NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 7 éve
3 kamionnyi vaxuk van bazdmeg, és elvaxolják magukat. Gratula.Mind a 3at te és anyó elhasználtátok valami másra.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
3 kamionnyi vaxuk van bazdmeg, és elvaxolják magukat. Gratula.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Az érdekes lesz, ha elbasszák ezt a norvégok.Orosz aranyon röhögnék.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Az érdekes lesz, ha elbasszák ezt a norvégok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Poltaranin kiöli a maradék izgalmakat ebből a váltóból.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Jó pályát tűzött a francia edző. 😀 Minden versenyzője rontott. Amúgy 4 verseny lement a ffi számok közül, és mind a négy papírforma. Ilyen is ritka. Hirscher a kombináció után megérdemelt egy megkérdőjelezheteten aranyat. Amúgy Kranjec éremnek tudtam volna azért örülni.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Akkor összeszámolom én is. Hirschernek GS, SL, csapat. (3)
Shiffrinnek AC és halvány DH. Csapatban esélytelen eredményre. (2)
Vonnnak DH és halvány AC. Csapatba nem fog kerülni. (2)
Wüstnek csapatüldözéses. (1)
Ledeckának PGS. (1)
Holdenernek AC és csapat. (2)
Kenworthy sí slopestyle. (1)
Naeslundnak SX. (1)
Brignonénak AC. (1)
Ferreira sí félcső. (1)
Galmarininek PGS. (1)
Ez 16 éremesély, amiből már csak a női kombinációban nálam szereplő 4 lányból következik, h egyik biztosan nem lesz érmes, hacsak nem lesz holtverseny. Szóval 15. Ebből azért van 3 olyan éremesély, ahol nagyon szoros a mezőny. Nekem ebből ha kijön 80 pont én örülni fogok, de inkább csak 60-70 a reális. Azzal meg a dobogó is necces szerintem, de ezt csak arra alapozom, h a többi 90-100 pontos csapat arányosan van felépítve és nem olyan elsőhetes csapatok, mint az enyém.
több mint 7 éve
Hát Kalla 30km, Kramer üldözőverseny, Nilsson sprintváltó, Sanyi 500 és váltó, kanadai bob kettes négyes, Falla sprintváltó, Wellinger csapat, Knegt 500, Hellner váltó, Myhrer szlalom és csapat, Shaoang váltó, Hansdotter csapat, Johansson csapat, Hargin csapat.Én ennyivel számolok, ezen felül még Kalla vagy Hellner bekerülhet a sprintváltóba, ha Christie nem törte össze magát nagyon 1000en jó lehet. Nyilván ezek közül van ami nem biztos érem, de a két síugró, vagy a két sprintváltó jó eséllyel 16 pont.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Ilyen eséseket én szoktam összehozni. 😀
több mint 7 éve
Na végre valaki, akit kedvelek és nem esett ki/nem ment szarul...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Azért, ha nem játszanánk ezt a játékot, számomra a férfi alpesi számok nagyon fájdalmasak lennének. Gyakorlatilag 7 eddigi érmes közül egy sem tartozik a inkább kedveltek közé. Se Svindal, se Jansrud, se Hirscher, se Pinturault, se Mayer nem a kedvencem, sőt. Feuz és Muffat-Jeandet kb neutrális. Itt is Ligety és di Aliprandini rögtön elszállt.. Akik élen állnak, azok közül is Olsson az első, akinek a győzelmét nem bánnám.
