Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hát Madarász teljesen lefosott bokával kezdte ezt a meccset.. ez elég kiábrándító. Tök egyértelmű, h falsosabb pörgetéseket kéne csinálni, de amíg ennyire be van szarva addig kb nincs mit elemezni se..
több mint 3 éve
lol, hogy még ye siwen sincs, hát akkor kik ellen versenyez katka?
több mint 3 éve
Oh no... itt a világvége....Az nem tunik fel, h Pickrem visszalépett/üres a 3-as pálya?az m4es azzal kezdte 😀
Kezd a ES is idegesíteni..... de lehet én vagyok fáradt már/várok el túl sokat.
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Az nem tunik fel, h Pickrem visszalépett/üres a 3-as pálya?az m4es azzal kezdte 😀
Kezd a ES is idegesíteni..... de lehet én vagyok fáradt már/várok el túl sokat.
Igor
több mint 3 éve
Az nem tunik fel, h Pickrem visszalépett/üres a 3-as pálya?Kezd a ES is idegesíteni..... de lehet én vagyok fáradt már/várok el túl sokat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nekem ez is egy nehezen követhető sport volt mindig is, olyan kicsi az asztal, viszont nagyon gyors a játék.én meg ezt űzöm most már 34 éve 😊
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 696
asztaliteniszEz most még bemelegítés?melyik sport?
Ok, ki is van írva, hogy warm up
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 696
Nekem ez is egy nehezen követhető sport volt mindig is, olyan kicsi az asztal, viszont nagyon gyors a játék.
több mint 3 éve
Ez most még bemelegítés?melyik sport?
Kampman
több mint 3 éve
Ez most még bemelegítés?😊 aha
Kampman
több mint 3 éve
sztem közben is 😊napi 5-6 óra edzés mellett azért nem semmi ekkora súlyfelesleget összehozni 😊mondták, hogy viszont éjszaka evett
Szesze
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 696
napi 5-6 óra edzés mellett azért nem semmi ekkora súlyfelesleget összehozni 😊mondták, hogy viszont éjszaka evett
Szesze
több mint 3 éve
😕 ez tényleg szar hírEz az Omar gyerek jól megverte ezt a csávót 😊 Mehet a bronzért.Kár hogy percre ugyanakkor lesz mint Áron meccse, jó lett volna mindkettőt végigizgulni
Szesze
kapitnono
több mint 3 éve
napi 5-6 óra edzés mellett azért nem semmi ekkora súlyfelesleget összehozni 😊
több mint 3 éve
ez a kommentátor a 3. futam győztesére 3:45ös időre azt mondta, hát ez nem fog döntőt eredményezni, most az utolsó futamban nyertek ennyivel, itt már remek úszás és elképesztő időeredmény 😀
több mint 3 éve
Ez az Omar gyerek jól megverte ezt a csávót 😊 Mehet a bronzért.Kár hogy percre ugyanakkor lesz mint Áron meccse, jó lett volna mindkettőt végigizgulni
Szesze
több mint 3 éve
Malyutin mit csinált itt most?Micsoda 400-as futamok voltak ez.... több mint érdekes.
több mint 3 éve
Madarász most kezd a dunán
több mint 3 éve
Szóval nem csak nekem volt hatalmas kedvencem. (A Playboy-os képei jobbak, de ez nem Texans playoff eredménykövető. )Én csak azt bánom, hogy Szvetlana Horkina már nem tornázik ❤️😒Most lecsekkoltam, hogy Birgit Fischer visszavonult-e már.Sjöström lassal 50 évesen is jól úszik 😎Ne viccelődj a korral, amíg Csuszovityina nem kezdi el a szereplést 😀
Chargers LT
Rajna
Kampman
Chargers LT
Az instáját nézve még mindig jól tartja magát, de arrogánsabb és butább, mint aktív korában volt, ami nála nagy szó mert eléggé arrogáns és butuska volt már akkor is. Pl. minden posztba (még abba is betaggeli, ahová nem kéne), hogy a korlát királynője/olimpiai bajnok - LOL. És általában csak a fejét fogja az ember, ha valami kapcsán megszólal.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
szóval akkor eltiltották a kokszost, akkor nem ő fog nyerni
több mint 3 éve
bocsnah gyerünk zombori, mondjuk erős egyéni kell ha döntőt akarjó neked
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
iktriad is bealudt, elfelejtette zombori sanyi képét linkelni
több mint 3 éve
Kampman
28 696