Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 374 — LIGHTS OUT!
Ami furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕
gabokocka
Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..

Ezzel én elengedtem Katinkát, kis tulzással innentől az érem már kellemes meglepetés lenne.
Szokol
nekem mintha rémlene egy ledecky győzelem amikor nagyon elrontotta az előfutamokat és alig jutott döntőbe, aztán talán a 7esről nyert, de lehet keverem

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
kínai-ruszki vízilabdameccs jó lehet, 16-17 az állás

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Mattsonnak nem lesz meg.. 😒
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Ami furcsa hogy ennél jobbat úszott az EB-n... Kb úgy nézett ki mint aki harapja a vizet, nagyon rossz uszas volt 😕
gabokocka
Én nem emlékszem hirtelen olyanra, hogy valaki felállt volna másnapra egy önmagához képest ennyire szar teljesítményből..

Ezzel én elengedtem Katinkát, kis tulzással innentől az érem már kellemes meglepetés lenne.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
huhh, Madarász csak kieszedte a negyedik szettet..
0-3, 3-4-nél lefogadtam Madarászt 4.20-as odds-al 😊
több mint 4 éve
mennyi litván van itt úszásban, ruta nagyon elindította őket

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 505 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 061 — Lájkold a zsűrit!
matti mattsson, helye lenne empty olimpia név válogatottjában
Sixo
Khömm 😊
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Olimpia - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 898
A japánok tényleg a birodalmi indulót játsszák a kínainak?
Rajna
nem találó?

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 578 — Poloska confirmed
Rajna
Sporiknak is 😃😃
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott

több mint 4 éve
matti mattsson, helye lenne empty olimpia név válogatottjában

több mint 4 éve
Én 3-4 másodperccel jobbat szeretnék.. az nem lehetetlen, de nekem se tetszett az úszás... de ha 1 seccel közelebb maradt volna Weyanthoz, egyből optimisták lennénk.
Igor
Ha a végén nem hagyja, hogy Belmonta lenyúlja, akkor elhinném, hogy van még benne, de nekem úgy tűnt, hogy mindent belerak a döntőért. Szóval egy hasonló időt várok a döntőben.

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Ebből a két futamból semmit nem tudtunk meg. Nincs Pickrem, ez jó hír... azon kívül meg kb mindenki bekerült, aki számít.

Ezt 4:31-gyel simán meg lehet nyerni... de nem tudom lesz-e ember, akiben ez benne van.. a mai alapján max Weyant, talán Ohashi. És reménykedem, h ma pókerezett Hosszú... 😕
Igor
Persze, kiszámolta, hogy a futamnegyedik hely pont jó, ezért nem hajrázott, mikor tud 10 másodperccel erősebbet... nem tűnik ez jónak, és egy éve nem is látszott sse jónak
Rajna
Én 3-4 másodperccel jobbat szeretnék.. az nem lehetetlen, de nekem se tetszett az úszás... de ha 1 seccel közelebb maradt volna Weyanthoz, egyből optimisták lennénk.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 366 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Katinka ennyire fos volt?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 578 — Poloska confirmed
Én ezt mondtam az olimpia előtt, hogy szerintem hatalmas Katinka betli lesz ebből, remélem nem lesz igazam, de helyén kellene kezelni, hogy kifelé tart Ő is, és nem 3 érmet várni tőle. Személy szerint, ha már egyet hoz én elégedett leszek, ezután a felkészülés után.
több mint 4 éve
Ebből a két futamból semmit nem tudtunk meg. Nincs Pickrem, ez jó hír... azon kívül meg kb mindenki bekerült, aki számít.

Ezt 4:31-gyel simán meg lehet nyerni... de nem tudom lesz-e ember, akiben ez benne van.. a mai alapján max Weyant, talán Ohashi. És reménykedem, h ma pókerezett Hosszú... 😕
Igor
Persze, kiszámolta, hogy a futamnegyedik hely pont jó, ezért nem hajrázott, mikor tud 10 másodperccel erősebbet... nem tűnik ez jónak, és egy éve nem is látszott sse jónak

több mint 4 éve
És reménykedem, h ma pókerezett Hosszú... 😕
Igor
Tükröződő szemüveggel, mint kim kardashian ?

több mint 4 éve
azért az durva, hogy weyant majd 2 mp-vel vert mindenkit

több mint 4 éve

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
a kommentátor 250nél ,ne aggódjunk mellen majd feljön, 350nél: ne aggódjunk 8an jutnak döntőbe, 400on, ne hagyjuk, hogy belmonte lenyúlja és ne legyen döntő, és az egészet azzal magyarázza, hogy a holnapi döntőre tartalékol xD

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
ebből Hosszúnál nem lesz holnap érem
NB2
még az előfutamban se lett meg..
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 401 — nabege2@yahoo.com
ebből Hosszúnál nem lesz holnap érem
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 759 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jön Katinka m4
alatriste
jah, hogy csak őt jelented be, mihályvárit meg leszarod?
Sixo
Rá nem értem ide, akkor még a pingpongot néztem 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Mondtam, h Ohashi-val baj lesz... ez egy baromi erős úszás volt így 😕

Viszont szerencsére Flickinger és a kínai belefulladt...
Igor
Rég voltak már olimpiai halottak
Kampman
Értelmezhetetlen futam volt.