Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ónodi Heni best ❤️csisztu zsuzsa !aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
lekörözött mindenkit "tudásban" (is)
eaglesmcnabb
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 695
Angolról fordítva-Aliya Farkhatovna Mustafina nyugdíjas orosz művész tornász és jelenlegi edző.aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
csisztu zsuzsa !aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
aliya mustafina!!!Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az M4 kommentátor akkor kérdezte meg Verrasztót, hogy "Hány éve vártál erre a pillanatra?", mikor még a másik futam végig se ment és még nem volt biztos a döntő 😅
több mint 3 éve
Ez az interjú mi volt? Atyaég..
több mint 3 éve
Verrasztó te jó ég, az az interjú, mint aki be van szívvaSemmit se zárjunk ki
kapitnono
több mint 3 éve
Verrasztó te jó ég, az az interjú, mint aki be van szívva
több mint 3 éve
Jah, csak a 200 hát esélytelen, és valszeg a 200 pillangót is el kéne engednie.... de mondjuk előbb nézzük meg hogy fog kinézni ma, végülis...Én koca drukker vagyok, egyik olimpiai versenyszámot sem követem különösebben, Katinka 400 vegyesen kívül miben lesz még érdekelt?400vegyes, 200 vegyes, 200 pillangó, 200 hát elvileg
alatriste
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Verrasztó interjú helyett inkább megnezek egy NB1-es meccset…
több mint 3 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎jogos, Katinkánál csak 4 évvel fiatalabb 😀
Chargers LT
Verrasztó mekkora interjú, imádom ezt a palit 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 695
Meg hogy Sarapova nem teniszezik.Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
Vagy még igen?
több mint 3 éve
Basszus ő még a "Független Államok Közössége"(92-es orosz csapat) tagja is volt még. Akkor még Egerszegi és Darnyi voltak az aranygyárosaink. És mindezt tornászként. Szerintem talán senki nincs a női tornász mezőnyből, aki megszületett volna akkor, amikor ő már kint volt az olimpián.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
több mint 3 éve
Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
több mint 3 éve
Ha Fischer nem is, Rauhe aranyeséllyel megy kajakban!Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 695
Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
több mint 3 éve
Én koca drukker vagyok, egyik olimpiai versenyszámot sem követem különösebben, Katinka 400 vegyesen kívül miben lesz még érdekelt?400vegyes, 200 vegyes, 200 pillangó, 200 hát elvileg
alatriste
több mint 3 éve
Beszarok, 8 tus szériába, Samele jutott be... nem akarom elkiabálni, de ez Londn 2.0, Samele és Occhiuzzi szintje kísértetiesen hasonlóKi a tököm ez a Samele...
Rajna
Nah itt is Áron lesz az esélyes
Hátha izgul majd ez a Samele mókus
több mint 3 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎mondjuk a kommentátor fél távnál leírta, nem szóltak neki, hogy 100méteres a táv
Chargers LT
több mint 3 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