Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Ehelyett miért nem lehet darts, vagy snooker vagy bármi más, ami nem egy ekkora baromság, de cserébe izgalmas?Előbb-utóbb lesz változás, az általad említett sportok mögött nyugati lobbi áll, a birkózás mögött közel-keleti, a vízilabda mögött balkáni, az öttusa mögött meg semmilyen.
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Ehelyett miért nem lehet darts, vagy snooker vagy bármi más, ami nem egy ekkora baromság, de cserébe izgalmas?
több mint 8 éve
Akkor itt se lesz érem fsz...
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Pedig 3 napja eldöntöttem, hogy nem nézek bírkót, erre...Mindegy, ezután 4 évig gondolom úgyse fogsz, meg senki se
NB2
több mint 8 éve
Pedig 3 napja eldöntöttem, hogy nem nézek bírkót, erre...
több mint 8 éve
Szívás.. mindegy, a gröménynek úgyis annyi köv körben.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ez tényleg a sport antireklámja.... 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Nyilván a csajra. 😀Hát keresem a szavakat erre a foskupacra. 😀A csajról beszélsz vagy a birkózásról? 😀
Jughead
Kampman
De amúgy most komolyan lehetett volna annyi esze Ligetinek, hogy az elején csak fut előle, és akkor ő kapja az első intést és sima győzelem. 😀
Komolytalan sport.
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Ja, hogy itt az utolsó fél percben már nincs intés? Érdekes, korábban a cselgáncsozóinkkal és a birkózóinkkal szemben nem voltak ilyen gátlásaik.
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Hát keresem a szavakat erre a foskupacra. 😀A csajról beszélsz vagy a birkózásról? 😀
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Hát keresem a szavakat erre a foskupacra. 😀
több mint 8 éve
Csekkoljátok le az orosz golfozónőt. Hmmm, szerintem simán toplistás...Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Azért ahhoz is kell egyfajta lelki erő, hogy valaki kézenállásból csináljon 10 méteres toronyugrást
több mint 8 éve
Hát ez a szerencsétlen LCW be van oltva olimpia ellen. 3. olimpiai döntőjét bukja el. Minden idők egyik legnagyobbja és most már nem lesz olimpiai bajnok. Ma jobb is volt a kínai. Jaj de sajnálom.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Amúgy Ligeti következő ellenfele:www.youtube.com/watch?v=JPhnpde94RM
Szerintem őt még lehet verni, a török/belorusz lenne a kemény dió elődöntőben. (most látom a török a nagyobb név)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ráadásul életében egyszer már tudott pontot is csinálni valakin!Ligeti simán 11-0-l tovább ment végre valamiHajjaj, és mekkora skalp ez a csóka, olyan szinten dominált a mikronéziai válogatón!!
dande
Igor
több mint 8 éve
Ligeti simán 11-0-l tovább ment végre valamiHajjaj, és mekkora skalp ez a csóka, olyan szinten dominált a mikronéziai válogatón!!
dande
több mint 8 éve
ő kikapott 10-0-ra, de itt lejjebb beszéltük Igorral, hogy az ellenfele annyira erős, hogy lehet simán vigaszág és akkor esély az éremreja érthető. mi lett?Veréb István meccséig elkapcsoltak.akkor félreinformáltak, azt irta a fiam birkozasra kapcsoltakMost olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.M5-ön megy. 😉
Aki kiváncsi rá ezen a linken
videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=NTMxMDQ%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bHJmemlvYw%E2%84%96f%E2%84%96f
jobb oldalon a legördülőben be tudja állítani és nézni. Elég jó meccs
diverdoc
Jughead
diverdoc
empty taxi
diverdoc
több mint 8 éve
ja érthető. mi lett?Veréb István meccséig elkapcsoltak.akkor félreinformáltak, azt irta a fiam birkozasra kapcsoltakMost olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.M5-ön megy. 😉
videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=NTMxMDQ%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bHJmemlvYw%E2%84%96f%E2%84%96f
diverdoc
Jughead
diverdoc
empty taxi
több mint 8 éve
Ligeti simán 11-0-l tovább ment végre valami
több mint 8 éve
Veréb István meccséig elkapcsoltak.akkor félreinformáltak, azt irta a fiam birkozasra kapcsoltakMost olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.M5-ön megy. 😉
diverdoc
Jughead
diverdoc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
akkor félreinformáltak, azt irta a fiam birkozasra kapcsoltakMost olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.M5-ön megy. 😉
diverdoc
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Most olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.M5-ön megy. 😉
diverdoc
több mint 8 éve
Utánanéztem, a 2000-es olimpiát is beleértve a kajak-kenusok 15 arany 6 ezüstöt és 5 bronzot hoztak (ebből Sydneyben az utolsó napon négyet, azt nem felejtem el...)..... Az aranyak 40%-át, az össz. érmek egyharmadát! Na, ez a sikersportág a 2000-es években!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Most olvastam, hogy otthon nem közvetítik a tollas döntőt.Aki kiváncsi rá ezen a linken