Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mindenesetre hajrá Japán!
több mint 1 éve
ekkora hazai pályát kapni judoban azért gusztustalan bazzeg
több mint 1 éve
Ez valami Judo vegyes csapatverseny? Mióta van ez?
több mint 1 éve
mikor intik már?
több mint 1 éve
jogos, úgy emlékeztem az volt a nyolcaddöntő és az olasz a negyeddöntő, de fordítva.ilyen mértékű nyilvánvaló csalást legutóbb a dél-korea - olaszország meccsen láttam 2002-ben. gusztustalanÉs a Dél-Korea - Spanyolo. smafu? Két szabályos gólt nem adtak meg a spanyoloknak.
mustaine
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ezeket az infókat mire alapozod?Jó, csak a boxvilágszöv kérte 2 éve,h akkor legyen egy független NOB-os vizsgálat, h tudjanak dönteni, az azóta sem volt.a NOB nem véletlen szarja le ugyeNem, volt egy biológiai-genetikai-antropológiai vizsgálata is, ahol ink a férfihez közelítették a hormonszintek, izomspecifikáció, izomtömeg, etc alapján. Az IBA-WADA páros szervezte, csak a NOB ezt leszarja.De abban egyetértek, hogy nem lenne szabad ebben a mezőnyben versenyeznie.South Parknak volt a Family Guy - Mohamedes része
Kampman
hol húzod meg a határt? mi alapján?
mindig lesz egy határeset aki miatt megy a hiszti
ráadásul még mindig csak 1 IBA teszt van ami alapján megy az "ítélet"
amit nem is publikáltak
Negritis, a vajda
Egy pekingi, katari olimpián nem indulhatna, egy párizsin nyilván, mert a NOB egyeztetett a szervezőkkel is.
Willie Parker
Negritis, a vajda
Amúgy nincsenek elsődleges nemi jegyei, mert vagina+here kombóval született
Willie Parker
Az IBA egy vicc szervezet, arra hogy ők mikor mit hazudnak nem lehet semmit se alapítani, 2022-ben egyébként még náluk is átment minden teszten, majd 2023-ban egy azóta is titkolt, de az IBA szerint sem a nemzetközi standardoknak megfelelő teszten bukott meg.
több mint 1 éve
aztán a sorsoláson a férfi 90+ kilót fogja kidobni a gép.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
ilyen mértékű nyilvánvaló csalást legutóbb a dél-korea - olaszország meccsen láttam 2002-ben. gusztustalanÉs a Dél-Korea - Spanyolo. smafu? Két szabályos gólt nem adtak meg a spanyoloknak.
mustaine
több mint 1 éve
7. meccsen jön majd Tyrone, golden score-ban földhöz bassza a már kétszer megintett ellenfelet, tömeg tombol, tökéletes pillanat.
több mint 1 éve
ilyen mértékű nyilvánvaló csalást legutóbb a dél-korea - olaszország meccsen láttam 2002-ben. gusztustalan
több mint 1 éve
Nahát, milyen meglepő.Ilyenekre fogja majd írni az ESPN meg a többi szar, hogy historical, inspiring comeback, ésatöbbi.
több mint 1 éve
nevetséges
több mint 1 éve
Csalnak a csigások megint
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
tudtam. h ez lesz a vége
több mint 1 éve
tényleg addig engedték amíg nem nyert
több mint 1 éve
SZEMÉT CSALÓK, BASSZÁTOK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.origo.hu/sport/2024/08/hamori-luca-jogi-panasz-algeria
több mint 1 éve
Megszerezték harmadik aranyukat az ír, ezzel elénk kerültek az éremtáblán.
több mint 1 éve
Egyszerűen nem merik leléptetéssel odaadni az aranyat a franciák ellenfelének.Nem merik.
több mint 1 éve
mekkora csalás ez így már baszkiSpanyol - Kolumbia 0:2 ? Jah szerintem is az.
Szesze
több mint 1 éve
ráadásul a francia most még pihenhet is
több mint 1 éve
Mi zajlik a köztévén? Forradalom? Fürjes nyilatkozatát lehagyták a végéről:m4sport.hu/olimpia2024/video/2024/08/03/hamori-luca-tudtam-miert-jottem-ide-en-megtettem-minden-tolem-telhetot
több mint 1 éve
mekkora csalás ez így már baszki
több mint 1 éve
Pidcock mountainbike győzelem után azért itt is behúzott egy 13. helyet.