Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Mióta van egy futamos lebonyolítás?
több mint 6 éve
Mondjuk az az ölelés a végén ... a német fehérbe leköptem volna kb .szólj ha megnyugodtál. Nem véletlen hogy a német nem háborodott föl. Ez simán benne van a tömegrajtosban, klaebo is lezárta a ruszkit reggel még a lassításban is mutatták háromszor
Sixo
Jött a papírforma, ennyi.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mondjuk az az ölelés a végén ... a német fehérbe leköptem volna kb .
több mint 6 éve
Na akkor, hajrá ter Mors és japánok 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gondoltam, hogy Fourcade fog egy picit gecizniha még van 2 méter, a germán nyer
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Simán rázárt. Az ilyen pöcsöket verné meg a sors.
több mint 6 éve
Azért Fourcade elég féreg volt , 2szer is.Short tracken ilyenért DQ-znak 😀
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Amúgy a svájciakkal mi lett, amikor még legutóbb bobot néztem, akkor kb az első 3 svájci volt, most meg a 12. a legjobb.
több mint 6 éve
LOL, Lesser mint gyors futó...
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
ChargerLT valahol most nagyon szurkol. 😀
több mint 6 éve
lehet, hogy az összes váltót megnyerik a németek?😊
több mint 6 éve
amúgy érdekes hogy amikor az óra az ellenfél boe sokkal jobban fut mint mikor egymás ellen kell versenyezni. Fourcade meg pont fordítva
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igen, csak az elején az egész mezőnyön át kell verekedni magad... ha Fourcade hibátlant lő az első 3-ban, ugyanaz a szituval állna, mint Kuzmina tegnap.Mikor már csak 3-an vagytok, hibázol az utolsó lövészetnél, szinte tuti buktad az aranyat.talán még jókor jött Fourcade-nak a hibaTömegrajtosban szerintem jobb ha későn hibázol... de valószínű neki és Boe-nek 2-3 hiba így is simán belefér.
NB2
Igor
Most meg simán vissza lehet jönni, ahogy M. Fourcade vissza is jött.
Boe meg elszáll?
NB2
több mint 6 éve
hát ez így szopás, megvered a párod de nem jutsz tovább, mert az idő számít
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
A cbc szerint az 1500 m ezüstérmese bekerül még a csapatba. A hollandok erősebbek lehetnek.ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Korea megverte az előfutamban a fullos holland csapatot , a kanadaiak meg nagyot betliztek.
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
Sixo
több mint 6 éve
Mikor már csak 3-an vagytok, hibázol az utolsó lövészetnél, szinte tuti buktad az aranyat.talán még jókor jött Fourcade-nak a hibaTömegrajtosban szerintem jobb ha későn hibázol... de valószínű neki és Boe-nek 2-3 hiba így is simán belefér.
NB2
Igor
Most meg simán vissza lehet jönni, ahogy M. Fourcade vissza is jött.
Boe meg elszáll?
több mint 6 éve
Ok, köszi.. rájöttem közben, s látom Verweij ott van a hollandoknál.. ezzel nem is számoltam.top4 idő ment tovább.ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Új-Zéland nem esett ki NOR ellen? és JPN van bent még?
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
Igor
dawyd728
Viszont friccek megint elég jól lőnek eddig...
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
top4 idő ment tovább.ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Új-Zéland nem esett ki NOR ellen? és JPN van bent még?
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
Igor