Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha lenne pound-for-pound rangsor birkózóknál, nálam sanszos hogy Szadulajev lenne az 1. helyen.úgy látom ő is így gondolta...*4-5 másodperc gondolkodás után* - Igen.Talán Verébnek/Ligetinek van még esélye egy éremre (előbbinek főleg azért, mert Szadulajev szerintem tuti döntős lesz), és jó lenne ha nem csak 3 sportág szerezne érmet.. meg Márton Anita, oké, 4.tehát Veréb rosszabbul jár ha legyőzi Szadulajevet😊
De kb így néz ki az olimpiánk, hogy Hosszú+Kozák+vívás+Márton Anita...
Igor
NB2
Igor
NB2
Nézd meg a wikin-n a rekordját (59-1, legelső felnőtt meccsén kapott ki), és milyen pontaránnyal szokott nyerni.
Ha azt mondom rá, hogy egy állat, az sértés/lefitymálás..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Az alapanyag lehetne ezAddig kiszivárogtatunk egy olyan hangfelvételt, amin szidta a Viktort(nem feltétlenül V. Iktort, de majd úgy vágjuk össze, hogy így tűnjön) 😊P. S. Remélem ez volt az utolsó olyan magyar olimpiai arany, amit Crazy kommentálhatott lehetőleg örökre.Ha a nőverést megúszta azzal, hogy nem mehetett a foci vb-re, nem tudom mi kéne, hogy végleg eltiltsák, talán egy gyilkosság, vagy az, hogy beszóljon közvetítés közben egy politikusnak.
iktriad
Kampman
iktriad
www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0
több mint 8 éve
Közben láttam én is...😊Szép volt lányok! Mivel nem számítok már éremre, szerintem nem volt még olyan, hogy több aranyunk volt, mint ezüst és bronz együtt.....1936-ban volt 10 arany, 1 ezüst, 5 bronz
csi77
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Szép volt lányok! Mivel nem számítok már éremre, szerintem nem volt még olyan, hogy több aranyunk volt, mint ezüst és bronz együtt.....1936-ban volt 10 arany, 1 ezüst, 5 bronz
csi77
több mint 8 éve
Szép volt lányok! Mivel nem számítok már éremre, szerintem nem volt még olyan, hogy több aranyunk volt, mint ezüst és bronz együtt.....Meglepődtem én is, de volt:
csi77
Berlin: 10-1-5
(St. Louis 2-1-1, de az ugye egál)
több mint 8 éve
Addig kiszivárogtatunk egy olyan hangfelvételt, amin szidta a Viktort(nem feltétlenül V. Iktort, de majd úgy vágjuk össze, hogy így tűnjön) 😊P. S. Remélem ez volt az utolsó olyan magyar olimpiai arany, amit Crazy kommentálhatott lehetőleg örökre.Ha a nőverést megúszta azzal, hogy nem mehetett a foci vb-re, nem tudom mi kéne, hogy végleg eltiltsák, talán egy gyilkosság, vagy az, hogy beszóljon közvetítés közben egy politikusnak.
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
engem bosszant, hogy a németek agyonvertek bennünket kajak-kenuban😕Arany ugyanannyi van, való igaz viszont h a németek hoztak 2-2 ezüstöt és bronzot.
NB2
A férfi csapat meg összességében fiatal, több számban is jelezték h ezektől az emberektől Tokióban várják az eredményt. Konkrétan csak Mike Róbert és Molnár Péter 30+ éves az egész csapatból.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szép volt lányok! Mivel nem számítok már éremre, szerintem nem volt még olyan, hogy több aranyunk volt, mint ezüst és bronz együtt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
úgy látom ő is így gondolta...*4-5 másodperc gondolkodás után* - Igen.Talán Verébnek/Ligetinek van még esélye egy éremre (előbbinek főleg azért, mert Szadulajev szerintem tuti döntős lesz), és jó lenne ha nem csak 3 sportág szerezne érmet.. meg Márton Anita, oké, 4.tehát Veréb rosszabbul jár ha legyőzi Szadulajevet😊
Igor
NB2
Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 699
P. S. Remélem ez volt az utolsó olyan magyar olimpiai arany, amit Crazy kommentálhatott lehetőleg örökre.Ha a nőverést megúszta azzal, hogy nem mehetett a foci vb-re, nem tudom mi kéne, hogy végleg eltiltsák, talán egy gyilkosság, vagy az, hogy beszóljon közvetítés közben egy politikusnak.
