NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Ez az ausztrál csapat Simmons-szal, Makerrel és Exummal kiegészülve komoly kihívója lehet a Team USA-nak 4 év múlva az olimpián. 😊 És ha még hozzávesszük azt, hogy Kanada és Horvátország is mennyire tele van tehetségekkel nyugodtan kimondhatjuk, hogy egész érdekes lesz az a tokiói olimpia (a jövő évi VB-n még túl fiatalok lesznek a kihívók).
több mint 8 éve
Ez a Bogut kipontozódás a 3. negyed elején ez sokba kerülhetnek az Aussie-knak.spanyoloknak több használható emberük van
empty taxi
több mint 8 éve
Ez a Bogut kipontozódás a 3. negyed elején ez sokba kerülhetnek az Aussie-knak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A műugrást Horváth Iktriadné Mariann kommentálta ha jól tudom, ő aki világbajnok párbajtőröző, tehát a vívást ő kommentálta meg a gimnasztikát asszem ( a ritmikust biztos). A műugrást én is fogjuk rá megkedveltem, érthető lett 1-2 kivétellel számomraA 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánÉn akkor pozitív leszek, és megemlítem a számomra legjobb közvetítéseket:
Kampman
1. Szabó Gábor, akit a nünüjei ellenére is nagyon kedvelek, mert süt róla, hogy imádja az atlétikát és felkészült is belőle.
2. A műugró közvetítés, ahol nem tudom ki volt a kommentátor, de a beültetett szakértő egy volt műugró volt, aki egy olyan sportágat, amit nem ismerek, teljesen érthetővé, élvezhetővé tett.
3. ..... most több nem jut eszembe sajnos.
peterk2005
Heisman Trophy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
A műugrást Horváth "Jinx" Mariann kommentálta ha jól tudom, ő aki világbajnok párbajtőröző, tehát a vívást ő kommentálta meg a gimnasztikát asszem ( a ritmikust biztos). A műugrást én is fogjuk rá megkedveltem, érthető lett 1-2 kivétellel számomraA 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánÉn akkor pozitív leszek, és megemlítem a számomra legjobb közvetítéseket:
Kampman
1. Szabó Gábor, akit a nünüjei ellenére is nagyon kedvelek, mert süt róla, hogy imádja az atlétikát és felkészült is belőle.
2. A műugró közvetítés, ahol nem tudom ki volt a kommentátor, de a beültetett szakértő egy volt műugró volt, aki egy olyan sportágat, amit nem ismerek, teljesen érthetővé, élvezhetővé tett.
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jenő az speciel élből hülye
Draft
több mint 8 éve
3. Varga PéterMondjuk engem meglepett, hogy jöttem haza bekapcsoltam a rádiót és pofáztak... de nem az olimpiáról. Mert mint itt később megtudtam nem is volt már az a régi olimpiai közvetítés.
több mint 8 éve
Nagyrészt a vízilabdákat hallgattam hazafelé menet, de eskü nem költői túlzok, ha azt mondom, hogy krézy agymenése világszínvonalú volt ahhoz képest.Annyira szar volt?Ott garantált agyrákot kaptál volna.Nem.A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánNem hallgattál Kossuth rádiós közvetítést egyszer sem igaz?
1. A teljesen fogalmatlan, felkészületlen Knézy, aki rátenyerelt az összes sikersportágra. Kívánok neki minél több Mezőkövesd-Gyirmót meccset a jövőben
2. A mindenkinek, állandóan a szavába vágó Kokó. Végtelenül méltatlan volt, hogy a maratoni befutóját Szabó Gábor nem bírta rendesen közvetíteni, mert ennek kényszeresen mindig mondania kellett valamit. Ami még hagyján, de soha, tényleg soha nem várja meg, hogy a másik befejezze a mondatot.
3. A kosárlabdameccsek "parádés" kommentátora, akinek a nevét se jegyeztem meg, de talán jobb is.
Kampman
Hanni
Kampman
Hanni
ThundersNFL
(Mondjuk a vívás jó volt, de azt ugye a hozzáértő csaj közvetítette, szóval itt is van pozitívum.)
több mint 8 éve
Annyira szar volt?Ott garantált agyrákot kaptál volna.Nem.A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánNem hallgattál Kossuth rádiós közvetítést egyszer sem igaz?
1. A teljesen fogalmatlan, felkészületlen Knézy, aki rátenyerelt az összes sikersportágra. Kívánok neki minél több Mezőkövesd-Gyirmót meccset a jövőben
2. A mindenkinek, állandóan a szavába vágó Kokó. Végtelenül méltatlan volt, hogy a maratoni befutóját Szabó Gábor nem bírta rendesen közvetíteni, mert ennek kényszeresen mindig mondania kellett valamit. Ami még hagyján, de soha, tényleg soha nem várja meg, hogy a másik befejezze a mondatot.
3. A kosárlabdameccsek "parádés" kommentátora, akinek a nevét se jegyeztem meg, de talán jobb is.
Kampman
Hanni
Kampman
Hanni
Draft
több mint 8 éve
Ott garantált agyrákot kaptál volna.Nem.A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánNem hallgattál Kossuth rádiós közvetítést egyszer sem igaz?
Kampman
Hanni
Kampman
több mint 8 éve
A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánÉn akkor pozitív leszek, és megemlítem a számomra legjobb közvetítéseket:
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Nem.A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánNem hallgattál Kossuth rádiós közvetítést egyszer sem igaz?
Kampman
Hanni
több mint 8 éve
A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánNem hallgattál Kossuth rádiós közvetítést egyszer sem igaz?
Kampman
több mint 8 éve
A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpiánA cselgáncsos vakrepülés engem jobban felbaszott mint a parádés barátunk.
Kampman
Madden hates me.
több mint 8 éve
Keflezighi nagy arc 😊Jó volt a maraton, mindhárom érmes boldog lesz/lehet, Kipchogének örülök hogy végre nyert egy aranyat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 699
A 3 legirritálóbb kommentátor ezen az olimpián1. A teljesen fogalmatlan, felkészületlen Knézy, aki rátenyerelt az összes sikersportágra. Kívánok neki minél több Mezőkövesd-Gyirmót meccset a jövőben
több mint 8 éve
Fuh, kemény volt a végjáték, még ott is szoros volt. Megérdemelte az USA,hogy felállt -2 ről
több mint 8 éve
Ez az utolsó labdamenet szimbolizálta az egész meccset 😊
Madden hates me.
több mint 8 éve
francba, pedig esélyük volt kiegyenlíteni😕
több mint 8 éve
Mondjuk a kommentátor is nem gyengén az usákoknak szurkol : D
több mint 8 éve
állat ez az usa-rus röpimeccs isja, visszahozták 0-2 ről, és jelenleg lélektanilag jobban állnak szerintem.
petey
több mint 8 éve
Koko is benyomta magát maratonra...(igen, tudom, hogy fut)
több mint 8 éve
Akkor Daninak nem lesz gondja az üléssel 😊majd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
Draft
több mint 8 éve
majd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2