NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
195
24
22:30, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 651
én is ma reggel fizettem rá elő, szerintem bőven megérimég nincsoh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
még nincsoh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 651
oh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...ES playered nincs?
Sixo
több mint 3 éve
szeretnél te beléjük nézni ...Na abba belenézek12:55 kor még lesz érdekes csapatsport, Hollandia - Brazília focika, nőkkel13:00-kor női strandröplabda
Meg 14:30 gyeplabda, akit izgat a különlegesség 😁
Chargers LT
Kampman
Chargers LT
több mint 3 éve
oh faszom, nincs es2-m tv-n, miért nem az 1en közvetítik ...
több mint 3 éve
Na abba belenézek12:55 kor még lesz érdekes csapatsport, Hollandia - Brazília focika, nőkkel13:00-kor női strandröplabda
Meg 14:30 gyeplabda, akit izgat a különlegesség 😁
Chargers LT
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jáááj...Hát ez a Popescu csúnya mint a lőtt seb!Duna, izraeli dzsúdós
nagir
Kampman
De az ukrán ellensúlyozza a látványt!!🤗
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
No hát ha így elhúzódnak az elődöntő döntők, akkor tuti nem látom, úgy hogy remélem majd jó szurkolás kívánhatok nektek 😊
több mint 3 éve
Nagyon durva hogy egy stúdióból 1000 szer jobb közvetítést csinál Horváth.Nem vagyok képbe de ő kommentált most ES-en párbajtőrt? Áronra nem kapnak mindketten streamet? 😀
Tony Adams
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Cubehor
318
De irritáló ez az Ujvári Goldenszkór Máté. Mondjuk a dzsúdómeccsek kilencvenhét százaléka is értelmezhetetlen bohóckodás, ha lenne egy jó meccs, az gyorsan végetér ipponal.
több mint 3 éve
Hát ez a Popescu csúnya mint a lőtt seb!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
hát akkor be kell kapcsoljam a tv-m, remélem most is sírás lesz a vége amire bochkor beszólhatamúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?
SixoNo E2n Horváth Mariannal lehet vívást nézni 😊Kampman
dande
több mint 3 éve
Nagyon durva hogy egy stúdióból 1000 szer jobb közvetítést csinál Horváth.
több mint 3 éve
Kampman
28 651
amúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?
Sixo
No E2n Horváth Mariannal lehet vívást nézni 😊
dande
több mint 3 éve
amúgy az eurosporton ki közvetíti a vívást? nem horváth mariann?
több mint 3 éve
azta mit mentett a francia 😊 pedig a fülén veszi a levegőtna vége is lett
több mint 3 éve
12:55 kor még lesz érdekes csapatsport, Hollandia - Brazília focika, nőkkelMeg 14:30 gyeplabda, akit izgat a különlegesség 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Cserébe teli van randommal, a vívótudás itt számít a legkevésbé. A világkupa középmezőnye is kifghat egy jó napot, amikor véletlenül beleszúr az ellen minden támadásába. Kardban és tőrben általában azért a jobb vívó nyer (főleg tőrben), mert azért jól támadni nehezebb, mint védekezésből összehozni egy együttest.számomra egyértelműen ez a legjobb fegyvernem, átlátható, nem a bírók döntik el, ráadásul pörgős isEz a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.Ezért nézem a női párbajtőrt, jobban követhető.
Kampman
empty taxi
Sixo
Igazából kár, hogy messze tőrben vagyunk a leggyengébbek, egy jó tőrőző a kiszámíthatóság miatt felér két jó párbajtőrőzővel.
több mint 3 éve
Rio egyéni bronzérmese Sun Yiwen az egyik döntős párbajtőrben, a másik ágon két egykori egyéni Európabajnok az észt Katrina Lehis (2018) meccsel a román Ana Maria Popescuval (2015). Popescunak már van érme olimpiákról, Pekingben egyéniben nyert ezüstöt, Rioban csapattal aranyat, éppen Sun Yiwenéket legyőzve a döntőben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
számomra egyértelműen ez a legjobb fegyvernem, átlátható, nem a bírók döntik el, ráadásul pörgős isEz a dzsúdó is teljesen értelmetlen laikus szemmel, 10 perce vonaglanak egymáson, 0-0 az állás, és tényleg nem tudom mit kéne bemutatniuk, hogy abból valami pont legyen.Ezért nézem a női párbajtőrt, jobban követhető.
Kampman
empty taxi
több mint 3 éve
No E2n Horváth Mariannal lehet vívást nézni 😊