NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Nagyot röhögtem ezen a birkózás mizérián. A mongolok adtak az élvezetnek.
Nagyon sok probléma ütközött most (is) ki ezen sportág esetében. Valami drasztikus változás kellene mind bírói (felfogás) téren, pontozás, szabályrendszer stb. stb.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 736
stílusosan zárult a boksz az olimpián: egy ordas csalással a 91+ kilósok döntőjében.

choose life
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 862 — Cowboys fan
Vesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
várjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszó
slowmotion
erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztori
zinedine5
Állítólag Dani azért volt ilyen gyenge mert lefárasztották a felkészülés idéjén a vásárhelyi úszóhölgyek s nem azzal hogy melyikük úszik egy óra alatt nagyobb távot.

Btw én meg tudom, hogy az anyósom szomszédjának vmilyen ágú rokonával jár s tök helyes inteligens stb srác 😛 😊
dande
Aham.

Erre gondoltam.
zinedine5
na. és mivel a hölgy (ha hölgy) nem úszó (pláne nem vásárhelyi úszó), ezért teljesen lényegtelen Gyurtát emlegetni
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 729 — Keep pounding
 index.hu/sport/2016/rio/2016/08/21/levetkoztek_a_mongol_birkozo_edzok/

Így semmi helye az olimpián a birkózásnak.
Bár hagyományosan magyar sikersportág, de remélem kibasszák a picsába.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 323 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ minden embereddel!!
Katar ott volt de gyorsan haza Katarodtak... Olyan gyorsan azért nem mert talán a németek katarították el őket az egyenes kieséses szakaszban

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.
danyly
Behúzták az Afrika válogatott ellen
ThundersNFL
én is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊
NB2
Nézd meg a futballválogatottjukat, vagy akár a férfi párbajtőr(!!!) válogatottjukat. Az se más.

Amúgy az európa-válogatott (Katar 😀 😀 😀) hogyhogy nem jutott ki?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 346 — Je suis kobranadrág
A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.
danyly
ThundersNFL
én is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊
NB2
Karabatic tesók, Porte, Fabregas are triggered : D
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 323 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ minden embereddel!!
danyly
ThundersNFL
NB2
A dánok is nagyon lebarnultak? 😊

Draft

több mint 8 éve
Hogy kell nyerni 5 gólos előnyről műsoronkat látták... Ajánlanám 2000 és 2003 a döntők előtt Mocsai edzőnek

Draft

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 25 243 — nabege2@yahoo.com
danyly
ThundersNFL
több mint 8 éve
danyly

Draft

több mint 8 éve
Jól van nyertek a dánok. Nagyon helyes.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 717 — Ajmo Vatreni
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
slowmotion
erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztori
zinedine5
Állítólag Dani azért volt ilyen gyenge mert lefárasztották a felkészülés idéjén a vásárhelyi úszóhölgyek s nem azzal hogy melyikük úszik egy óra alatt nagyobb távot.

Btw én meg tudom, hogy az anyósom szomszédjának vmilyen ágú rokonával jár s tök helyes inteligens stb srác 😛 😊
dande
Aham.

Erre gondoltam.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 457 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
slowmotion
zinedine5

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
slowmotion
zinedine5
Melyik? A Gyurta Dani, vagy a Semenya sztori?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve

több mint 8 éve
köcsög brazilok behúzták😕
(bocs Gisele 😊 )
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 717 — Ajmo Vatreni
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
slowmotion
több mint 8 éve
miért ilyen kamu faulttal dőlt el?😕
NB2
Inkább belemenés volt nem?
ThundersNFL
én inkább semmit nem fújtam volna
több mint 8 éve
NB2
Inkább belemenés volt nem?

Draft

több mint 8 éve
indul a box...
 www.m4sport.hu/2016/08/21/abraham-attila-kati-neni-elrontotta-a-felkeszitest/
több mint 8 éve
több mint 8 éve
lehetne döntetlen a kosárdöntő, csak hogy kimaxoljuk a csapatdöntők izgalom-faktorát
több mint 8 éve
Kampman
megvizsgálnád, mi?😀
NB2
majd a Gyurta Dani
Löfli
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Ez a Bogut kipontozódás a 3. negyed elején ez sokba kerülhetnek az Aussie-knak.
empty taxi
spanyoloknak több használható emberük van
NB2
Mezőnybe jah, de a magas rotációja jobb az ausztráloknak, ami kell is, mert gyűjtögetik a faltokat elég intenzíven.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...