NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Nagyot röhögtem ezen a birkózás mizérián. A mongolok adtak az élvezetnek. Nagyon sok probléma ütközött most (is) ki ezen sportág esetében. Valami drasztikus változás kellene mind bírói (felfogás) téren, pontozás, szabályrendszer stb. stb.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
deyell
11 736
stílusosan zárult a boksz az olimpián: egy ordas csalással a 91+ kilósok döntőjében.
choose life
több mint 8 éve
na. és mivel a hölgy (ha hölgy) nem úszó (pláne nem vásárhelyi úszó), ezért teljesen lényegtelen Gyurtát emlegetniAham.Állítólag Dani azért volt ilyen gyenge mert lefárasztották a felkészülés idéjén a vásárhelyi úszóhölgyek s nem azzal hogy melyikük úszik egy óra alatt nagyobb távot.erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztorivárjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
slowmotion
zinedine5
Btw én meg tudom, hogy az anyósom szomszédjának vmilyen ágú rokonával jár s tök helyes inteligens stb srác 😛 😊
dande
Erre gondoltam.
zinedine5
több mint 8 éve
index.hu/sport/2016/rio/2016/08/21/levetkoztek_a_mongol_birkozo_edzok/Így semmi helye az olimpián a birkózásnak.
Bár hagyományosan magyar sikersportág, de remélem kibasszák a picsába.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Katar ott volt de gyorsan haza Katarodtak... Olyan gyorsan azért nem mert talán a németek katarították el őket az egyenes kieséses szakaszban
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nézd meg a futballválogatottjukat, vagy akár a férfi párbajtőr(!!!) válogatottjukat. Az se más.én is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.Behúzták az Afrika válogatott ellen
danyly
ThundersNFL
NB2
Amúgy az európa-válogatott (Katar 😀 😀 😀) hogyhogy nem jutott ki?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Karabatic tesók, Porte, Fabregas are triggered : Dén is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.Behúzták az Afrika válogatott ellen
danyly
ThundersNFL
NB2
több mint 8 éve
A dánok is nagyon lebarnultak? 😊én is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.Behúzták az Afrika válogatott ellen
danyly
ThundersNFL
NB2
Draft
több mint 8 éve
Hogy kell nyerni 5 gólos előnyről műsoronkat látták... Ajánlanám 2000 és 2003 a döntők előtt Mocsai edzőnek
Draft
több mint 8 éve
én is néztem, volt olyan, hogy Gigu volt az egyetlen fehér a mezőnyjátékosok közül😊A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.Behúzták az Afrika válogatott ellen
danyly
ThundersNFL
több mint 8 éve
A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.Behúzták az Afrika válogatott ellen
danyly
Draft
több mint 8 éve
Jól van nyertek a dánok. Nagyon helyes.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Aham.Állítólag Dani azért volt ilyen gyenge mert lefárasztották a felkészülés idéjén a vásárhelyi úszóhölgyek s nem azzal hogy melyikük úszik egy óra alatt nagyobb távot.erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztorivárjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
slowmotion
zinedine5
Btw én meg tudom, hogy az anyósom szomszédjának vmilyen ágú rokonával jár s tök helyes inteligens stb srác 😛 😊
dande
Erre gondoltam.
több mint 8 éve
Állítólag Dani azért volt ilyen gyenge mert lefárasztották a felkészülés idéjén a vásárhelyi úszóhölgyek s nem azzal hogy melyikük úszik egy óra alatt nagyobb távot.erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztorivárjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
slowmotion
zinedine5
több mint 8 éve
Melyik? A Gyurta Dani, vagy a Semenya sztori?erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztorivárjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
slowmotion
zinedine5
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A dánok meg (eddig) csapják a franciákat. Nagyon remélem, hogy az északiak behúzzák.
több mint 8 éve
erről valaki tájékoztasson legyen szíves, hogy, honnan, mikor indult ez a sztorivárjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
slowmotion
több mint 8 éve
én inkább semmit nem fújtam volnamiért ilyen kamu faulttal dőlt el?😕Inkább belemenés volt nem?
NB2
ThundersNFL
több mint 8 éve
miért ilyen kamu faulttal dőlt el?😕Inkább belemenés volt nem?
NB2
Draft
több mint 8 éve
indul a box...www.m4sport.hu/2016/08/21/abraham-attila-kati-neni-elrontotta-a-felkeszitest/
több mint 8 éve
miért ilyen kamu faulttal dőlt el?😕
több mint 8 éve
lehetne döntetlen a kosárdöntő, csak hogy kimaxoljuk a csapatdöntők izgalom-faktorát
több mint 8 éve
várjá', ez a csajszi (csajszi?) nem úszómajd a Gyurta DaniVesszek meg, ha ez a Semenya tényleg nő.megvizsgálnád, mi?😀
Kampman
NB2
Löfli
több mint 8 éve
Mezőnybe jah, de a magas rotációja jobb az ausztráloknak, ami kell is, mert gyűjtögetik a faltokat elég intenzíven.Ez a Bogut kipontozódás a 3. negyed elején ez sokba kerülhetnek az Aussie-knak.spanyoloknak több használható emberük van
empty taxi
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...