Olimpia
22 feliratkozó
több mint 12 éve
Rask beengedett egy potyát a végére, a ziccereket meg kifogta, érdekes napja volt. Jussinak előtte be kellett volna lőnie a maga helyzetét.Jakehomerigen én is erre gondoltam, hogy nagyokat védett, de mind2 gólban benne volt... védelem jó, támadóknak viszont össze kell szedniük magukat, ez nem lesz elég már Svájc ellen sem!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Rask beengedett egy potyát a végére, a ziccereket meg kifogta, érdekes napja volt. Jussinak előtte be kellett volna lőnie a maga helyzetét.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ez becsusszant. Rask bosszús, de megértem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ezzel az OT-vel a svédek az első kiemeltek.Jakehomerés usa a második
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Ezzel az OT-vel a svédek az első kiemeltek.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.Jakehomerjaja az övé volt sztem is... Doughty hihetetlen jó eddig a tornán
Teemu oda is szólt Crosbynak, hogy diving 😀
a finnek amúgy még ígyis nagyon jók, és a legjobb védekező centerük sincsen ittcsebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Holcomb elb... a második futamát, így visszasett és ahelyett, hogy üldözné az oroszt hátrafelé kell pillantania. Ugyanis a 6. Melbardis-ig bezárólag bárki ott lehet a dobogón. Nekem pont a lett fiú a nagy kedvencem (amióta betört az élmezőnybe figyelem; persze a régi nagy öregekhez az egész mostani mezőny ne ér fel: Langen, Lange, Lueders, Annen). Pedig a harmadik ell. pontig vezetett, de végén egy picit rontott, és ez elég volt, hogy pluszba menjen át. Hátha meglesz az érem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A finnek nagyon masszív hoki catenacciót játszanak 😊 Nem valami látványos így a meccs, de nincs más választásuk, akkora a tudásbeli különbség (M Koivu, Filppula és Barkov nélkül pláne).JakehomerÍgy is kell. Majd Selanne villan a meccs végén! 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
A finnek nagyon masszív hoki catenacciót játszanak 😊 Nem valami látványos így a meccs, de nincs más választásuk, akkora a tudásbeli különbség (M Koivu, Filppula és Barkov nélkül pláne).
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.Jakehomerjaja az övé volt sztem is... Doughty hihetetlen jó eddig a tornán
Teemu oda is szólt Crosbynak, hogy diving 😀
a finnek amúgy még ígyis nagyon jók, és a legjobb védekező centerük sincsen itt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
csak ha az ember 6kor kel, és dolgozik másnap, tárgyalni is fog bíróságon, akkor nem fogok fenn maradni éjfélig, hogy nézzem csúsztatva...már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiRágalmazásért beperelnek, hogyne adná! Fél10 neked smafu?😊 ez csak egy olimpia...NB2
több mint 12 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiRágalmazásért beperelnek, hogyne adná! Fél10 neked smafu?😊 ez csak egy olimpia...
több mint 12 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiBe is baszott volna, ha megadják 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...
több mint 12 éve
Mindkét lett egység nagyot tolt, de nem jó íveket választottak és egy kicsit lassabbak voltak. Ezért állnak ott ahol.
több mint 12 éve
Egyébként azzal, hogy az oroszok csak hosszabbítás után tudták verni a szlovákokat szinte teljesen biztossá vált, hogy a finn-kanadai meccs csak arról fog dönteni, hogy ki lesz az első és a negyedik kiemelt, és mindkét csapat egyből negyeddöntős lesz, míg a ruszkikra vár plusz egy meccs Norvégia ellen, ha minden igaz. Mondjuk utána a negyeddöntőben az oroszok jönnek majd a finn-kanadai meccs vesztesének, szóval lesz tét így is.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ulsrud mondott egy cifrát (lehetett volna 2-0 az end, de csak 1 lett). Szoros. Nyomja a tét őket, mert nagyon kell a győzelem.Más: Zubkov szép első futamot nyomott.
több mint 12 éve
Nem sértesz meg 😉 Elég sokat néztem már ami azt illeti de biztos, hogy főleg abban van a különbség, hogy én még nem játszottam ők már igen, és azt feltételezem valamiről, hogy azt meg lehet valósítani, holott annyira még sem egyszerű 😀Egyébként ha már curling:Nem megsértve: szerintem sokat kell nézni és akkor néha rájövünk, hogy mit miért. Néha én is pislogok, most ezt miért így? stb.danyly
Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀dande
több mint 12 éve
Egyébként ha már curling:Nem megsértve: szerintem sokat kell nézni és akkor néha rájövünk, hogy mit miért. Néha én is pislogok, most ezt miért így? stb.
Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀dande
több mint 12 éve
Egyébként ha már curling:Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀
több mint 12 éve
Valaki esetleg tud működő linket a Norvégia-Svájc meccsre?Szerk.: Úgy látom sikerült egy= | drakulastream. | Vicces.
több mint 12 éve
Szomorú (biatlon; holnap reggel meló, így az élő versenynézés elmarad), de nemsokára kezdődik a kettes bobosok versenye is. Na Holcomb beváltja-e a reményeit?
több mint 12 éve
elmarad ma a biatlon...mikor pont nyugodtan tudnám nézni...
a többi a gyülölködjünkbe menne inkább😊
több mint 12 éve
Most 5 arany 5 ezüst, 6 bronzzal állnak a hollandok nyolc szám után, a tavaly itt rendezett vb-én 6, 5, 2-el zártak. Kemény.