első úszás előfutam amiben magyar lesz, Hosszú 13:12 től lesz majdDéltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
Sixo
több mint 3 éve
Erre mondom ha doppingolnak se érdekel, mert én pl 1000 kockacukorral se bírnám így végig nyomni 😊
több mint 3 éve
sima volt az ezüst 😊
több mint 3 éve
Van Aert is megérdemli az érmet, ha ő nincs, a többiek a bronzért mehettek volna csak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
M4-en bemondták, hogy Van Aert a 2., az Eurosporton meg, hogy Pogacar. 😀weblap szerint van aert
bello23
több mint 3 éve
miért nem ismétlik vajon..?
több mint 3 éve
Közben volt egy nagyon jó elődöntő judoban, Bilodid-Tonaki
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
bello23
13
M4-en bemondták, hogy Van Aert a 2., az Eurosporton meg, hogy Pogacar. 😀
több mint 3 éve
Déltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?én úgy tudom igen
alatriste
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo22 perce linkeltem. 😉
Sixo
több mint 3 éve
Én mindig a dél-amerikai bringásoknak szurkolok, szóval öröm van 😎Pláne így, rögtön nemzeti hős lett a srác, a legismertebb ecuadori a világon
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Innen már nem durran ki a kereke 😛 grat
több mint 3 éve
Én mindig a dél-amerikai bringásoknak szurkolok, szóval öröm van 😎
több mint 3 éve
Déltől kezdődnek az úszó előfutamok meg Áron asszója is?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Carapazt itt már csak Marquez verheti meg 😊
több mint 3 éve
Ez megvan Carapaznak.
több mint 3 éve
faszán csinálta a gyerek
több mint 3 éve
Jó izgi ez a bringa futam
több mint 3 éve
Ecuador történetének második aranyaen.m.wikipedia.org/wiki/Ecuador_at_the_Olympics
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Carapaz megnyerte