Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Megy a lassított felvétel: "gyönyőrűen száll az íj" - ami természetesen az indiai hatosának az ismétlése volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Éreztem, h Pang Wei-re kéne tenni, és nem Jin Jong-Oh-ra, ejj...Az én indiaim. Remélem meg is nyeri.😃
Az indiai Saurabh meg elég komoly sorozatot tol, 22 db tízest lőtt egymás után.. és még mindig tart.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/shooting/results-10m-air-pistol-men-qual-000100-.htm
Igor
több mint 3 éve
nah jó, hogy mondta, hogy mentálisan milyen erősen a koreaiak, erre jön egy 7es, ha 9es lő megnyerték a meccset kb 😀
több mint 3 éve
lassan lassan, erre a 17 éves koreai fél sec alatt kihúzta
több mint 3 éve
Ez a fiatal gyerek nagyon hamar elengedi ráadásul...Na kezdenek bemelegedni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
az lenne a legjobb, íjjal lőnének kocsmában, a helyiek meg hangoskodnának közbenjó ez az íjászatA darts elit változata
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Hát, ez elég ócska teljesítmény volt... szerintem itt a szél is bekavart. De szerintem azért innentől jobb köröket lőnek majd.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Pont ez a lényeg, ha valaki ilyen szarul közvetít vívást, amihez valami köze csak van, akkor mi lesz, ha számára ismeretlen dolgot kell közvetíteni? Ergo már a sporttv is aki felvette és évekig alkalmazta, talán triatlont hallottam vele 15 éve először, majd most Székely Dávidék is nem tudom mire gondolnak? Jenő idegesítő, de élvezet ütni. Ez a Szekeres kínos.Horváth Mariann hogy tudott másik két számban olimpiát közvetíteni volt párbajtőrözőként?Ő egyrészt vívó volt, nem öttusázó (nem is tudtam ez utóbbit Szekeresről), szóval feltehetően jóban van más fegyvernemek képviselőivel, másrészt őt érdekelte, hogy felkészült legyen, alpesi síből is felkészült, ha kellett, pedig azt nem csinálta versenyszerűen.
dawyd728
Egyébként az is bosszantó, hogy alig hallani a bírót, legalább tudnám, mi az ítélet, ha már a kommentátor össze-vissza hadovál.
Rajna
több mint 3 éve
Most akkor valóban 8kor jön Szilágyi? Mert akkor addig marad a kerékpár.Elvileg súlyemelés A csoportnak is most kéne menni amúgy... az M4 sport2-n. Úgy látom óra egészkor kezdik.
dande
Hajrá Ázsiai Szeles Katinka! (=Aisah Windy Cantika)
több mint 3 éve
Egy teremben van mindkét szakág, gondolom jobban belefolyt, meg van hogy vezetnek edzésen egymásnak meccset az emberek. Öttusások nem tudom mennyire folynak ebbe bele, nem tapasztaltam. Ja és van ennyire rátermedt, ő közvetítéseit szerettem 😊Horváth Mariann hogy tudott másik két számban olimpiát közvetíteni volt párbajtőrözőként?Ez a Szekeres hogy tudott öttusázni, ha nem ért a víváshoz? Mármint látszólag nem ért hozzá.Úgy hogy ott csak párbajtőr van, ami abból áll, hogy szúrd meg a másikat és pont
dawyd728
Heisman
dawyd728
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Horváth Mariann hogy tudott másik két számban olimpiát közvetíteni volt párbajtőrözőként?Ő egyrészt vívó volt, nem öttusázó (nem is tudtam ez utóbbit Szekeresről), szóval feltehetően jóban van más fegyvernemek képviselőivel, másrészt őt érdekelte, hogy felkészült legyen, alpesi síből is felkészült, ha kellett, pedig azt nem csinálta versenyszerűen.
dawyd728
Egyébként az is bosszantó, hogy alig hallani a bírót, legalább tudnám, mi az ítélet, ha már a kommentátor össze-vissza hadovál.
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Horváth Mariann hogy tudott másik két számban olimpiát közvetíteni volt párbajtőrözőként?Ez a Szekeres hogy tudott öttusázni, ha nem ért a víváshoz? Mármint látszólag nem ért hozzá.Úgy hogy ott csak párbajtőr van, ami abból áll, hogy szúrd meg a másikat és pont
dawyd728
Heisman
több mint 3 éve
Éreztem, h Pang Wei-re kéne tenni, és nem Jin Jong-Oh-ra, ejj...Az indiai Saurabh meg elég komoly sorozatot tol, 22 db tízest lőtt egymás után.. és még mindig tart.
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/shooting/results-10m-air-pistol-men-qual-000100-.htm
több mint 3 éve
Laikusként nekem a kard másabb mint a másik kettő vívásnem, de a szakértőnek elhiszem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a Szekeres hogy tudott öttusázni, ha nem ért a víváshoz? Mármint látszólag nem ért hozzá.Úgy hogy ott csak párbajtőr van, ami abból áll, hogy szúrd meg a másikat és pont
dawyd728
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Csak a mai napra adtam fel 😉Na én eddig bírtam, ez a sikertelenség elvette a kedvem. Ezek után nem hiszem hogy Szilágyi megnyerné, biztos belefut ő is egy idiótába mint Szatmári. Max ES-en visszanézem. Sok szerencsét annak aki nem aludt semmit 😊Hamar feladtad.
Heisman
Lehet, hogy csak 1-2 aranyunk lesz összesen, az egész olimpián, vagy annyi se, mert az is simán benne van, hogy ahol favoritunk van, azok olyan sportágak, ahol leginkább csak nüanszok döntenek, talán a kajak-kenu kivételével.
Sobri Jóska
Nincs olyan extra most ami miatt tovább küzdenék a szememmel 😉
több mint 3 éve
Az a baj, ebbe az irányba haladunk.Viszont tökéletesen vegrehajtja a pártutasitast, nem fog migransokrol, buzikrol beszelni, es ez joval fontosabb, mint hogy ertsen hozza.Nem hiszem el, hogy nincs olyan ember, aki néz vívást/vívó volt, tud beszélni, és kibírja, hogy ne hozzon szóba ilyesmiket.
gabokocka
Teszem hozzá, tegnap a megnyitót kanadai tv-n néztem, és ott meg alig volt szó sportról, bejöttek a küldöttségek, és a legritkább esetben említettek sportolókat, hanem mindenhol politikai ügyeket hoztak szóba, az sem az igazi.
Rajna
Csak simán nem lehet tolerálni, elfogadni, ertekelni vmit, ki kell plakatold magadra hogy vagy teljes szelesseggel mellette vagy, esetleg szivbol utalod. Kozeputat nem keressuk.
Azert ez a 17 perc eleg sok, foleg hogy nincsenek nagy csapatok, 5 fo a max, meglatjuk, erdekes lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Ez a Szekeres hogy tudott öttusázni, ha nem ért a víváshoz? Mármint látszólag nem ért hozzá.