Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
francba, pedig esélyük volt kiegyenlíteni😕
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Mondjuk a kommentátor is nem gyengén az usákoknak szurkol : D
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 997 — WHO DAT!!!!
állat ez az usa-rus röpimeccs is
petey
ja, visszahozták 0-2 ről, és jelenleg lélektanilag jobban állnak szerintem.

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
állat ez az usa-rus röpimeccs is

több mint 9 éve
Koko is benyomta magát maratonra...
(igen, tudom, hogy fut)
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
Akkor Daninak nem lesz gondja az üléssel 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Nem tudom, hogy hajnalban volt-e erről szó, de Mr. Youtube Man ezüstérmes lett. Szenzációs emberi teljesítmény.
több mint 9 éve
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Zseniális ez az m4 backstage, külön kiemelném crazyt, aki "legérdemetelenebbül" közvetíthetett élőben hat aranyat...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Baszki Elefántcsontpart mekkora taekwondo hatalom lett 😀
gabokocka
Az elefántot valahogy le kell győzni 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Baszki Elefántcsontpart mekkora taekwondo hatalom lett 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Kína nyert - Zhu Ting megint pazar volt, és a BBC-n az edzőt (Lang Ping) éltetik, de az egész csapat jobbnak tűnt, a setter is, blokkban is gyakorlatilag jobbak voltak... csak az utolsó két meccsüket láttam, de az alapján megédemelt az érem.
(A brazil meccset majd visszanézem még, abból csak keveset láttam)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Fordulatos női röpidöntő egyelőre, kínaiak teljesen szétszedik szerbeket a második szettben, ha nyernek 1-1 az állás.
Igor
Ha Kína nyer, akkor egyébként megint érdemes kicsit polemizálni a formaidőzítésen, ez a csapat 2-3-as mérleggel épp hogy továbbjutott a csoportkörből.
empty taxi
Én csak annyit mondanék női csapatsport. 😊
Pláne röpiben, ha egy outside hitter (Zhu Ting) elkapja a fonalat..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Fordulatos női röpidöntő egyelőre, kínaiak teljesen szétszedik szerbeket a második szettben, ha nyernek 1-1 az állás.
Igor
Ha Kína nyer, akkor egyébként megint érdemes kicsit polemizálni a formaidőzítésen, ez a csapat 2-3-as mérleggel épp hogy továbbjutott a csoportkörből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bőrszínbeli kategóriák az olimpián sosem voltak, ezért nem zavar pl. engem se, hogy az afrikaiak tönkreverik a világot futásban. Viszont elvileg nemek szerint különbséget kéne tenni. Én hajlamos lennék elhinni, hogy ő egy biológiailag furcsán alakult nő, ami ugye nem az ő hibája, de amikor ránézek a versenytársaira, akikkel kapcsolatban 1 másodpercig sincsenek kétségeim, hogy ők akkor most mik, akkor egy kicsit furcsa érzésem van, pláne, ha meg is veri őket.
Kampman
Hát ja. Azzal, hogy a sport üzletté vált, elég sok minden bejött, amire az ember ráncolhatja a szemöldökét. Kezdve azzal, hogy nem tudod elhinni, hogy egy Tour de France-t dopping nélkül meg lehet nyerni, mert nem is lehet. Aztán ott van az a folyamat, hogy országok egyszerűen megveszik maguknak a versenysportot. Már nem csak úgy, hogy odaházasodik, ott tanul és ott ragad, oda szerződik egy klubcsapatba és nemzetet is vált stb., hanem egyszerűen pénzért megveszik a sportolókat. Kenyaiak sora fut törökként, kuvaitiként, faszomtuggya miként.

Szóval nem lepődnék meg, ha bizonyos sportágak bizonyos számaiban (mert azért ez a testalkat nem mindenre teszi alkalmasabbá őket), ilyen "nők" futnának a közeljövőben. HIszen ilyen állapotú - hogy ne hívjam betegségnek, mert végülis nem az - nők mindenütt vannak, csak esetleg (még) nem élsportolnak. De ahogy a sport egyre inkább biznisszé válik, lehet, hogy ez is változni fog. Majd 800-on nézzük nyolc férfiarcú, szélesvállú "nő" olimpiai döntőjét. És ha nem reklamálunk, hogy európai férfi nem érhet oda futásban dobogó közelbe, meg elfogadjuk, hogy 10 évesnek kinéző, nőnek nehezen nevezhető "nők" nyerik a tornaszámokat, akkor lehet, hogy az is természetes lesz, hogy nőies alkatú nő meg 800-at nem nyerhet. Tudjafaszom. Igazából azt se tudom megmondani, hogy pl. Ledecky nem hasonló eset-e? Lehet, hogy 800 futásra ilyen izmokat kell gyúrni, 1500 úszásra meg nyúlánkabbnak lenni, és csak ennyi a különbség. Meg annyi, hogy az egyik fehér a másik meg fekete.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Mondjuk az sokat segítene rajta, ha eredmény hirdetésnél ,nem az izmai feszegetné, az annyira nem nőies xD
Sixo
na, pl. a lengyel váltó most dobott egy puszit, ez eléggé hatásos 😀

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Mondjuk az sokat segítene rajta, ha eredmény hirdetésnél ,nem az izmai feszegetné, az annyira nem nőies xD

több mint 9 éve
A riporterek által felvetett kérdésre, hogy vajon fair dolog-e az ilyen embereket a nők között versenyezni engedni, ez tényleg nehéz kérdés. Csak, hát mi alapon mondod azt, hogy nem? Akkor ne engedjük az afrikaiakat se futni, hiszen genetikailag ők is egyértelmű előnyben/fölényben vannak a fehér emberhez képest.
peterk2005
Bőrszínbeli kategóriák az olimpián sosem voltak, ezért nem zavar pl. engem se, hogy az afrikaiak tönkreverik a világot futásban. Viszont elvileg nemek szerint különbséget kéne tenni. Én hajlamos lennék elhinni, hogy ő egy biológiailag furcsán alakult nő, ami ugye nem az ő hibája, de amikor ránézek a versenytársaira, akikkel kapcsolatban 1 másodpercig sincsenek kétségeim, hogy ők akkor most mik, akkor egy kicsit furcsa érzésem van, pláne, ha meg is veri őket.
Kampman
Wambui? 😛
Igor
akurvaéletbe

több mint 9 éve
A riporterek által felvetett kérdésre, hogy vajon fair dolog-e az ilyen embereket a nők között versenyezni engedni, ez tényleg nehéz kérdés. Csak, hát mi alapon mondod azt, hogy nem? Akkor ne engedjük az afrikaiakat se futni, hiszen genetikailag ők is egyértelmű előnyben/fölényben vannak a fehér emberhez képest.
peterk2005
Kampman
Wambui? 😛

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
peterk2005
Kampman
Majd akkor lesz ezzel szerintem gond, ha a 20 centis anakondájával veri meg őket.

több mint 9 éve
peterk2005

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kampman
Elmondták a riporterek, hogy az, csak van ez a faszomtuggya mi "betegsége", hogy az átlagnál jóval magasabb a tesztoszteron szintje. Semenya-t egyébként vizsgálták is annak idején, és minden "fizikai szempontból" nő, még ha nem is úgy néz ki 😀

Tulajdonképpen az a fura, hogy mondjuk úszásban ez a jelenség még nem nagyon jött elő....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve