Olimpia
22 feliratkozó
1 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
29 éves? Mégis mit dobsz kedves Dávid, hol lesz 4 év múlva. Azért is sír, tudja, hogy ez volt neki az utolsó esélye.
több mint 1 éve
Mi vagyunk a nemzetközi sport Chargers-e? 😮Ne legyünk már chokkerekNem leszünk, vagyunk, kis túlzással örökkè. Ha nem az rendszer hiba a mátrixban 😏
Sinisa
dande2
több mint 1 éve
szerintem ez a kami digó 4 perc ugyanolyan szar a másik caapatnak isamúgy székely atlétikában kifejezetten jó speaker szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ne legyünk már chokkerekNem leszünk, vagyunk, kis túlzással örökkè. Ha nem az rendszer hiba a mátrixban 😏
Sinisa
több mint 1 éve
Ugyanúgy fogunk kikapni, mint az amerikaiak ellen a női csapat.Csak itt nekünk csaltak
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
NemTuti nem a Kemény Dénes?Hang alapján ez Dala.közben meg csak petrovics van meg hajdú béki a szakkom?Dala Tamás talán.
peach
csipkelliki a szakkom?petrovics mátyás, amérei andleja férje
peach
eaglesmcnabbDe sokan lehetnek abban a stúdióban.ki a szakkom?olyan mintha Kemény Dénes lenne, nem?
peach
NB2
Sixo
eaglesmcnabb
csipkelli
Sixo
Én is ezt hittem az első meccsen - meg is lepődtem.
De a Petrovics Mátyás
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
vicc amit a pólós fiuk csinálnak
több mint 1 éve
Európa csúcs, zambiai csúcs, trinidad és tobagói csúcs...De sehol egy asgardi vagy wakandai csúcs. 😕
Sixo
több mint 1 éve
megérdemeljük, 4 perc és 2 gólos hátrányba jövünk ki belőle
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nem, tényleg Petrovics. De nagyon hasonló a hangjuk 😊Tuti nem a Kemény Dénes?Hang alapján ez Dala.közben meg csak petrovics van meg hajdú béki a szakkom?Dala Tamás talán.
peach
peach
eaglesmcnabbDe sokan lehetnek abban a stúdióban.ki a szakkom?olyan mintha Kemény Dénes lenne, nem?
peach
NB2
Sixo
eaglesmcnabb
csipkelli
Sixo
több mint 1 éve
Ne legyünk már chokkerek
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Elképesztő szar for meg játszas
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
addig szórakozunk amíg az olaszok vért isznak és nyernek 😕Ha vért isznak, vámpírok -> megóvjuk a meccset. 😀
NB2
több mint 1 éve
Tuti nem a Kemény Dénes?Hang alapján ez Dala.közben meg csak petrovics van meg hajdú béki a szakkom?Dala Tamás talán.
peach
peach
peach
NB2
Sixo
eaglesmcnabb
csipkelli
több mint 1 éve
Mondjuk az fix, hogy egyszerre egy helyen még nem láttam őket.Sixo = Székely.Amúgy a tag fizet neked, hogy promózd?ES-en elkiabálta, hogy az amerikaiak sehol... erre megnyeri 😊Székely nem, végig érezte, hogy jönni fog.
NB2
Sixo
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Láttad már őket együtt egy szobában? Na ugye.Sixo = Székely.Amúgy a tag fizet neked, hogy promózd?ES-en elkiabálta, hogy az amerikaiak sehol... erre megnyeri 😊Székely nem, végig érezte, hogy jönni fog.
NB2
Sixo
zacknorb
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na ez Vogele
több mint 1 éve
Sixo = Székely.Amúgy a tag fizet neked, hogy promózd?ES-en elkiabálta, hogy az amerikaiak sehol... erre megnyeri 😊Székely nem, végig érezte, hogy jönni fog.
NB2
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Zambiai érem, asserossz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hang alapján ez Dala.közben meg csak petrovics van meg hajdú béki a szakkom?Dala Tamás talán.
peach
peach
peach
NB2
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
addig szórakozunk amíg az olaszok vért isznak és nyernek 😕
több mint 1 éve
Ki volt akinek szuicíd hajlamai voltak 400-on?Szerintem Hudson-Smith
Hanni