NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 037
62
01:38 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Pedig igaz.Nagyon nem igaz ez. 😊 2020-ban nagyon nehéz dolguk lesz. 😉Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mi értelme van, hogy az egyik csapat sportban ott lehetnek a profik, fociban meg megy ez az U21-es majomkodás...szerintem, ha az NCAA-ből, vagy a 21 éven aluli nba játékosokból állna a Team USA akkor is szétvernék a világot.
Hanni
kapitnono
Jughead
Mert ha az USA-ból 21 évnél fiatalabbak jöhetnének csak, akkor a többi országból is. 😉
több mint 8 éve
ledöbbentem, most mondta Szujó, hogy a brittek meg is előzték őketKínán múlt ez, akik nagyon gyenge olimpiát hoztak. 😉USA wins 121 medals in Rio, most by any country since 1988 (Soviet Union), and the most for the U.S. in a non-boycotted Games since 1904. 😉a ruszkik nélkül nem volt nehéz dolguk, persze ha őket piszkálnánk meg, akkor itt hisztiznének
Jughead
NB2
Jughead
sanszosan Tokióra nagyon rágyúrnak (és a Japánok is, cselgáncsban pl nem lesz egyszerű dolga senkinek)
több mint 8 éve
Kampman
28 699
USA wins 121 medals in Rio, most by any country since 1988 (Soviet Union), and the most for the U.S. in a non-boycotted Games since 1904. 😉A St. Louis-it nehéz lesz felülmúlni, ott kb. csak ők indultak 😀
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Kínán múlt ez, akik nagyon gyenge olimpiát hoztak. 😉USA wins 121 medals in Rio, most by any country since 1988 (Soviet Union), and the most for the U.S. in a non-boycotted Games since 1904. 😉a ruszkik nélkül nem volt nehéz dolguk, persze ha őket piszkálnánk meg, akkor itt hisztiznének
Jughead
NB2
több mint 8 éve
USA wins 121 medals in Rio, most by any country since 1988 (Soviet Union), and the most for the U.S. in a non-boycotted Games since 1904. 😉a ruszkik nélkül nem volt nehéz dolguk, persze ha őket piszkálnánk meg, akkor itt hisztiznének
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 302
USA wins 121 medals in Rio, most by any country since 1988 (Soviet Union), and the most for the U.S. in a non-boycotted Games since 1904. 😉
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Nagyon nem igaz ez. 😊 2020-ban nagyon nehéz dolguk lesz. 😉Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mi értelme van, hogy az egyik csapat sportban ott lehetnek a profik, fociban meg megy ez az U21-es majomkodás...szerintem, ha az NCAA-ből, vagy a 21 éven aluli nba játékosokból állna a Team USA akkor is szétvernék a világot.
Hanni
kapitnono
több mint 8 éve
mondjuk egy foci eb után még idehozni a nagyokat, az elég durva lenne, kb a szezon felére meghalnának😊Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mi értelme van, hogy az egyik csapat sportban ott lehetnek a profik, fociban meg megy ez az U21-es majomkodás...szerintem, ha az NCAA-ből, vagy a 21 éven aluli nba játékosokból állna a Team USA akkor is szétvernék a világot.
Hanni
kapitnono
több mint 8 éve
Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mi értelme van, hogy az egyik csapat sportban ott lehetnek a profik, fociban meg megy ez az U21-es majomkodás...szerintem, ha az NCAA-ből, vagy a 21 éven aluli nba játékosokból állna a Team USA akkor is szétvernék a világot.
Hanni
több mint 8 éve
Székely és Vásárhelyi is jó kommentátorok, sajnálom, hogy eljöttek az ES-től...Haverom ma felhívott és megvédte a Knézyt, hogy szörnyű körülménye között közvetített, 1 fekete pontot lehúzhatunk neki. Igaz még így is marad egy pár😊
több mint 8 éve
2020 már az eurosporton is lesz, így az atlétika/úszás nézhető ott.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ő csak kölcsönben van azért.Az a baj ,hogy ennek valamilyen aurája van, az addig jónak tűnő kommentátorok az mtv-nél megbolondulnak. Knézy is még anno az eurosporton sipivel tök faszék voltak, székely dávid is tök fasza amikor ott van , egyedül szabó gáborra nem hat az mtv átok.Na, 2024-ig csak az MTVA közvetíti az olimpiát. Hallgathatjuk majd crazyt meg bandáját.Iktriad már dolgozik az ügyön, hogy krézy addigra eltűnjön.
