Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Borzalmas az ES kommentátor a bobon... hihetetlenül szar.bezzeg Szujó!! :d
Lochnerék is szarul jöttek, aztán Friedrichék meg összevissza pattognak, de "nem vettem észre, hogy falnak mentek"
Csak az első 4-5 kanyarban végig össze-vissza...
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Koreaiak nem cseszik el az első kört, mehettek volna éremért... így most 2 tökéletes kör kell, és reménykedni hogy mindenki más hibázik.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Beborultak a célbaAmúgy magasan a legtisztább menetet futották. A rajtjuk elég gyenge, de nagyon szépen mentek.. mázli 😀
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
friedrich volt a 2. körös esélyesem. hát... fasza...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Borzalmas az ES kommentátor a bobon... hihetetlenül szar.Lochnerék is szarul jöttek, aztán Friedrichék meg összevissza pattognak, de "nem vettem észre, hogy falnak mentek"
Csak az első 4-5 kanyarban végig össze-vissza...
több mint 6 éve
holnap van ám dögunalmas program😊De legalább a bob/síugrás egyszerre... mondjuk a korcsolya picivel korábban van szerencsére 😀
NB2
több mint 6 éve
holnap van ám dögunalmas program😊
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Amúgy bobban, hogy kell összetettet nézni ?Jól értettem, h erre vagy kíváncsi?
Sixo
www.olympic.org/pyeongchang-2018/results/en/bobsleigh/cumulative-result-2-man.htm
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Vajon USA lehoz két olimpiát érem nélkül?
több mint 6 éve
Hát ez még talán botladozás nélkül sem lett volna meg.Biztos hogy nem.. nem volt az 4 tized. Szerintem annak az ezüstnek is örülni kell, mert így nagyon necces lett a végén majdnem az is.
Sixo
több mint 6 éve
Nincs holland a dobogón. 😊Én írtam, hogy itt meglepetés lenne.. ter Morsról se gondoltam, hogy érmet hoz.
sry Igor
dawyd728
Go is gyenge volt, így csak 10 pont sajnos.
több mint 6 éve
aztabüdös hogy jött a kis sárga a célegyenesbentalán ő rajta láttam, hogy még gyorsult és volt ereje
több mint 6 éve
Annyira fintorgott ott a kanyarban, aszittem nem lesz meg, hú de nagy egyenest futott... ezt max Lee veri meg.
több mint 6 éve
Volt az olimpián olyan holland, aki alul teljesített? Kramer 10km nem számít.Verweij 1500-on, Blokhuijsen/de Vries (tőle persze nem vártunk sokat) 5000-en?
dawyd728
Bazzeg Bowe...
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Volt az olimpián olyan holland, aki alul teljesített? Kramer 10km nem számít.
több mint 6 éve
kösz nem most ettük meg a németeket, meg a norvégokat reggelireMenjél, oszt zabáljátok a csigát meg a békacombot közösen.Mondjuk az az ölelés a végén ... a német fehérbe leköptem volna kb .szólj ha megnyugodtál. Nem véletlen hogy a német nem háborodott föl. Ez simán benne van a tömegrajtosban, klaebo is lezárta a ruszkit reggel még a lassításban is mutatták háromszor
Sixo
Jött a papírforma, ennyi.
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 6 éve
Ez nem rossz, 37 aljával azt mondtam volna meglehet az érem, de így még necces lesz...
több mint 6 éve
Menjél, oszt zabáljátok a csigát meg a békacombot közösen.Mondjuk az az ölelés a végén ... a német fehérbe leköptem volna kb .szólj ha megnyugodtál. Nem véletlen hogy a német nem háborodott föl. Ez simán benne van a tömegrajtosban, klaebo is lezárta a ruszkit reggel még a lassításban is mutatták háromszor
Sixo
Jött a papírforma, ennyi.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mióta van egy futamos lebonyolítás?Olimpián először.
dawyd728
több mint 6 éve
Mióta van egy futamos lebonyolítás?Most változtattak rajta... nem tudom örüljek-e neki, vagy sem. :S Mondjuk van benne logika, de azért belső/külső pálya, hmm..
dawyd728