Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez most jobb volt, de pl. a cselgáncsban és itt is láttunk olyat, hogy az ellenfél intésekkel nyert, miközben aktívabb se voltHattal nyert. Kétszer megforgatta. Simán jobb volt,sajnos ebben, megint semmi meglepő sincsAz rendben is lenne. de az ellenfeleknek sokszor nem annyi van
pont annyi pontunk van, mint amennyit csináltunk
zinedine5
Kampman
Csak azt nem értem, hogy miért így mennek fel a szőnyegre. Tegnap Bácsi, ma Lőrincz. Mindketten teljesen kilátástalanok voltak az elődöntőben. Mintha már az elején sem bíznának magukban.
zinedine5
több mint 9 éve
Lehet.gondolom az eggyel több meccs ilyen rövid pihenőidőkkel nem segít a helyzetenHattal nyert. Kétszer megforgatta. Simán jobb volt,sajnos ebben, megint semmi meglepő sincsAz rendben is lenne. de az ellenfeleknek sokszor nem annyi van
zinedine5
Kampman
Csak azt nem értem, hogy miért így mennek fel a szőnyegre. Tegnap Bácsi, ma Lőrincz. Mindketten teljesen kilátástalanok voltak az elődöntőben. Mintha már az elején sem bíznának magukban.
zinedine5
baggio
Biztos benne van.
Csak fura az egész az elejétől. Ha foci lenne azt mondanám, nem akarnak gólt kapni.
több mint 9 éve
gondolom az eggyel több meccs ilyen rövid pihenőidőkkel nem segít a helyzetenHattal nyert. Kétszer megforgatta. Simán jobb volt,sajnos ebben, megint semmi meglepő sincsAz rendben is lenne. de az ellenfeleknek sokszor nem annyi van
zinedine5
Kampman
zinedine5

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hattal nyert. Kétszer megforgatta. Simán jobb volt,sajnos ebben, megint semmi meglepő sincsAz rendben is lenne. de az ellenfeleknek sokszor nem annyi van
zinedine5
Kampman
több mint 9 éve
Ez van gratula az eddigiekért s jé nem zavar hogy nem lesz arany 😉
több mint 9 éve
ez kevésbé frusztráló így, mert a jobb nyert, ennyireméljük a bronzmeccsen fókuszáltabb lesz, mint tegnap Bácsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sajnos ebben, megint semmi meglepő sincsAz rendben is lenne. de az ellenfeleknek sokszor nem annyi van
zinedine5
több mint 9 éve
sajnos ebben, megint semmi meglepő sincspont annyi pontunk van, mint amennyit csináltunk
több mint 9 éve
ugye nem kell mondanom, hogy az előző meccsén még nem voltam itthon, de most már igen😕
több mint 9 éve
Mondjuk intenzitásban van bőven különbség és nem a magyar javára. Ha nem fárad el Csakvetadze akk fingom nincs mi alapján fogják leküldeni parterbe.Ez sem egzakt... mert volt lenn bár bevallom én sem tudom mire. Kár, hogy most nem lett belőle pont.
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mondjuk intenzitásban van bőven különbség és nem a magyar javára. Ha nem fárad el Csakvetadze akk fingom nincs mi alapján fogják leküldeni parterbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A földön lévő védekezést nagyon összerakták a magyar különítménynek.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
de jó viktor megint csak 30 percet pihenhet. Azért egy elődöntőre hagyhatnának több időt is. Főleg hogy utána 21 00 kor lesz következő meccs.

több mint 9 éve
Na jó, ez a 130 kilós súlycsoport már tényleg csak negatív reklám a birkózásnakAzért ez a dobás elég jól nézett ki, persze csak parterből jöhet ki ilyen.
Kampman

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kozák Danutának bélfertőzése vanÉjjel ment a hasa, kezelték, az előfutamot betegen hajtotta végig, így is nyertek. A válogatott orvosa azt mondta az M4-en, a holnapi döntőre sokkal jobban lesz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Na jó, ez a 130 kilós súlycsoport már tényleg csak negatív reklám a birkózásnak
több mint 9 éve
UKR-BLR, HUN-RUS... elrontottuk a USSR elődöndőt.nem baj, azért így is
De az orosz nagyon brutálisan simán verte 8-0-ra a németet....
Igor
több mint 9 éve
UKR-BLR, HUN-RUS... elrontottuk a USSR elődöndőt.De az orosz nagyon brutálisan simán verte 8-0-ra a németet....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Bravó Viktor!

Madden hates me.
több mint 9 éve
Röhej, hogy elvileg ezekkel az intésekkel ösztönözni akarják az aktivitást és mégis folyamatosan az aktívakat szopatják
több mint 9 éve
Nagyon bírom ezeket az utolsó másodperceket. 😀 Mint a kocsmában két koma.Szép volt Vitya csak így tovább!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Így megnézve a magyarkajak-kenu csapatot sok aranyban nem bízhatunk. Max. 3 éremben a nőktől szerintem.Nőknél 500 m-en 3db nagyon szép esély.
kapitnono
Kenu páros 1000m is hasonló.
Férfi kajakosaink közül is a négyes valamint a 200 páros is komoly esély.
Szép lett volna, ha minden számban döntősök vagyunk, valahol olvastam is, h ez célja Storcz kapitánynak is.