Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 349 — LIGHTS OUT!
mennyire eltérő személyiség a 2 koreai, a gyerek megállás nélkül beszél és ordibál, a lány még meg sem szólalt

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 503 — Keep pounding
Most keltem fel, visszanéztem az ES 2 csatornáját, de magyar eseményt én egyiken sem láttam. Ez így azért érdekes lesz...
NB2
Es2-n csak idonkent van magyar ablak
Kulonben feedeket lehet keresgelni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
az szép, utolsó lövéssel x-re mentették a mehikók az elsőt

több mint 4 éve
dawyd728 4 033
Most keltem fel, visszanéztem az ES 2 csatornáját, de magyar eseményt én egyiken sem láttam. Ez így azért érdekes lesz...
NB2
A gond, h a playeren is alig van vmi akár csak angol kommentárral. Én azért most futó lövészet döntőt szívesen nézném. Így, h csak a nyers közvetítés jön, azért nem ugyanaz. Ugyanúgy az M4-et sem értem most futó éremosztó szám és sehol sem adják..
több mint 4 éve
1 koreai lövés után: eddig a koreaiak vezetnek xD

több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
ez az íjász kommentátornak 3 percébe telt, hogy rájöjjön, hogy a holland már megnyerték a meccset az utolsó francia lövés előtt, oszt még ott izgul, hogy ellövi-e a francia, aki eddig is végig az utolsó mp-ben lőtte el
Sixo
Bár nyilván lehetett volna jobb embereket kivinni, ha már dilettánst visznek ki, rakják be íjászatra, nem lyan bonylult, és nincs magyar érdekeltség.

több mint 4 éve
ez az íjász kommentátornak 3 percébe telt, hogy rájöjjön, hogy a holland már megnyerték a meccset az utolsó francia lövés előtt, oszt még ott izgul, hogy ellövi-e a francia, aki eddig is végig az utolsó mp-ben lőtte el

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 393 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska
Nincs mohoric igy most a masik bahreines szlovénnak kell vezetni a lefelében. 😀
Caruso sem rossz de szerintem se hegyen se sprintben nem jobb mint a vetelytarsak így ő is kapufa.
Úgy látszik berögződés ez náluk, mint amikor előreállt az Ineos a Touron😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Beáldozzák az olaszok Cicconét... nem hittem volna. Itt 30-40 ember fog max maradni, de lehet kevesebb...
Igor
Megtippelni sem tudom kiért mennek amúgy, mondjuk ha bettiol kibírna az utolso hegyet lenne benne ráció. Nibalit én nem érzem olyan erősnek, de őt nem lehet sose leírni.
eaglesmcnabb
Bettiol v Caruso, és nyilván mindkettőre van egy taktika hogyan... de egyrészt nem tudom miért dolgoznak, és nálam is Nibali lett volna a leggyengébb, de nyilván őt nem lehet dolgoztatni.

Viszont a fő kérdés miért dolgoznak ilyen korán, és miért ők...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Beáldozzák az olaszok Cicconét... nem hittem volna. Itt 30-40 ember fog max maradni, de lehet kevesebb...
Igor
Megtippelni sem tudom kiért mennek amúgy, mondjuk ha bettiol kibírna az utolso hegyet lenne benne ráció. Nibalit én nem érzem olyan erősnek, de őt nem lehet sose leírni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
mi az isten ez a francia tagnál, hogy eddig 3/3szor a duda pillanatában vagy előtte fél seccel lövi el

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 984 — Így remélem megfelelek nektek.....
8.55 a következő időponty 😊
több mint 4 éve
ez a holland csaj már másodjára lő centire a közepébe 😮

több mint 4 éve
de jól lőttek az elsőben a franciák

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 596 — a new hope (again)
Hol van Mariann? Ki ez a köcsög? 😔

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 984 — Így remélem megfelelek nektek.....
szerencsétlen kommentátor nagyon vakon van......, de a lényeg, hogy Áron nincs 😊 Jöhet Szatmári bosszúja 😛
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ez nagyon magabiztos, elegáns győzelem volt, a londoni menetelésre emlékeztet eddig. Ott csak a negyeddöntő volt izzadós, legyen most is az, csak csinálja meg

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 194 — no es importante
Akkor a következő körben jöhet az ÁN nemzetiségű kihívó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
de ilyenkor amikor szemre mind2en egyszerre elindulnak miért mindig áron kapja a pontot ?
Sixo
Mer' vívásban mindig az kapja a pontot aki hangosabban kiabál.
Ezt szeretik a legtöbben, de nekem talán a párbajtőr tetszik leginkább és a kard legkevésbé
eaglesmcnabb
akkor chiellini ebben a sportban is világklasszis lenne
Sixo
Melyik a másik sport?
eaglesmcnabb
az összes

több mint 4 éve
de ilyenkor amikor szemre mind2en egyszerre elindulnak miért mindig áron kapja a pontot ?
Sixo
Ezt szeretik a legtöbben, de nekem talán a párbajtőr tetszik leginkább és a kard legkevésbé
eaglesmcnabb
Sixo
Melyik a másik sport?

több mint 4 éve
Sixo
eaglesmcnabb

több mint 4 éve
Sixo

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 194 — no es importante
Sixo
Mert ő talál előbb
Ha nem így érezné az ÍR, visszanézethetné

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal