Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát akkor ezt baszhatjuk.Mintha lenne 1.A mai döntőn lesz francia ellenfele?így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
3-1-es japán vezetésnél az 5. meccs kb. 10 percig tartott, minden ésszerűség szerint a semmit se csináló franciát már rég le kellett volna léptetni, ehelyett addig vezették míg meg nem nyerte
A 7. meccs előtt hogy hogy nem a legdominánsabb francia súlycsoportját sorsolták ki.
Kampman
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
De az más, mert ha csak 4. lesz, akkor csak nem zárnak ki előle 3-mat.Mintha lenne 1.A mai döntőn lesz francia ellenfele?így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
3-1-es japán vezetésnél az 5. meccs kb. 10 percig tartott, minden ésszerűség szerint a semmit se csináló franciát már rég le kellett volna léptetni, ehelyett addig vezették míg meg nem nyerte
A 7. meccs előtt hogy hogy nem a legdominánsabb francia súlycsoportját sorsolták ki.
Kampman
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Mintha lenne 1.A mai döntőn lesz francia ellenfele?így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
LeszA mai döntőn lesz francia ellenfele?így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
Kampman
shagi0206
Kampman

több mint 1 éve
A mai döntőn lesz francia ellenfele?így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
így bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Milák nyeri a 200 pillangót. Lehet kizárták volna, hogy Marchand nyerjen.4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
Kampman
több mint 1 éve
3-1-nél 73 kilóban zajlott a meccs, amit Abe-nek kb 6-7 alkalommal kellett volna megnyernie, ha normális bíráskodás lett volna, aztán addig hagyták intés nélkül a meccset, míg végül a francia 9 perc után 1x eldobta és ezzel visszajöttek a franciákkíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
nem hiszem, h van olyan aki egy kicsit is képben van judoban ne mondaná azt minimum, h ez nagyon durva hazai pálya volt.. - nálam ez egyértelműen elcsalt szint
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
4 győztes meccsig megykíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
ervinator
több mint 1 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...Full jellemző, több oka is van
bobi0092
-hazaiként kb minden sportágban indíthatsz embereket - ahol mondjuk 8-10-12 csapat indul, vagy 15-20 eber, ez pláne jó
-jobban rákészülnek általában a sportszövetségek a hazai olimpiára, több pénz, lehetőség, stb
-van ahol számít a hazai pálya, ahol csak te tudsz edzeni - pl. szlalom kenu pálya idén
-meg a bírói hazai pálya
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
kíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
deAz amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...A görögök emlékeim szerint nem szerepeltek sokkal jobban.
bobi0092
Kampman
több mint 1 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...én pont erre várok, hogy ezt megnézzem
bobi0092
a londoni olimpián a hazaiak iszonyat nagyon robbantottak, utána pl tök csalódás volt a szereplésük
pl pályakerékpáron még a takarító is szerzett érmet, iszonyat miket taroltak ott, de máshol is
több mint 1 éve
De jó, hogy abszolút hülye vagyok a judohoz, nincs miért felbasznom magam 😀Eddig én azt hittem női párbajtőr francia-japán meccsről van szó.
shagi0206
több mint 1 éve
Az utóbbi 1 órához képest komolyan mondom, hogy a női soccert inkább komolyan tudom venni.
több mint 1 éve
kíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt így
több mint 1 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...A görögök emlékeim szerint nem szerepeltek sokkal jobban.
bobi0092
több mint 1 éve
Cigányok! Cigányok!
több mint 1 éve
Igazából ez szörnyű keserédessé teszi Teddy carryjét. Kibaszott franciák...
több mint 1 éve
De jó, hogy abszolút hülye vagyok a judohoz, nincs miért felbasznom magam 😀
több mint 1 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...
több mint 1 éve
出来レース trending
több mint 1 éve
Hányinger a hazai pálya
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
szegény japánokat tejesen kicsinálták ezek a mocskok, pofátlan csalás