Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
flzoli
Köszi mindkettőtöknek! 😊Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?itt: www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
Marosi most 10., és még 7-en lovagolnak majd. Talán 15. körül elkezdheti majd a kombinációt.
peterk2005
több mint 9 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
több mint 9 éve
Eddig 6 hibátlan lovaglás van (7 lovas van még vissza), utánuk jön Marosi és Petroni 1 verőhibával.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?itt: www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
Marosi most 10., és még 7-en lovagolnak majd. Talán 15. körül elkezdheti majd a kombinációt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Közben Demeter sajnos nem jót lovagolt (265 pont), ezzel elég sokat esett vissza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?4. helyen van most asszem, de lehet tévedek
Bruce
buhloone mindstate
több mint 9 éve
a venezuelai több kétpontos akciót ért el, ezért nyert asszem, nem az intés miatt mégsemez a jó megoldás
deyell
ezek szerint a szabadfogásban más szabályok vannak x esetére mint kötöttfogásban...
több mint 9 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?
több mint 9 éve
Hát ez nem volt egy combos lovaglás.... 265 pont
több mint 9 éve
Aha. Tehát akkor ha kosárlabdába x, akkor az nyer, aki több 3ast dob. Vicc.
több mint 9 éve
Viktor vazze kedden kellett volna így😕
több mint 9 éve
a venezuelai több kétpontos akciót ért el, ezért nyert asszem, nem az intés miatt mégsem
buhloone mindstate
több mint 9 éve
Egálnál itt is lehetne aranypont
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Birkózás ha kikerül az olimpiáról akkor azt buli szabályainak köszönheti
Draft

több mint 9 éve
Amúgy szerintem a venezuelait intették meg utoljára. Veréb még azelőtt kapott intést, hogy a venezuelai második intést kapta 1 pontr. Utána már Veréb nem kapott intést.Hát menjenek ám. Aki ezt ott fejben tartja h 4 perce kit intettek meg utolsónak? Komolyan ezt már nem hiszem el.És ilyenkor hiába te csinálsz utoljára akció pontot ha egál te szopszMost 6-6-nál miért a venezuelai nyerne?Intéspontok Veréb volt utoljára intve
empty taxi
ThundersNFL
ThundersNFL
Matthew99
De akkor sem értem, mert két napja(?) kb. volt egy olyan meccs, ahol nem volt más, csak intés pont, ott meg az nyert akit utoljára intettek...

több mint 9 éve
Komolyan mondom inkább rendezzenek fedett pályás távolba nézést, az értelmesebb lenne ennél a szimpátiaversenynél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De ez miért számít?Nem. Az dönt kié volt az utolsó bedobás.
Ez olyan, mintha fociban döntetlen lenne, de x csapat több sárgáz kapott ezért y nyer.
tüsi91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ez milyen furcsa, hogy a bronz meccs már megvolt a pólóban, de az 5. helyért csak most játszanak😊
több mint 9 éve
De ez miért számít? Ez olyan, mintha fociban döntetlen lenne, de x csapat több sárgáz kapott ezért y nyer.
több mint 9 éve
Most ez megint mi a faszom volt? Végig azt pofázta h az utolsó akció számít. Vagy döntetlennél van egy szabály h nem a magyar nyer?azért ez a szabály hogy a bírók kezében nagyobb hatalom legyen ahhoz, hogy eldöntsék, ki nyerjen. így vesztett Lőrincz Viktor is a bronzmeccsen
Matthew99
buhloone mindstate
több mint 9 éve
Hát menjenek ám. Aki ezt ott fejben tartja h 4 perce kit intettek meg utolsónak? Komolyan ezt már nem hiszem el.És ilyenkor hiába te csinálsz utoljára akció pontot ha egál te szopszMost 6-6-nál miért a venezuelai nyerne?Intéspontok Veréb volt utoljára intve
empty taxi
ThundersNFL
ThundersNFL

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Mi? Veréb egyszer volt intve, a venezuelai volt kétszer is, még büntipontot is kapott. Ezek a szabályok egy vicc....Most 6-6-nál miért a venezuelai nyerne?Intéspontok Veréb volt utoljára intve
empty taxi
ThundersNFL

több mint 9 éve
És ilyenkor hiába te csinálsz utoljára akció pontot ha egál te szopszMost 6-6-nál miért a venezuelai nyerne?Intéspontok Veréb volt utoljára intve
empty taxi
ThundersNFL
Draft

több mint 9 éve
Most ez megint mi a faszom volt? Végig azt pofázta h az utolsó akció számít. Vagy döntetlennél van egy szabály h nem a magyar nyer?

több mint 9 éve
Most 6-6-nál miért a venezuelai nyerne?Fogalmam sincs.... ez a sport egy vicc lett 😕
empty taxi
(Amúgy összességében úgy érzem a cselgáncsozóknál inkább a pech, balszerencse, meg 1-1 rossz bírói döntés miatt nem szerepeltünk jól, bírkózásban viszont mintha lemaradtunk volna a világtól. Fizikailag erősek a versenyzőink, de taktikailag nem jól használják ki a szabályokat. Amik legyenek akármilyen hülyék, ha aszerint kell, akkor azok szerint kéne győzni.)