kapitnono
Kampman
Sixo
Viszont Vásárhelyi Tamáson nem fog az átok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az a baj ,hogy ennek valamilyen aurája van, az addig jónak tűnő kommentátorok az mtv-nél megbolondulnak. Knézy is még anno az eurosporton sipivel tök faszék voltak, székely dávid is tök fasza amikor ott van , egyedül szabó gáborra nem hat az mtv átok.Na, 2024-ig csak az MTVA közvetíti az olimpiát. Hallgathatjuk majd crazyt meg bandáját.Iktriad már dolgozik az ügyön, hogy krézy addigra eltűnjön.
kapitnono
Kampman
több mint 8 éve
stílusosan zárult a boksz az olimpián: egy ordas csalással a 91+ kilósok döntőjében.Ilyenek ezek.....
deyell
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Mondjuk azt nem igazán értem, hogy mi értelme van, hogy az egyik csapat sportban ott lehetnek a profik, fociban meg megy ez az U21-es majomkodás...
több mint 8 éve
elég komolytalan befejezése ez így az olimpiának😕
több mint 8 éve
Na, 2024-ig csak az MTVA közvetíti az olimpiát. Hallgathatjuk majd crazyt meg bandáját.
több mint 8 éve
Bírkózásnak megásta a sírját a bírDraft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mondjuk az amerikaik minden ellenük befújt faultnál olyan képet vágnak...szerintem még eddig egyet el nem ismertek
több mint 8 éve
Meg kell újulniuk. Ez a 20 percenként birkózok értelmetlen, legyen napi egy meccs, de az tartson akár húsz percig, legyenek akciók, legyen különbség a versenyzők között. A boxnál ez jól működik, ott a pontozást kellene megreformálni, de ebben nem nagyon hiszek, a profiknál is olyan csalások vannak, hogy ihaj, akkor miért lenne ez másképp itt.index.hu/sport/2016/rio/2016/08/21/levetkoztek_a_mongol_birkozo_edzok/Igazán méltó lezárás volt. A következő olimpiára az összes küzdősportot eltakarítanám a vívást leszámítva. Box, dzsúdó, birkózás, taekwando, mehet az összes.
Így semmi helye az olimpián a birkózásnak.
Bár hagyományosan magyar sikersportág, de remélem kibasszák a picsába.
gabokocka
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ennyi hibával nem verhetőek az amik😕
több mint 8 éve
attól még itt elterjedt ez a poén.na. és mivel a hölgy (ha hölgy) nem úszó (pláne nem vásárhelyi úszó), ezért teljesen lényegtelen Gyurtát emlegetniPláne, hogy én nem is azt mondtam, hogy csajok fárasztották le.
slowmotion
Hanem azt, hogy bulizott és nem volt megfelelő a felkészülése.
Valahol biztos igaz a barátom sztorija, ezt az eredmények és Szeles nyilatkozata is alátámasztja.
Bazzani
és ha poén, akkor tovább lehet fűzni.
több mint 8 éve
na. és mivel a hölgy (ha hölgy) nem úszó (pláne nem vásárhelyi úszó), ezért teljesen lényegtelen Gyurtát emlegetniPláne, hogy én nem is azt mondtam, hogy csajok fárasztották le.
slowmotion
Hanem azt, hogy bulizott és nem volt megfelelő a felkészülése.
Valahol biztos igaz a barátom sztorija, ezt az eredmények és Szeles nyilatkozata is alátámasztja.
több mint 8 éve
Kampman
28 699
index.hu/sport/2016/rio/2016/08/21/levetkoztek_a_mongol_birkozo_edzok/Igazán méltó lezárás volt. A következő olimpiára az összes küzdősportot eltakarítanám a vívást leszámítva. Box, dzsúdó, birkózás, taekwando, mehet az összes.
Így semmi helye az olimpián a birkózásnak.
Bár hagyományosan magyar sikersportág, de remélem kibasszák a picsába.
gabokocka
Szerkesztette: Kampman