Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Na én eddig bírtam, ez a sikertelenség elvette a kedvem. Ezek után nem hiszem hogy Szilágyi megnyerné, biztos belefut ő is egy idiótába mint Szatmári. Max ES-en visszanézem. Sok szerencsét annak aki nem aludt semmit 😊Hamar feladtad.
Heisman
Lehet, hogy csak 1-2 aranyunk lesz összesen, az egész olimpián, vagy annyi se, mert az is simán benne van, hogy ahol favoritunk van, azok olyan sportágak, ahol leginkább csak nüanszok döntenek, talán a kajak-kenu kivételével.
több mint 3 éve
Viszont tökéletesen vegrehajtja a pártutasitast, nem fog migransokrol, buzikrol beszelni, es ez joval fontosabb, mint hogy ertsen hozza.Nem hiszem el, hogy nincs olyan ember, aki néz vívást/vívó volt, tud beszélni, és kibírja, hogy ne hozzon szóba ilyesmiket.
gabokocka
Teszem hozzá, tegnap a megnyitót kanadai tv-n néztem, és ott meg alig volt szó sportról, bejöttek a küldöttségek, és a legritkább esetben említettek sportolókat, hanem mindenhol politikai ügyeket hoztak szóba, az sem az igazi.
több mint 3 éve
Viszont tökéletesen vegrehajtja a pártutasitast, nem fog migransokrol, buzikrol beszelni, es ez joval fontosabb, mint hogy ertsen hozza.Úgy is helyes, csak nagy a szünet.Persze. De ha ott vagyok vívást közvetíteni, biztos, hogy nézek minden asszót, szóval nem csak, hogy fejből tudnám az eggyel ezelőtti meccs eredményét, hanem még az alakulásról, stílusról is tudnék valamit mondani. Arról nem is beszélve, hogy ha nem is jut eszébe, kivel meccselt, akkor is mondhat róla két szót, mert ha valaki ért a kardvíváshoz, tudja, ki az az Abedini. Az egész beszólás illusztrálta, hogy nem ért a sporthoz, amit közvetít, és még arra se figyel, amelyik meccset épp nézi.
Ha nem mondta volna, nem tudnám, hogy kanadai ellenfele volt előtte.
Sobri Jóska
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Na én eddig bírtam, ez a sikertelenség elvette a kedvem. Ezek után nem hiszem hogy Szilágyi megnyerné, biztos belefut ő is egy idiótába mint Szatmári. Max ES-en visszanézem. Sok szerencsét annak aki nem aludt semmit 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Na igen, ez tagadhatatlan.Úgy is helyes, csak nagy a szünet.Persze. De ha ott vagyok vívást közvetíteni, biztos, hogy nézek minden asszót, szóval nem csak, hogy fejből tudnám az eggyel ezelőtti meccs eredményét, hanem még az alakulásról, stílusról is tudnék valamit mondani. Arról nem is beszélve, hogy ha nem is jut eszébe, kivel meccselt, akkor is mondhat róla két szót, mert ha valaki ért a kardvíváshoz, tudja, ki az az Abedini. Az egész beszólás illusztrálta, hogy nem ért a sporthoz, amit közvetít, és még arra se figyel, amelyik meccset épp nézi.
Sobri Jóska
Rajna
Dehát úgyis olyan gyakran van olimpia, amit közvetíthet, és vív Szilágyi, hogy most pont erre a szombat hajnalira nem fogja megerőltetni magát - látod.
több mint 3 éve
Nekem átjött az infó, hogy kanadaival vívott korábban.Akkor mi nem ugyanazt a kozvetítést nezzük, hallgatjuk 😊Idegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Így akkor talán akkora óriási faszságot mégse mondott, mint ahogy te idézted.
De az, hogy idegesítő a srác, és nem könnyíti meg a konkrét látvány értelmezését, befogadását, élvezetét, az biztos.
több mint 3 éve
Most akkor valóban 8kor jön Szilágyi? Mert akkor addig marad a kerékpár.Női párbajtőr megy azért... de ha az nem vonz, akkor valóban.
dande
De lesz 7:15-tól íjászat, amit valszeg nem adnak sehol... 😕 aztán 8:30-kor sportlövészet, és utána lehet megint kerékpárt nézni.
És ahogy írtam, valóban Irán az egyetlen, aki mindhárom emberét a 16 közé juttatta... legjobb csapat!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Úgy is helyes, csak nagy a szünet.Persze. De ha ott vagyok vívást közvetíteni, biztos, hogy nézek minden asszót, szóval nem csak, hogy fejből tudnám az eggyel ezelőtti meccs eredményét, hanem még az alakulásról, stílusról is tudnék valamit mondani. Arról nem is beszélve, hogy ha nem is jut eszébe, kivel meccselt, akkor is mondhat róla két szót, mert ha valaki ért a kardvíváshoz, tudja, ki az az Abedini. Az egész beszólás illusztrálta, hogy nem ért a sporthoz, amit közvetít, és még arra se figyel, amelyik meccset épp nézi.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Most akkor valóban 8kor jön Szilágyi? Mert akkor addig marad a kerékpár.
több mint 3 éve
Akkor mi nem ugyanazt a kozvetítést nezzük, hallgatjuk 😊Idegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
Sobri Jóska
Szerk.: utólag lehet hozzatette hogy kanadai, a sok kapcsolgatas miatt lehet arról lemaradtam.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A romant kikerülteAltavolta leszakadOi, hagyd az emberem! Saját tempóban fog visszajönni!
gabokocka
Igor
több mint 3 éve
PCS live alapján a szökevénycsoportból neki van idén a legjobb eredménye a burkina fasói bajnoki címmel, szóval favorit lesz.Altavolta leszakadOi, hagyd az emberem! Saját tempóban fog visszajönni!
gabokocka
Igor
több mint 3 éve
Úgy is helyes, csak nagy a szünet.Nem ezt mondta. Azt mondta, ami az idézetben van, majd átnézte, és fél perccel később bemondta, hogy a kanadai Gordont.Idegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
Altavolta leszakadOi, hagyd az emberem! Saját tempóban fog visszajönni!
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
azt csak utólag tette hozzáIdegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem ezt mondta. Azt mondta, ami az idézetben van, majd átnézte, és fél perccel később bemondta, hogy a kanadai Gordont.Idegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Altavolta leszakad
több mint 3 éve
Thomas, Quintana, Ciccone, Mühlberger volt benne a bukásba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Idegesítő valóban, de valójában azt mondta, hogy "A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte kanadai ellenfelét.""A 16 között az az iráni lesz az ellenfele aki legyőzte ellenfelét."Hatalmas ez a figura, én nem értem, hogy van ezen a pályán, bármit közvetít, halálra irritál, és ehhez képest tolja már rohadt régen
eaglesmcnabb
Rajna
több mint 3 éve
Ez nem Thomas éve
több mint 3 éve
szlovák magyar két jó barát? what ? 😀Kokónak nem kellett megerőltetni magát olimpiai közvetítéssel 😊
Sixo
több mint 3 éve
Mivel Szatmari és Szilagyi csak a 8 között találkozhatott volna, a legyőzőjével nem vívhat a 16 közöttAbedinivel megy, aki jobb, mint Pakdaman.
gabokocka
több mint 3 éve
Mivel Szatmari és Szilagyi csak a 8 között találkozhatott volna, a legyőzőjével nem vívhat a 16 között