Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ja és román bíró a 7. meccsen, egy francia meccsen, Párizsban 😀 😀 😀ki más, mikor máskor 😊
több mint 1 éve
Ti mit néztek amúgy, ami ennyire felháborító? (én Maxon az USA kosarat, csak hüledezek mi mehet máshol)judo
bogjosi
több mint 1 éve
Ti mit néztek amúgy, ami ennyire felháborító? (én Maxon az USA kosarat, csak hüledezek mi mehet máshol)judo csapatverseny
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De röhögnék, ha behúzná Japán! 😀
több mint 1 éve
Japánban eddig se volt népszerű az ellenük való bíráskodás az olimpián, ez se fog segíteni.
több mint 1 éve
hú de végtelenül undorító ez így..
több mint 1 éve
NA EZCSALÁS!! 😭😭😭😭
több mint 1 éve
Ez tuti csalás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ilyen nincs bazmeg
több mint 1 éve
KURVA ANYÁTOKAT AZT
több mint 1 éve
legyen ABe légyszi!
több mint 1 éve
innentől kb esélytelen japán
több mint 1 éve
illetve elhiszem, ilyenkor már mindig ez van..
több mint 1 éve
nem hiszem el..
több mint 1 éve
Ez most azért kiegyensúlyozottabb mint az előző, de passzívabb is. Érdekes hogy 5 perc alatt 0 intés. Kiváncsi vagyok meddig fog elmenni.Szerintem halálig nyomják kb.
Igor
több mint 1 éve
Ez most azért kiegyensúlyozottabb mint az előző, de passzívabb is. Érdekes hogy 5 perc alatt 0 intés. Kiváncsi vagyok meddig fog elmenni.ennek a meccsnek el se kellett volna kezdődnie..
Igor
több mint 1 éve
Ez most azért kiegyensúlyozottabb mint az előző, de passzívabb is. Érdekes hogy 5 perc alatt 0 intés. Kiváncsi vagyok meddig fog elmenni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Köszönjük Ati:telex.hu/sport/2024/08/03/valter-attila-nyilatkozat-az-olimpia-negyedik-hely-utan
több mint 1 éve
Rounn
23
Source róla?Jó, csak a boxvilágszöv kérte 2 éve,h akkor legyen egy független NOB-os vizsgálat, h tudjanak dönteni, az azóta sem volt.a NOB nem véletlen szarja le ugyeNem, volt egy biológiai-genetikai-antropológiai vizsgálata is, ahol ink a férfihez közelítették a hormonszintek, izomspecifikáció, izomtömeg, etc alapján. Az IBA-WADA páros szervezte, csak a NOB ezt leszarja.De abban egyetértek, hogy nem lenne szabad ebben a mezőnyben versenyeznie.South Parknak volt a Family Guy - Mohamedes része
Kampman
hol húzod meg a határt? mi alapján?
mindig lesz egy határeset aki miatt megy a hiszti
ráadásul még mindig csak 1 IBA teszt van ami alapján megy az "ítélet"
amit nem is publikáltak
Negritis, a vajda
Egy pekingi, katari olimpián nem indulhatna, egy párizsin nyilván, mert a NOB egyeztetett a szervezőkkel is.
Willie Parker
Negritis, a vajda
Amúgy nincsenek elsődleges nemi jegyei, mert vagina+here kombóval született
Willie Parker