Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Malyutin mit csinált itt most?Micsoda 400-as futamok voltak ez.... több mint érdekes.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Madarász most kezd a dunán
több mint 4 éve
Szóval nem csak nekem volt hatalmas kedvencem. (A Playboy-os képei jobbak, de ez nem Texans playoff eredménykövető. )Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
Az instáját nézve még mindig jól tartja magát, de arrogánsabb és butább, mint aktív korában volt, ami nála nagy szó mert eléggé arrogáns és butuska volt már akkor is. Pl. minden posztba (még abba is betaggeli, ahová nem kéne), hogy a korlát királynője/olimpiai bajnok - LOL. És általában csak a fejét fogja az ember, ha valami kapcsán megszólal.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
szóval akkor eltiltották a kokszost, akkor nem ő fog nyerni
több mint 4 éve
bocsnah gyerünk zombori, mondjuk erős egyéni kell ha döntőt akarjó neked
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
iktriad is bealudt, elfelejtette zombori sanyi képét linkelni
több mint 4 éve
nah nyerünk zombori, mondjuk erős egyéni kell ha döntőt akarjó neked
Sixo
több mint 4 éve
nah nyerünk zombori, mondjuk erős egyéni kell ha döntőt akar
több mint 4 éve
hol nézitek amúgy a neten?ES player, ha nem akarsz előfizetni, ez az oldal is elég jó
deyell
www.olympicstreams.me/tokyo-olympics-2020
több mint 4 éve
de ez az úszó kommentátor nem nézi a versenyt? vagy hogy tud ennyi faszságot összehordani? nyilván azért esett vissza rapsys, mert tartalékol a végére xD
több mint 4 éve
hátha most nem román bíró leszBeszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlócsak ne az legyen, ami Athénban történt.
Rajna
deyell
több mint 4 éve
Beszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlócsak ne az legyen, ami Athénban történt.
Rajna
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Láma voltam akkor 😕Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.Én beírtam
alatriste
Rajna

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.Én beírtam
alatriste
több mint 4 éve
Ha valaki m4-en kívül szerepel dobjátok már be pls 😀 ha már ők nem teszik meg.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?A Dunán volt
alatriste
több mint 4 éve
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?duna
alatriste
több mint 4 éve
Hol volt a meccs? A faszért nem adták az m4-en?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Pár órája nagy károgás volt a mai magyar szerepléssel kapcsolatban, de most épp egész jól néz ki: van egy karddöntő (több nem is lehetett volna a sorsolás ismeretében), Salim brnzmeccsig elvette, Csernoviczki helytállt, Verrasztó döntős (Seto nélkül). Ebben a pillanatban minde tökéletes épp 😊
több mint 4 éve
Salim a 2019-es világbajnok koreai Jang Junnal meccsel a bronzért.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez az Omar gyerek jól megverte ezt a csávót 😊 Mehet a bronzért.