iktriad
több mint 8 éve
Remélem az olimpia után elterjed a közbeszédben a "nőimunka" kifejezés, mint a sikeresség és eredményesség szinonimája. Szép volt csajok.P. S. Remélem ez volt az utolsó olyan magyar olimpiai arany, amit Crazy kommentálhatott lehetőleg örökre.
több mint 8 éve
4dam
155
Kommentátor mondta, de wikipédián is csak Lauridsent meg Larsent látom, hogy érmes volt.Viktor bronzérem, férfi egyéniben a harmadik(all time) nem ázsiai aki érmet nyer tollasban.Volt több is, csak itt ezen az olimpián ez a 4. európai érem. Poul-Erik Hoyer Larsen aranyat is nyert
4dam
diverdoc
Fly Eagles Fly!
több mint 8 éve
*4-5 másodperc gondolkodás után* - Igen.Talán Verébnek/Ligetinek van még esélye egy éremre (előbbinek főleg azért, mert Szadulajev szerintem tuti döntős lesz), és jó lenne ha nem csak 3 sportág szerezne érmet.. meg Márton Anita, oké, 4.tehát Veréb rosszabbul jár ha legyőzi Szadulajevet😊
Igor
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
engem bosszant, hogy a németek agyonvertek bennünket kajak-kenuban😕hát a férfi számokban kellett volna jobban teljesíteni és akkor szorosabb lett volna.A nők amiben elindultak kb nyertek is, kivéve Natasát.
NB2
több mint 8 éve
engem bosszant, hogy a németek agyonvertek bennünket kajak-kenuban😕
több mint 8 éve
Kampman
28 699
A szerbek a csapatsportokra specializálódtak...😉Igen, az is egy út.
zemanla
több mint 8 éve
Talán Verébnek/Ligetinek van még esélye egy éremre (előbbinek főleg azért, mert Szadulajev szerintem tuti döntős lesz), és jó lenne ha nem csak 3 sportág szerezne érmet.. meg Márton Anita, oké, 4.tehát Veréb rosszabbul jár ha legyőzi Szadulajevet😊
Igor
több mint 8 éve
m5-ön beszarás mi megy a birkózáson. Mongol bolgár meccsen a mongol nyert 6 4-re de a bolgárt hirdetik ki győztesnek.
több mint 8 éve
A szerbek a csapatsportokra specializálódtak...😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Kampman
28 699
Danuta meg Katinka nélkül ez ölég vékony bár máshol még ennyi sincs...Egy ilyen kis ország, mint mi, kb. ebben bízhat reálisan. Specializálódunk néhány sportra és abból próbálunk meg a lehető legtöbbet kihozni.
dande
több mint 8 éve
Viktor bronzérem, férfi egyéniben a harmadik(all time) nem ázsiai aki érmet nyer tollasban.Volt több is, csak itt ezen az olimpián ez a 4. európai érem. Poul-Erik Hoyer Larsen aranyat is nyert
4dam
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
A férfi kajak szakág azért nem kis krízisben van...Szerintem baromi nagy hülyeség ez a válogató szisztéma, két hónappal a fő verseny előtt egyszer már csúcsformában kell lenni.
gabokocka
több mint 8 éve
Jughead
5 302
A férfi kajak szakág azért nem kis krízisben van...A legjobbjaink éppen el vannak tiltva, szóval nem ebből kell kiindulni. 😉
gabokocka
több mint 8 éve
Talán Verébnek/Ligetinek van még esélye egy éremre (előbbinek főleg azért, mert Szadulajev szerintem tuti döntős lesz), és jó lenne ha nem csak 3 sportág szerezne érmet.. meg Márton Anita, oké, 4.Pont ezen gondolkodtam, hogy hiába a durva finanszírozási változás, igazából kiemelkedő egyéniségek vannak, meg a klasszikus top 3 sportág. Persze nem 3-4 év alatt érik be az extra költés, de akkor is, nagyon szűk lett a paletta...
Igor
több mint 8 éve
A férfi kajak szakág azért nem kis krízisben van...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.