NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
181
20
19:00
New York Jets - New England Patriots
126
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
91
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
74
17
RedZone week 17
37
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
5
4
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy ennyi kis incel van köreinkben. Gyorsan nézzetek meg pár andrewtate vidit, hogy helyreálljon a lelkibékétek. Bohócok.
több mint 1 éve
de ezt előre nem tudhattuk, lehet a tegnapi edzésen Liza kurva jó volt, meg magabiztos. Nincs Szilágyi kaliber jelenleg a nők közöttaz nem volt hiba. ott a legjobb kezdett és fejezte be. itt meg a legrosszabb kezdett és ő is fejezte be (illetve a cseréje).az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszsághozzá nem értőként kérdem, mi volt ezzel a baj? férfiaknál is így volt a sorrend hogy Szilágyi kezdtt és fejezte is be, az is hiba volt csak utólag jól sült el?
Szesze
dancogo
deyell
több mint 1 éve
hát épp ezaz, általában mindenki a legjobbját hagyja a végére, így a logikus. Mi most itt Mártont beraktuk középre a végén, gondolom azt gondolták, hogy így sikerül egy akkora előnyt kiépíteni a végére amit a világelső japó nem tud már megfordítani a végén Liza ellen. Sztem ez faszság volt már az elején is írtam, de mondjuk egy ilyen 0-9-et nem lehet kompenzálni, Márton se tudta volna szarrá verni a végén ezt a csajt, mert minimum olyan jó, mint ő.az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszsághozzá nem értőként kérdem, mi volt ezzel a baj? férfiaknál is így volt a sorrend hogy Szilágyi kezdtt és fejezte is be, az is hiba volt csak utólag jól sült el?
Szesze
dancogo
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Mondjuk speicel en nem értem, hogy két ekkora B betűvel a fulebe, hogy lehet sisakban vívni, de biztos nem ezen múlt.szerintem a 2 VB győzelem alatt is ugyanígy vívott
Toca
Lucát se tűnt hogy zavarták volna a fülbevalói
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hagyományosan Liza szokott lenni a záró, sajnos ma ballábbal kelt fel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Szerintem Martonnak kellett volna barmilyen korulmeny kozott befejezonek lennie.az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszsághozzá nem értőként kérdem, mi volt ezzel a baj? férfiaknál is így volt a sorrend hogy Szilágyi kezdtt és fejezte is be, az is hiba volt csak utólag jól sült el?
Szesze
dancogo
több mint 1 éve
az nem volt hiba. ott a legjobb kezdett és fejezte be. itt meg a legrosszabb kezdett és ő is fejezte be (illetve a cseréje).az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszsághozzá nem értőként kérdem, mi volt ezzel a baj? férfiaknál is így volt a sorrend hogy Szilágyi kezdtt és fejezte is be, az is hiba volt csak utólag jól sült el?
Szesze
dancogo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Az nem lehet pl, hogy éppen menstruált? (Vannak nők, akiket nagyon megvisel.) Nem szoktunk erről beszélni, de egyáltalán nem mellékes körülmény. Más baja is lehetett, mit tudom én. Komolyan gondolod, hogy bulikázással töltötte a versenynap előtti éjszakát?Pont jc6 ne tudná? Szerintem ismeri az olimpiai falu portását, tőle hallotta, de remélem van ismerőse a takarítók között is, és akkor a lányok kukáját feltúrva megtudhatjuk, hogy menstruált-e valaki csapatból
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mondjuk speicel en nem értem, hogy két ekkora B betűvel a fulebe, hogy lehet sisakban vívni, de biztos nem ezen múlt.Égvilágon semmi közöd nincs hozzá, hogyan néz ki.Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
- JC6
ervinator
több mint 1 éve
az is elmehet a picsába aki így írta be a csapatot, jó nagy idióta volt az is, amatőr faszsághozzá nem értőként kérdem, mi volt ezzel a baj? férfiaknál is így volt a sorrend hogy Szilágyi kezdtt és fejezte is be, az is hiba volt csak utólag jól sült el?
