Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Picsába...Viktor bazz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Most lehet csak álmodtam, de idei szezonban konkrétan az rémlik, amikor beszélt egy ES kommentátor, h már a verseny napon se mindig sikerül neki indulni. Persze lehet van olyan verseny, ahol nincs 50 induló, és akkor ott ez nem játszik..Pittint miért felejtett el teljesen ugrani? Fiatalon a legnagyobb tehetségnek számított. Manapság meg azért harcol egy vk versenyen, h az ugrás kvalifikációt egyáltalán túlélje is indulhasson a versenyen..gondolom még jobban rágyúrt a futásra, és emiatt még szarabban ugrik... ugráson amúgy nincs kvali, mindenki futhat, más kérdés hogy van az a táv amikor már semmi értelme
dawyd728
A nagy kedvencem Moan is ezt csinálta (bár ő azért a kora miatt visszaesett futásban is), pechjére ő ki sem jutott, pedig eddig a norvégok sem brillíroznak, ennyit ő is tudna.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Pittint miért felejtett el teljesen ugrani? Fiatalon a legnagyobb tehetségnek számított. Manapság meg azért harcol egy vk versenyen, h az ugrás kvalifikációt egyáltalán túlélje is indulhasson a versenyen..gondolom még jobban rágyúrt a futásra, és emiatt még szarabban ugrik... ugráson amúgy nincs kvali, mindenki futhat, más kérdés hogy van az a táv amikor már semmi értelme
dawyd728
A nagy kedvencem Moan is ezt csinálta (bár ő azért a kora miatt visszaesett futásban is), pechjére ő ki sem jutott, pedig eddig a norvégok sem brillíroznak, ennyit ő is tudna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na így kell mennie Sanyinak is, mint Wunak...elől, mint a meszes, és akkor nincs miről beszélni 😊
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Pittint miért felejtett el teljesen ugrani? Fiatalon a legnagyobb tehetségnek számított. Manapság meg azért harcol egy vk versenyen, h az ugrás kvalifikációt egyáltalán túlélje is indulhasson a versenyen..
több mint 6 éve
japánok jó ugróformában vannak, remélem kitart a csapatversenyre, mert akkor sima érem lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Uhh, a holland csaj feneke...anyám borogass 😀 😛Akkor nem csak nekem tűnt fel... 😊
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szegény Christie, ő a shortrack Jacobellise 😕Mindketten nálam vannak 😊
De majd négy év múlva magyar színekben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Uhh, a holland csaj feneke...anyám borogass 😀 😛
több mint 6 éve
Nahát, pedig én nekem úgy tűnt, hogy Keszler szállt bele Christiebe, aztán Christie leverte a lengyel veséjét.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
a mieink hamar lerendezték magukat sajna😕
több mint 6 éve
Így is lett...jogos.vajon kizárják Christiet?Ki kellene szerintem. Amiatt amit a lengyellel csinált.
NB2
Geeri
több mint 6 éve
vajon kizárják Christiet?Ki kellene szerintem. Amiatt amit a lengyellel csinált.
NB2
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
ki kéne és nem is Andi elleni miatt..
több mint 6 éve
vajon kizárják Christiet?
több mint 6 éve
legjobb magyar outDe miért nem a rendszert szidjátok?Nyilván szar a rendszer, hogy nincs 30 profi versenyző világszinten és érmeket osztanak ki.
NB2
Nekem a csajjal az a bajom, hogy ment egy sima kört amiben nem esett el, megvolt a pontszám, és a második körben ettől függetlenül meg sem próbált semmit se csinálni, lehozta ugyanazt a semmit. Ezzel ő is elismerte hogy szar, és csak a pénze miatt van kint, magyarként, mikor egy büdös szót nem tud magyarul.
Más meg más sportágban székelyként, messze legjobb magyarként nem versenyezhetett magyar színekben soha.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Szegény Christie. Ez kabaré már, ami vele történik..
több mint 6 éve
Petrának ennyi volt😕A múlt hét után azért bíztam benne, hogy egy negyeddöntőt legalább abszolvál...:/
NB2
több mint 6 éve
Petrának ennyi volt😕
több mint 6 éve
Így is lehetsz, csakl arra már feltaláltak egy külön szót 😀 De volt egyszer egy középkor...Medvedeva épp 1 hónapja szopott ki az eb-n a másik orosztól xD Remélem az limpián is Zagitova nyer. Ha nem 15 éves lenne tuti szerelmes lennék belé.1,45-ös odds volt rájuk beten és unibeten is, gondolom nem habókra, mikor még toronymagas esélyes medvegyevára is csak 1,83 van... az elmúlt 3 vb-ből 2 arany + 1 ezüstjük voltAzután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőreMár ne is haragudj ,de miért lett volna akkora esélyes a francia páros, amikor kanadaiak az aktuális világ bajnokok voltak , emellett az elmúlt 2 olimpia 1-2ben voltak?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 6 éve
És az miért akadály?😊 Ne legyél már ennyire prűd 😀Medvedeva épp 1 hónapja szopott ki az eb-n a másik orosztól xD Remélem az limpián is Zagitova nyer. Ha nem 15 éves lenne tuti szerelmes lennék belé.1,45-ös odds volt rájuk beten és unibeten is, gondolom nem habókra, mikor még toronymagas esélyes medvegyevára is csak 1,83 van... az elmúlt 3 vb-ből 2 arany + 1 ezüstjük voltAzután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőreMár ne is haragudj ,de miért lett volna akkora esélyes a francia páros, amikor kanadaiak az aktuális világ bajnokok voltak , emellett az elmúlt 2 olimpia 1-2ben voltak?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 6 éve
Medvedeva épp 1 hónapja szopott ki az eb-n a másik orosztól xD Remélem az limpián is Zagitova nyer. Ha nem 15 éves lenne tuti szerelmes lennék belé.1,45-ös odds volt rájuk beten és unibeten is, gondolom nem habókra, mikor még toronymagas esélyes medvegyevára is csak 1,83 van... az elmúlt 3 vb-ből 2 arany + 1 ezüstjük voltAzután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőreMár ne is haragudj ,de miért lett volna akkora esélyes a francia páros, amikor kanadaiak az aktuális világ bajnokok voltak , emellett az elmúlt 2 olimpia 1-2ben voltak?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
De miért nem a rendszert szidjátok?nem tudom mibajod vele, a csávóknál kettőt meg is előzött volna :dAmit külső bírók/pontozók döntenek el az nem sport😊Jaja, a félcső is ilyen; undorító módon lepontozták Szvéni néni tökéletes futamát... pedig minimum éremesélyes lett volna. 😕
Torna, rsg, műkorcsolya, toronyugrás és egyéb flikk-flakkok kerülendők! Én legalábbis 10 éve nem nézek ilyeneket. Persze nem is értek hozzá 😀
NB2
Igor
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
nem tudom mibajod vele, a csávóknál kettőt meg is előzött volna :dAmit külső bírók/pontozók döntenek el az nem sport😊Jaja, a félcső is ilyen; undorító módon lepontozták Szvéni néni tökéletes futamát... pedig minimum éremesélyes lett volna. 😕
Torna, rsg, műkorcsolya, toronyugrás és egyéb flikk-flakkok kerülendők! Én legalábbis 10 éve nem nézek ilyeneket. Persze nem is értek hozzá 😀
NB2
Igor
több mint 6 éve
Amit külső bírók/pontozók döntenek el az nem sport😊Jaja, a félcső is ilyen; undorító módon lepontozták Szvéni néni tökéletes futamát... pedig minimum éremesélyes lett volna. 😕
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)