Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Amit külső bírók/pontozók döntenek el az nem sport😊Torna, rsg, műkorcsolya, toronyugrás és egyéb flikk-flakkok kerülendők! Én legalábbis 10 éve nem nézek ilyeneket. Persze nem is értek hozzá 😀
több mint 6 éve
1,45-ös odds volt rájuk beten és unibeten is, gondolom nem habókra, mikor még toronymagas esélyes medvegyevára is csak 1,83 van... az elmúlt 3 vb-ből 2 arany + 1 ezüstjük voltAzután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőreMár ne is haragudj ,de miért lett volna akkora esélyes a francia páros, amikor kanadaiak az aktuális világ bajnokok voltak , emellett az elmúlt 2 olimpia 1-2ben voltak?
eaglesmcnabb
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőreMár ne is haragudj ,de miért lett volna akkora esélyes a francia páros, amikor kanadaiak az aktuális világ bajnokok voltak , emellett az elmúlt 2 olimpia 1-2ben voltak?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Azután hogy a favorit kinai mukorcsolyazoim négy tizeddel kiszoptak, mert a nemetek vilagcsucsot mentek, most a meg nagyobb esélyes francia jegtancosok ellen mentek vilagcsucsot a kanadaiak, es sikerült itt is kiszopni 8 tizeddel, ezt a kocsog sportot, inkabb nem kommentálom 😁 majd jövőre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Akit érdekel a fantasy állása, annak 10. nap után:drive.google.com/file/d/1sMj7e5ThgPFb1n_1ftg765AYKyuvYZ4p/view?usp=sharing
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Az oroszoknál már a curlingesek is doppingolnakEz mondjuk poénnak jó. Az amerikaiak most mondhatják, h mocskos csaló oroszok stb. Ettől még pont a curling nem az a sport, ahol ez számítana. Konkrétan a vegyes páros ezüstérmes
hvg.hu/sport/20180219_rosz_curlinges_bukott_doppinggal_az_olimpian
Emlékszem 4 éve milyen eyecandy nűi csapatuk volt, remélem ők nem toltak semmilyen tiltott cuccot.
iktriad
több mint 6 éve
Mivel vki egy korrel elobb kiszedte, ezert biztos nem az enyem... es rendszerhibatol fuggetlenul lekestem a pickrol, csak az a bosszanto h autopicknek adta be ezt 😊Nekem nem is számolja 😀 vicces, pedig én Holmefjord Lorentzenként ismertem, így is kerestem rá, fura, hogy sima Lorentzenként van benn.
De nem ezen fog mulni a dolog, hanem a nemet szankosokon..
Igor
Egyébként mindenkinek voltak komoly, meglepő besülései, még gabónak is (csak nála egy csomóan kihozzák magukból a bennük lévő teljes potenciált, mint pl. Wellinger vagy Haga, másoknál meg ritka az ilyen), szóval nyilván összetettebb ez, mint egy-egy versenyszám.
több mint 6 éve
curlingben mi a dopping, vagy miért jobb?Nem remeg a kéz.
Heisman Trophy
Meg azért az egy majd 20 kilós bumszli, kell ám ahhoz a zanabolikus szteroid hogy meg tudd csúsztatni! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
curlingben mi a dopping, vagy miért jobb?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ha jól számoltam 34 pont előnyöm lesz, ami kell is mert holnap senki, így tudtok zárkózni.Már rég megnyerted, kb 30-40-nel fogsz a végén is vezetni, nem kell a sajnáltatás 😛
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ha jól számoltam 34 pont előnyöm lesz, ami kell is mert holnap senki, így tudtok zárkózni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Hülye Stoch miatt bukom a pontokat, most kellett volna kirepülni a pályáról, nem egyéniben :dA mai napot kimaxoltuk, 26 pontnál többet nem tudtam volna szerezni 😊Siugrasban is lehetett volna holtverseny 😛
gabokocka
Igor
dobogóra mostmár esélyesebb a csapatom mint neked, benne van a pakliban, hogy az összes versenyzőm érmes lesz a végén, na de innen szép bukni
több mint 6 éve
A mai napot kimaxoltuk, 26 pontnál többet nem tudtam volna szerezni 😊Siugrasban is lehetett volna holtverseny 😛
gabokocka
több mint 6 éve
A mai napot kimaxoltuk, 26 pontnál többet nem tudtam volna szerezni 😊
több mint 6 éve
Stoch elszúrta...
több mint 6 éve
6 tized pont van a lengyelek és a németek között, jó kis csörte lesz Stoch és Wellinger között.
több mint 6 éve
15.Ahogy nézem Tande meg lerendezte a csapatversenyt.kb...odavert nekik, 2 pontból lett 30 a különbség 😊 ez ennyi volt.
gabokocka
Chargers LT
a másik 15 a stjernen-leyhe különbségből jött
több mint 6 éve
Ahogy nézem Tande meg lerendezte a csapatversenyt.kb...odavert nekik, 2 pontból lett 30 a különbség 😊 ez ennyi volt.
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Leyhe bénázása lehet az ezüstbe fog fájni a németeknek.
több mint 6 éve
uh, ez a bobdöntő nem volt semmi!😊
több mint 6 éve
Ahogy nézem Tande meg lerendezte a csapatversenyt.
több mint 6 éve
Csak hogy szivjak a ligaban, direkt holtversenyt futnak a kecsegek 😛nyugi, ha a franciák nem hozzák a jégtáncot, akkor azon bukok 8 pontot.
Igor
több mint 6 éve
Friedrich amúgy szarabb kormányos, csak gyorsabb a rajtjuk, a rajtokon hoztak több mint 2 tizedet
több mint 6 éve
Svéd csajszik meg nyomtak egy vakrepülést curlingben, 4-2-ről sikerült kikapni az utolsó két endben 😕
több mint 6 éve
Csak hogy szivjak a ligaban, direkt holtversenyt futnak a kecsegek 😛