Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha a ruszki egy viszonylag jót lovagol, akkor nagyon nagy lesz az előnye...
több mint 8 éve
Valóban, pedig az előbb komolyan mondom h mögötte volt overallban is.A másik Elgeziry viszont ellovagolta magát, ő Marosi mögé került.Összetettben előtte van, ahogy nézem, csak a lovaglásban van mögötte. Én is beszívtam.
empty taxi
Bruce
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A másik Elgeziry viszont ellovagolta magát, ő Marosi mögé került.Előtte van ő is, 8 ponttal. Itt már az ellovagolók is előtte maradnak, nagy volt a különbség. Viszont behozhatóvá lett a hátrány.
empty taxi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A másik Elgeziry viszont ellovagolta magát, ő Marosi mögé került.Összetettben előtte van, ahogy nézem, csak a lovaglásban van mögötte. Én is beszívtam.
empty taxi
több mint 8 éve
Az fránya vívás
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
A másik Elgeziry viszont ellovagolta magát, ő Marosi mögé került.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Omar ellovagolta magát egy kicsit, így Marosi mögött van
több mint 8 éve
A vívása volt gyenge ahogy nézem, ott vesztett el jó pár másodpercet
több mint 8 éve
Az kemény azért. Mondjuk nem tudom Marosi mennyire jó futó és lövő, de ez sok hátránynak tűnik akárkivel szemben.28 pont a hátránya az egyiptomival szemben Marosinak, az másodpercben mennyi hátrány?28 mp
Bruce
fodi91
több mint 8 éve
Jajj az angol már 38 ponttal vezet...
több mint 8 éve
28 pont a hátránya az egyiptomival szemben Marosinak, az másodpercben mennyi hátrány?
több mint 8 éve
Az egyik Elgeziry vezet jelenleg összetettben, 1 verőhibát lövagolt és volt 2 mp időtúllépése. Még 4 rider van.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Mert úgy csinálják, hogy aki lovagol, azt felteszik 300-al, és ahogy veri az akadályokat, csökkentik vissza. Szóval nézni kell, hogy végzett-e, mert lehet, hogy csak részeredmény még.Schrimsher is 1 verőhibával lovagolt, 5-en vannak még vissza.Itt kettőt ír a számítógép
empty taxi
Bruce
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tényleg most frissítették 2 verőhiba +4 mp időtúllépésSchrimsher is 1 verőhibával lovagolt, 5-en vannak még vissza.Itt kettőt ír a számítógép
empty taxi
Bruce
Madden hates me.
több mint 8 éve
Schrimsher is 1 verőhibával lovagolt, 5-en vannak még vissza.Itt kettőt ír a számítógép
empty taxi
több mint 8 éve
SCHRIMSHER most azon a lovon megy éppen, amin Marosi is ment. Jó lónak tűnt
több mint 8 éve
Schrimsher is 1 verőhibával lovagolt, 5-en vannak még vissza.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ilyenkor az is kabaré, hogy intve vagy hátrányban vagy persze többet kell akcióznod ahhoz nyerj és akkor is elég az egál... Ha nem reformálják meg a szabály rendszert mehetnek az Olimpiáról
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
flzoli
Köszi mindkettőtöknek! 😊Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?itt: www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
Marosi most 10., és még 7-en lovagolnak majd. Talán 15. körül elkezdheti majd a kombinációt.
peterk2005
több mint 8 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
több mint 8 éve
Eddig 6 hibátlan lovaglás van (7 lovas van még vissza), utánuk jön Marosi és Petroni 1 verőhibával.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?itt: www.rio2016.com/en/modern-pentathlon-mens-riding-show-jumping
Bruce
Marosi most 10., és még 7-en lovagolnak majd. Talán 15. körül elkezdheti majd a kombinációt.
több mint 8 éve
Közben Demeter sajnos nem jót lovagolt (265 pont), ezzel elég sokat esett vissza.
több mint 8 éve
deyell
11 735
Marosi hanyadik helyen áll? Hányan vannak még hátra? Hol tudom követni az eredményeket?4. helyen van most asszem, de lehet tévedek
Bruce
choose life
több mint 8 éve
a venezuelai több kétpontos akciót ért el, ezért nyert asszem, nem az intés miatt mégsemez a jó megoldás
deyell
ezek szerint a szabadfogásban más szabályok vannak x esetére mint kötöttfogásban...