Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀Már így is van 3 WR, 200m kinéz egy 4., sok lesz a jóból.
Igor
több mint 8 éve
Hehe, Jebet lelassított és nem lett WR, 9 tizeddel 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Így megnézve a magyarkajak-kenu csapatot sok aranyban nem bízhatunk. Max. 3 éremben a nőktől szerintem.
több mint 8 éve
Néger ukrán 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kicsi hiányzott. 19 éves!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Kopasz jót ment, majdnem döntős lett ebben a mezőnyben, ez sztem szép eredmény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kopasz Bálint B döntő
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Erről beszélnek a sportolók, hogy kurva frusztráló, hogy a magyar szurkolóknak csak az arany az eredmény. Szomorú látni, hogy mennyire igaz. 😕 Ha már egy érmünk se lesz, akkor is kb hozta magát az olimpiai csapat és még van 1 hét hátra, de van aki ilyenkor is elégedetlen.A dicső múlt után mindig nagyok az elvárások, pláne úgy, hogy Magyarország 20. századi története nem volt épp egy sikertörténet a sportot leszámítva 😊 Nem sok olyan területe van a mindennapi életnek, amelyben egy magyar jobb lehet az irigyelt Nyugatnál és sokan nehezen viselik, ha ez se marad meg. Persze baj, hogy így van, mert a sportolóink szívüket-lelküket kiteszik (mínusz Verrasztóék), de meg kell érteni, hogy a szurkolói frusztráció nálunk sokkal több, mint, hogy ezúttal/megint nem nyertünk aranyat valamiben.
Jughead
több mint 8 éve
Wlodarczyk WR közben, wow.Vajon 6. körben túldobja valaki? 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
megy már a birkozás????nem, most adta vissza a szót Mohay
ThundersNFL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Akik kiestek reálisan nulla éremeséllyel bírtakThis.
gabokocka
több mint 8 éve
vissza menjé 😀csúsznak a birkozó fiúkaz jó, mert addigra hazaérek😊
ThundersNFL
vagyis nem jó, mert akkor esnek ki a magyarok 😀
NB2
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
csúsznak a birkozó fiúkaz jó, mert addigra hazaérek😊
ThundersNFL
vagyis nem jó, mert akkor esnek ki a magyarok 😀
több mint 8 éve
megy már a birkozás????
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
csúsznak a birkozó fiúk
Draft
több mint 8 éve
Ez eleg hulye rendszer hogy nem a legjobb idok mennek be.Janics jobb idot ment 4.kent mint a masik ket futam 3.ja megis kiesett
több mint 8 éve
Egy párszor már leírtam ha azt lehet mondani önmagukhoz a várakozásokhoz a képességeikhez képest előre jutottak nem számít mi az eredmény ha az érzékelhető hogy nem akkor zavar. Pl a hétpróbázóknál teljesen rendben van amedig jutottak.Akik kiestek reálisan nulla éremeséllyel bírtakamelyik magyar induló nem nyer aranyat, az ingyenélő lufasz jóska, nem tudtad?
gabokocka
Negritis
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Erről beszélnek a sportolók, hogy kurva frusztráló, hogy a magyar szurkolóknak csak az arany az eredmény. Szomorú látni, hogy mennyire igaz. 😕 Ha már egy érmünk se lesz, akkor is kb hozta magát az olimpiai csapat és még van 1 hét hátra, de van aki ilyenkor is elégedetlen.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Volt 40-50 éremesélyesünk az olimpia előtt. Ennek kb a harmadával kell számolni, mivel aki 3-6 esély, az is éremesély. Mások is így veszik a 3-6 esélyeseiket, aakor valakinek kell 6-nak is lenni.Cselgáncs, lövészet egy-két úszó de tudom kussoljak én vagyok telhetelenNa eddig a kenu is betli király...Mint még mi?
dande
Jughead
dande
16-17 érem volt olimpia előtt a realitás. Ebből 11 van.
több mint 8 éve
Akik kiestek reálisan nulla éremeséllyel bírtakamelyik magyar induló nem nyer aranyat, az ingyenélő lufasz jóska, nem tudtad?
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nem vagy az....Cselgáncs, lövészet egy-két úszó de tudom kussoljak én vagyok telhetelenNa eddig a kenu is betli király...Mint még mi?
dande
Jughead
dande
Draft