Szesze
több mint 1 éve
ugyanmár, ezekre jobb nem is reagálni, akkora prosztó faszságok..Az nem lehet pl, hogy éppen menstruált? (Vannak nők, akiket nagyon megvisel.) Nem szoktunk erről beszélni, de egyáltalán nem mellékes körülmény. Más baja is lehetett, mit tudom én. Komolyan gondolod, hogy bulikázással töltötte a versenynap előtti éjszakát?Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
Mikor lett itt ekkora divat az hogy valakinek a sportteljesítményét a kinézete alapján kezdünk el megítélni?
ervinator
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az nem lehet pl, hogy éppen menstruált? (Vannak nők, akiket nagyon megvisel.) Nem szoktunk erről beszélni, de egyáltalán nem mellékes körülmény. Más baja is lehetett, mit tudom én. Komolyan gondolod, hogy bulikázással töltötte a versenynap előtti éjszakát?Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
ervinator
- JC6
több mint 1 éve
azért előfordul, főleg a nőknél, de a férfiaknál is láttam már hasonlót.. egy olimpián mondjuk nagyon fájdalmas. Ez van, szegény csajnak el fog tartani egy darabig amíg ezt feldolgozza, mert egy csapat esetén még sokkal szarabb az ilyesmit kezelni.De egyáltalán ilyen hogy lehet? Kb sosem lattam ilyetHát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.hát 0-9-es asszót csak valami brutál erős csapat tud kompenzálni, olyanunk itt nekünk nincs..
nagylaza, főpohárnok
Szesze
csebi
több mint 1 éve
Es ezt te tudod, hogy így volt? Mivan ha hasgorcse volt vagy akármi? Ne kezdjük már a prosztosagot, mert most földbeálltMivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
ervinator
- JC6
több mint 1 éve
Égvilágon semmi közöd nincs hozzá, hogyan néz ki.Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
ervinator
- JC6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
A fiúk meg 45-30 vertek egy francia csapatot…ilyen a sport, ma gyengék voltak a lányok…ez van
több mint 1 éve
1-1-1-et tippeltem a vívásra, a két csapatot telibe találtam, egyéniben a férfiaktól vártam egy bronzot, de az tök mind1. Jó volt ez így összességében akkor is.
több mint 1 éve
Az utolsó japán csaj is gyönyörű volt amúgy 😊 de ez továbbra sem sport így szerintem, mérjék inkább az üvöltések decibeljét és ítéljenek az alapján tust

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mellesleg egy olimpia csapattag. Ha nem lenne is illene megadni az alapveto tiszteletet, de így meg plane.Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
ervinator
több mint 1 éve
Mivel egy országot képvisel, nézzen már ki normálisan és ne bulikázzon előző nap, ha lehetséges. Olyan táskák voltak a szemei alatt mint aki nem aludt egy hete. Ez mellett nagy volt az arc is..Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
ervinator
több mint 1 éve
De egyáltalán ilyen hogy lehet? Kb sosem lattam ilyetHát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.hát 0-9-es asszót csak valami brutál erős csapat tud kompenzálni, olyanunk itt nekünk nincs..
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
én se vártam tőlük érmet, de a 4 közé jutásban szinte biztos voltamHát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.én írtam hogy fiatalok és rapszodikusak, meg azt is, hogy érmet nem várok tőlük.
nagylaza, főpohárnok
deyell
több mint 1 éve
Hát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.hát 0-9-es asszót csak valami brutál erős csapat tud kompenzálni, olyanunk itt nekünk nincs..
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hát, azok után, amit az esélyeinkről írtatok, nem sima vereségre számítottam.én írtam hogy fiatalok és rapszodikusak, meg azt is, hogy érmet nem várok tőlük.
nagylaza, főpohárnok
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Kielt fejű ribanc fejben is szetcsapta a csapatot…Hogy tessék?
somoskovig
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"