Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Usáé a röpi bronz 3-1-gyelés Nigériáé a foci bronz 3-vel
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-nyolcszor-vertuk-meg-a-vilagot-orban-viktor-2521419Bár kimondhatatlanul utálom orbánt, de van egy gondolata, amivel maximálisan egyetértek, mégpedig az, hogy, aki kijutott, bármilyen eredményt is ért el, csak gratulálni lehet neki azért, hogy Magyarországot képviselte. És ehhez kéne igazodnia az itthoni fotelszurkolóknak is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Egyébként ez szimpatikus ebben az öttusában, hogy a versenyzők nagyrésze tényleg élvezi ezt az egész napos dolgot, mosolyognak, mindenki jóba van mindenkivel. Alapvetően vidám hangulatú dolognak tűnik, nincs benne az a rettenetes stressz.Mert ennek a vívásnak kb semmi értelme😊
Hanni
több mint 8 éve
Egyébként ez szimpatikus ebben az öttusában, hogy a versenyzők nagyrésze tényleg élvezi ezt az egész napos dolgot, mosolyognak, mindenki jóba van mindenkivel. Alapvetően vidám hangulatú dolognak tűnik, nincs benne az a rettenetes stressz.
több mint 8 éve
Dobcsi?Most néztem meg a kis állatok titkos életét és még hatása alatt vagyok 😊
Mi vagy te? Női fodrász?😀
zemanla
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Bocsánat rosszul írtam, az úszásban lett 9. Marosi, és 17. Demeter, a pontos állás a bónuszvívás után jön. Úgyhogy annyira nem biztos, hogy jól néz ki a helyzet.
több mint 8 éve
Dobcsi?Mi vagy te? Női fodrász?😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
index.hu/sport/2016/rio/2016/08/20/elarverezi_a_rioi_ezustjet_hogy_megmentse_egy_beteg_fiu_szemet/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egy hibátlan vagy minimális hibaponttal lehozott lovaglás jól jönneMarosi feltud spurizni a dobcsira?A lovaglás előtt nehéz megmondani.
ThundersNFL
empty taxi
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Igen, meg a futásnál is a pisztoly az igazán kritikus, tegnap a lengyel csaj az utolsó lövészetnél bukta el az aranyat, kb. fél perccel tovább bent volt, mint az ausztrálMarosi feltud spurizni a dobcsira?Előtte le ne dobja a ló
ThundersNFL
dande
több mint 8 éve
Marosi feltud spurizni a dobcsira?A lovaglás előtt nehéz megmondani.
ThundersNFL
Madden hates me.
több mint 8 éve
Marosi feltud spurizni a dobcsira?Előtte le ne dobja a ló
ThundersNFL
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Fantasztikus, ahogy megmutatják ezeket a "szép volt lányok" facebook üzeneteket az m4-en, komolyan, az nfl közvetítések sms-íróiba is több kreativitás szorult.
több mint 8 éve
Marosi feltud spurizni a dobcsira?
Draft
több mint 8 éve
Elis fiam, nem néztél EB-t? Tolni kellett volna egy Stiebert.Az ellentámadásból gólt is lőttek a szuper sasok.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Női golf= ázsia bajnokság????
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Na Marosi 9. Demeter 17. úszás után. Hátha...Ez pedig Ligeti önkritikus nyilatkozata:
„Nehéz mit mondanom, az biztos, hogy alaposan végig kell gondolni, hogy mi történik velem az utóbbi években, mert egyszerűen nem tudok igazán nagy meccset nyerni világversenyen, maximum az olimpiai kvótáért – mondta az MTI-nek a vegyes zónában a láthatóan megtört 27 éves Ligeti Dániel. – Ennél jobb sorsolást nem lehet kapni, egyetlen feladat volt, hogy elődöntőbe jussak.”
„Berianidze elment szumózni, meg aztán Örményországba, nem is birkózott négy évet egyfolytában, én meg készültem megállás nélkül és most nem tudtam megelőzni. Kicsit szánalmas szerintem” – mondta keserűen.
Nincs magyarázkodás, respect
több mint 8 éve
megnéztem volna, hogy a török hogy dobálta el ezt az örmény gyereket, hogy 8 pontot csinált😊
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Most úszik Marosival az ausztrál Max Esposito, akinek a nővére tegnap aranyat nyert női öttusában
több mint 8 éve
Birkózást irán és usa is támogatja. Kb ez az egy amiben meg tudnak egyezni😊Ehelyett miért nem lehet darts, vagy snooker vagy bármi más, ami nem egy ekkora baromság, de cserébe izgalmas?Előbb-utóbb lesz változás, az általad említett sportok mögött nyugati lobbi áll, a birkózás mögött közel-keleti, a vízilabda mögött balkáni, az öttusa mögött meg semmilyen.
Jughead
Kampman
több mint 8 éve
Női kézi bronzmeccsen meg hiába kapcsolt god mode-ba Groot, még így is 6 góllal mennek a norvégok.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Jughead
5 302
A vízilabdát én nem féltem. Szerencsére (a mi szempontunkból annyira nem) a nőknél az amerikaiak nagyon jók, úgyhogy nem ők nem engedik, hogy levegyék az olimpiai programról.Ehelyett miért nem lehet darts, vagy snooker vagy bármi más, ami nem egy ekkora baromság, de cserébe izgalmas?Előbb-utóbb lesz változás, az általad említett sportok mögött nyugati lobbi áll, a birkózás mögött közel-keleti, a vízilabda mögött balkáni, az öttusa mögött meg semmilyen.
Jughead
Kampman