Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem , nem. Norvég - Holland , Új Zéland - Koreai elődöntők lesznek.ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Új-Zéland nem esett ki NOR ellen? és JPN van bent még?
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
Igor
több mint 6 éve
ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Új-Zéland nem esett ki NOR ellen? és JPN van bent még?
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Korea megverte az előfutamban a fullos holland csapatot , a kanadaiak meg nagyot betliztek.
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
több mint 6 éve
ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben.Ez kb papírforma, talán Norvégia meglepő.. bár nem tudom kik ellen mentek.
1-kor kezdődik az 500m.
dawyd728
Női 500-on jó lenne tarolni 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
ffi üldözésesben Dél-Korea, Hollnadia, Norvégia és Új-Zéland a 4-ben. 1-kor kezdődik az 500m.
több mint 6 éve
talán még jókor jött Fourcade-nak a hibaTömegrajtosban szerintem jobb ha későn hibázol... de valószínű neki és Boe-nek 2-3 hiba így is simán belefér.
NB2
több mint 6 éve
talán még jókor jött Fourcade-nak a hiba
több mint 6 éve
www.m4sport.hu/eloVáltozatosság kedvéért 5 program megy egyszerre.és a bob sehol se megy...
dawyd728
NB2
több mint 6 éve
Változatosság kedvéért 5 program megy egyszerre.és a bob sehol se megy...
dawyd728
több mint 6 éve
Tetszik ez a cseh hokicsapat eddig! Régen is szurkoltam nekik mindig, és most is fogok.😊
több mint 6 éve
Go Fak yourself! De nyerhet bárki aki nem Fourcade, német, Boe vagy Svendsen. 😊
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Változatosság kedvéért 5 program megy egyszerre.
több mint 6 éve
A hátszélt pont ,hogy eltol a földre , míg a szembe szél tovább a levegőben tartja.Én ehhez nagy hülye vagyok, de nem a hátszél lenne a jobb, hogy attól nagyobbat ugorhatsz, és a szembeszél meg hátráltató tényező pont?Statisztikai alapon. Minden sáncra évekre visszamenőleg megnézték, hogy a szembeszél, oldalszél, hátszél milyen hatással volt az ugrók tényleges ugrására az "elvárhatóhoz" képest. Az "elvárható" persze 1 ugrónál hasraütés, de sok száz ugró, évenként sok tízezer ugrásánál már elég nagy minta.De miként számolják?Mi az a “szélkompenzáció?”pár éve vezették be
A 90-es évekből nem emlékszem semmi ilyesmire.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Egzakt vagy szubjektív?
És mennyire képezi le a valóságot?
Sobri Jóska
Az a baj, hogy a síugrásban a szél döntő hatású. Ha jó szembeszelet kapsz, sánc rekordot dönthetsz, ha meg éppen hátszelet, tizenöt-húsz méterrel is rövidebbet ugorhatsz, pedig mindent ugyanolyan jól csinálsz. Szóval kompenzáció nélkül egy szerencsejáték az egész. A kompenzáció a kisebbik rossz. De rossz.
peterk2005
zavi27
több mint 6 éve
Én ehhez nagy hülye vagyok, de nem a hátszél lenne a jobb, hogy attól nagyobbat ugorhatsz, és a szembeszél meg hátráltató tényező pont?Statisztikai alapon. Minden sáncra évekre visszamenőleg megnézték, hogy a szembeszél, oldalszél, hátszél milyen hatással volt az ugrók tényleges ugrására az "elvárhatóhoz" képest. Az "elvárható" persze 1 ugrónál hasraütés, de sok száz ugró, évenként sok tízezer ugrásánál már elég nagy minta.De miként számolják?Mi az a “szélkompenzáció?”pár éve vezették be
A 90-es évekből nem emlékszem semmi ilyesmire.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Egzakt vagy szubjektív?
És mennyire képezi le a valóságot?
Sobri Jóska
Az a baj, hogy a síugrásban a szél döntő hatású. Ha jó szembeszelet kapsz, sánc rekordot dönthetsz, ha meg éppen hátszelet, tizenöt-húsz méterrel is rövidebbet ugorhatsz, pedig mindent ugyanolyan jól csinálsz. Szóval kompenzáció nélkül egy szerencsejáték az egész. A kompenzáció a kisebbik rossz. De rossz.
peterk2005
több mint 6 éve
Na most hokin/curlingen kívül megint nincs semmi... :S nem is tudom mér keltem fel...Pláne, hogy az m4 megint nem közvetít curlinget ... nem is értelek.
Igor
több mint 6 éve
Na most hokin/curlingen kívül megint nincs semmi... :S nem is tudom mér keltem fel...
több mint 6 éve
huh Krüger mit ment, 3 szám reggel, ebből 26 pont, jövünk fel mint a talajvíz :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
az olaszt le kellene szakítani, azért pellegrino a végén veszélyes lehet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
3 kamionnyi vaxuk van bazdmeg, és elvaxolják magukat. Gratula.Mind a 3at te és anyó elhasználtátok valami másra.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
3 kamionnyi vaxuk van bazdmeg, és elvaxolják magukat. Gratula.
több mint 6 éve
Az érdekes lesz, ha elbasszák ezt a norvégok.Orosz aranyon röhögnék.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az érdekes lesz, ha elbasszák ezt a norvégok.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Poltaranin kiöli a maradék izgalmakat ebből a váltóból.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Jó pályát tűzött a francia edző. 😀 Minden versenyzője rontott. Amúgy 4 verseny lement a ffi számok közül, és mind a négy papírforma. Ilyen is ritka. Hirscher a kombináció után megérdemelt egy megkérdőjelezheteten aranyat. Amúgy Kranjec éremnek tudtam volna azért örülni.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Akkor összeszámolom én is. Hirschernek GS, SL, csapat. (3)
Shiffrinnek AC és halvány DH. Csapatban esélytelen eredményre. (2)
Vonnnak DH és halvány AC. Csapatba nem fog kerülni. (2)
Wüstnek csapatüldözéses. (1)
Ledeckának PGS. (1)
Holdenernek AC és csapat. (2)
Kenworthy sí slopestyle. (1)
Naeslundnak SX. (1)
Brignonénak AC. (1)
Ferreira sí félcső. (1)
Galmarininek PGS. (1)
Ez 16 éremesély, amiből már csak a női kombinációban nálam szereplő 4 lányból következik, h egyik biztosan nem lesz érmes, hacsak nem lesz holtverseny. Szóval 15. Ebből azért van 3 olyan éremesély, ahol nagyon szoros a mezőny. Nekem ebből ha kijön 80 pont én örülni fogok, de inkább csak 60-70 a reális. Azzal meg a dobogó is necces szerintem, de ezt csak arra alapozom, h a többi 90-100 pontos csapat arányosan van felépítve és nem olyan elsőhetes csapatok, mint az enyém.