NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
924
56
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Nah mondtam én, hogy jó lesz az új zélandi.Megemelem a kalapom, szerintem ekkora utolsó kört senki más nem fog menni...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Hogy elhallgattak a koreaiak. 😀
több mint 6 éve
michael azta rohadt 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Dobtam egy Blokhuisen TOP3-at (4.5-ös odds), miután feltettem egyből lement 3.5-re... remélem ez ülni fog.szerk: Fakk, nem fogja megverni Lee-t... :S
szerk2: pffff, 28.52....
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Az mindegy, a hollandok mindig kihegyezve jönnek az olimpiára.. sztem Blokhuisen esélyesebb.Új zélandi gyerek is itt van, aki tavaly itt 3. lett 6:11el.Erre pont most mondja be a kommentátor, hogy pont de vries nyerte a holland válogatót xDAki "földművekőként" él 😀
Sixo
de Vriesnek ez rövid volt, ezzel azért lehetett kalkulálni.
Blokhuijsenre érdemes figyelni, Beckertre és Bökkora, de kb Kramer vs Bloemen lesz..
Igor
Sixo
Unibeten 9. az újzélandi gyerek (ott mondjuk Pedersen a harmadik, Lee a negyedik ezzel az idővel)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Hajrá olaszok! Egy érmet szép lenne összekaparni.
több mint 6 éve
Új zélandi gyerek is itt van, aki tavaly itt 3. lett 6:11el.Erre pont most mondja be a kommentátor, hogy pont de vries nyerte a holland válogatót xDAki "földművekőként" él 😀
Sixo
Blokhuijsenre érdemes figyelni, Beckertre és Bökkora, de kb Kramer vs Bloemen lesz..
Igor
több mint 6 éve
Erre pont most mondja be a kommentátor, hogy pont de vries nyerte a holland válogatót xDAki "földművekőként" él 😀
Sixo
több mint 6 éve
Erre pont most mondja be a kommentátor, hogy pont de vries nyerte a holland válogatót xD
több mint 6 éve
Kb 4 értelmes név van a mezőnyben ha jól nézem, nem lett erős idén a felhozatal. Holland 3. ember is elég gyér lett.Majd rossz pályára megy be 😛Ha csak el nem esik , 6:05-6:06ot simán repeszt szerintem. Annál meg aligha tudna 3 korcsolyázó is jobbat.Bloemen remélem azért Kramert nem veri meg.Bárki nyerhet, csak Kramer ne.... annak örülnék legjobban, ha 4. lenne (bár ez nem túl reális - így az ezüsttel kiegyeznék)
Sixo
Igor
Sixo
Szerintem pályacsúcsot nem fog repeszteni, de én is csak Bloemenben bízom igazából...
Igor
több mint 6 éve
Majd rossz pályára megy be 😛Ha csak el nem esik , 6:05-6:06ot simán repeszt szerintem. Annál meg aligha tudna 3 korcsolyázó is jobbat.Bloemen remélem azért Kramert nem veri meg.Bárki nyerhet, csak Kramer ne.... annak örülnék legjobban, ha 4. lenne (bár ez nem túl reális - így az ezüsttel kiegyeznék)
Sixo
Igor
Sixo
Szerintem pályacsúcsot nem fog repeszteni, de én is csak Bloemenben bízom igazából...
több mint 6 éve
Ha csak el nem esik , 6:05-6:06ot simán repeszt szerintem. Annál meg aligha tudna 3 korcsolyázó is jobbat.Bloemen remélem azért Kramert nem veri meg.Bárki nyerhet, csak Kramer ne.... annak örülnék legjobban, ha 4. lenne (bár ez nem túl reális - így az ezüsttel kiegyeznék)
Sixo
Igor
több mint 6 éve
Bloemen remélem azért Kramert nem veri meg.Bárki nyerhet, csak Kramer ne.... annak örülnék legjobban, ha 4. lenne (bár ez nem túl reális - így az ezüsttel kiegyeznék)
Sixo
több mint 6 éve
Jah ,hogy a Biathlon is lehet elmarad, az fasza.Mondjuk az oberhofi VK-futamnál nem tudom elképzelni, hogy rosszabb körülmények legyenek.
Sixo
És ha nagy szél van, attól igazából csak izgalmasabb lenne a verseny, de gondolom a franciák/norvégok kilobbizzák hogy ne legyen... :S
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Jah ,hogy a Biathlon is lehet elmarad, az fasza.Én azt mondom inkább maradjon el, mint egy normál sánchoz hasonló szenvedés legyen..
Sixo
több mint 6 éve
Ez elég korrekt három 29.1-es uccsó kör volt, ezzel már érmet csíphet Lee.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Niskanen csúnyán megvezette az amúgy sprintben jónak számítókat. Ezzel azért az is eldölni látszik, h Klaebo nem lesz az olimpia legeredményesebb sportolója. 50 szerintem kizárt ezt látva. 15 km-en sem klasszikus stílus lesz, amiben még esetleg nyerhetne. Marad a két váltó és a sprint, ami 3A "csak".
több mint 6 éve
Na, lehet váltani 5000 méterre, szurkoljunk Swingsnek
több mint 6 éve
Végre feliratkoztam a táblára, Sundby csak odaért a dobogóra. 😊
több mint 6 éve
Elment a 3 norvég, nagyon jól megcsinálták.3as norvég győzelem ,és pont Klaebo nem lesz ott 😀
Azért az hogy a Manificat-Cologna-Harvey trióból egy se bírta, elég meglepő..
Igor
több mint 6 éve
Elment a 3 norvég, nagyon jól megcsinálták.Azért az hogy a Manificat-Cologna-Harvey trióból egy se bírta, elég meglepő..