több mint 7 éve
Én annyit azért messze nem látok nálad, mondjuk 13-14 éremesély... szóval ha nyersz 10+-at, és hozol mondjuk 60-70 pontot, az már elég jó lesz... és azzal már simán megnyerheted szerintem.Én 17 fix éremesélyt számoltam magamnak még hátra, ennél több indulóm lesz, de csak a reális dobogós lehetőségeket vettem figyelembe. (pl Domrachevával már nem számolok, noha nyilván ott lesz mindkét váltóban)A 18 kifejezetten jó szám.. ez szerintem több mint ami gabonak vagy nekem van, de igazából az a kérdés ebből mennyi a komoly éremesély.Gabo csapata ma is elég jó volt sajna, dawyd pedig megcsinálta az olimpia legundorítóbb mákolását egy bizonyos cseh atlétával 😛 őket szerintem már nem fogjuk meg, a bronzért még meccselhetek talán.Lehet jobban is jött ki, h nem dugtam fel a pofám. Így is megkaptam azért a program végére. 😀
Igor
Amúgy most nézegettem holnap 2, hétfőn 0, kedden 0, szerdán 3, csütörtökön 3, péntek 5, szombat 5 és vasárnap 0 db versenyzőm lesz. Ez 18 lövés az olimpia második felében. Az elsőben csak éremből 15 jött össze.. Nekem most a következő 3 nap a túlélésről szól. Plusz az alpesi sí csapatversenyen kívül nincs versenyzőm csapatban. Szerintem 200 pontot se fogom elérni. Shiffrin 10 pontja (ami 8, mert Holdener csak 4-et hozott volna) nagyon hiányzik, vagy a két 2-3x-os szorzójú egyszámos főfavoritom dupla 0-ja is súlyos bukta. Ha ezekből csak 16-20 pont jött volna, most ott állnék gabokockával szorosan.
dawyd728
200 pontot senki nem fogja elérni, még a győztes sem.
Igor
gabokocka
De elég sok minden függ a csapatszámoktól (főleg svéd alpesi csapat, meg persze sífutóváltók)
Mondjuk nekem kb 20 indulásom van összesen hátra, szóval... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Én 17 fix éremesélyt számoltam magamnak még hátra, ennél több indulóm lesz, de csak a reális dobogós lehetőségeket vettem figyelembe. (pl Domrachevával már nem számolok, noha nyilván ott lesz mindkét váltóban)A 18 kifejezetten jó szám.. ez szerintem több mint ami gabonak vagy nekem van, de igazából az a kérdés ebből mennyi a komoly éremesély.Gabo csapata ma is elég jó volt sajna, dawyd pedig megcsinálta az olimpia legundorítóbb mákolását egy bizonyos cseh atlétával 😛 őket szerintem már nem fogjuk meg, a bronzért még meccselhetek talán.Lehet jobban is jött ki, h nem dugtam fel a pofám. Így is megkaptam azért a program végére. 😀
Igor
Amúgy most nézegettem holnap 2, hétfőn 0, kedden 0, szerdán 3, csütörtökön 3, péntek 5, szombat 5 és vasárnap 0 db versenyzőm lesz. Ez 18 lövés az olimpia második felében. Az elsőben csak éremből 15 jött össze.. Nekem most a következő 3 nap a túlélésről szól. Plusz az alpesi sí csapatversenyen kívül nincs versenyzőm csapatban. Szerintem 200 pontot se fogom elérni. Shiffrin 10 pontja (ami 8, mert Holdener csak 4-et hozott volna) nagyon hiányzik, vagy a két 2-3x-os szorzójú egyszámos főfavoritom dupla 0-ja is súlyos bukta. Ha ezekből csak 16-20 pont jött volna, most ott állnék gabokockával szorosan.
dawyd728
200 pontot senki nem fogja elérni, még a győztes sem.
Igor
több mint 7 éve
Lesznek talán 5-en egy másodpercen belül...Na jó, én asszem elmegyek aludni, hátha előidézek még egy Ledecka jellegű meglepetést 😊
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
egy smiley lemaradt. 😀btw megmenekültetek. Ledecka nem áll oda a lesikláshoz, készül a parallel snowboard számára.Mintha lett volna esélye... 😛 hogy is van az a villámmal?
dawyd728
Igor
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Mr. GS elég halovány volt. Nem is értem mitől volt 4. esély a fogadóirodáknál.
több mint 7 éve
btw megmenekültetek. Ledecka nem áll oda a lesikláshoz, készül a parallel snowboard számára.Mintha lett volna esélye... 😛 hogy is van az a villámmal?
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
btw megmenekültetek. Ledecka nem áll oda a lesikláshoz, készül a parallel snowboard számára.
több mint 7 éve
Ez így Hirscher versenye
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Jáj..
több mint 7 éve
Mekkorákat perecelnek itt a végén...
több mint 7 éve
Itt hogy van? A két futamot osszeadjak?Igen, és a másodikban majd fordított sorrendben indulnak.
fodi91
több mint 7 éve
fodi91
196
Itt hogy van? A két futamot osszeadjak?
több mint 7 éve
Bazz, Feller, ezt hogy lehetett így elszúrni a végén...