Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Jogos, utána olvastam szabályban 1/25 mpig van együttesNyilván attól függ, hogy mennyit tud mérni a rendszer, a fél tized, vagyis a 0,05s már nem együttes, a 0,04s még igen.Közvetítésben azt mondták fél tized másodpercen belül van együttes0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion

több mint 1 éve
Kezdünk kiegyenesedni, ha a kardozó csajok hoznak egy érmet, akkor a vivók 4 érme sztem kifejezetten jó szereplés.Miláknak is igen komoly sansza van holnap, remélem Major Veronika nem nyom két 8. helyet miután elsőként jut döntőbe, és sztem a kézis sunák teljesen szürreális módon leverik a tulipánosokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
off!Hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt túlságosan promóztam az amerikai csapatomnak a héten. 🤓
azt ugye tudjátok, hogy holnap munkanap? 😊
NB2
több mint 1 éve
Nishida olyan szintre spanolta magát, hogy ez a szett már elment/kezdek aggódni az amcsikért...JPN - USA, ebből még meccs lesz szerintem...Legjobb labdajáték
Igor
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
szoval Jeno most azt talalta mondani az argentin-francian, hogy olimpina.
több mint 1 éve
Náthára jó a viszki?
több mint 1 éve
hétfő az a mai péntek lett... vicc bazdmeg!mondjuk nem értem, mert hétfőt melózod leoff!nekünk ki kellett venni, persze pont pénteknek számít, ami 2 és fél órával rövidebb lett volna, PAZARLÁS!
NB2
eaglesmcnabb
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, mert hétfőt melózod leoff!nekünk ki kellett venni, persze pont pénteknek számít, ami 2 és fél órával rövidebb lett volna, PAZARLÁS!
NB2
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Jó volt ez így, nagyobb értéke van így számomra hogy döntő tus volt mintha 45-30-ra nyerünk 😀ezeket nem lehet 45-30-ra megverni 😊 egyértelműen ez a két legjobb csapat, biztos volt hogy szoros lesz
Legalább lehetett izgulni, végülis nem ez a lényege a sport nézésének? 😀
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
off!Már akinek 😁
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
5 tizedet akartam írniDe a 0,5 az fél másodperc, nem fél tized 😊Közvetítésben azt mondták fél tized másodpercen belül van együttes0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
slowmotion
kapitnono
Bálesz

több mint 1 éve
off!nekünk ki kellett venni, persze pont pénteknek számít, ami 2 és fél órával rövidebb lett volna, PAZARLÁS!
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
JPN - USA, ebből még meccs lesz szerintem...Legjobb labdajáték
Igor
több mint 1 éve
Jó volt ez így, nagyobb értéke van így számomra hogy döntő tus volt mintha 45-30-ra nyerünk 😀 Legalább lehetett izgulni, végülis nem ez a lényege a sport nézésének? 😀
több mint 1 éve
off!sajnos igen 😕
NB2
több mint 1 éve
most akkor én beírom: nem örültem, hogy ilyen passzívban toltuk, sokkal jobban tetszett, amikor támadtunkvégig vezettünk, ilyenkor óriási hülyeség fejetlenül előre menni (egyébként is az), de amúgy az se mindegy, hogy ki vív és annak milyen a stílusa. Siklósi absz támadó jellegű vívó alapból, de pl Koch egyáltalán nem, ő ilyen értelmezhetetlen, mindenkitől eltérő stílusú csávó, Andrásfi viszont absz védekező típusú. Ezekből persze ki lehet lépni, de ha vezetsz akkor hülyeség.
bár gondolom az okosok felmérték, hogy ezt kell csinálni, de ilyenkor motoszkál a kisördög, hogy vajon mi lett volna ha támadólag lépünk fel és inkább sok tus van
NB2
A végén Siklósi valóban visszább állt, mint szokott, de mivel nyert így ez volt a jó döntés 😊 sima ez sehogy se tudott volna lenni
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
norge-egyiptom 17-17 41. percbendurva ez a ffi kézilabda torna
több mint 1 éve
JPN - USA, ebből még meccs lesz szerintem...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
most akkor én beírom: nem örültem, hogy ilyen passzívban toltuk, sokkal jobban tetszett, amikor támadtunknekem is úgy tűnt, hogy Siklósi jobban nyomta amikor támadnia kellett
bár gondolom az okosok felmérték, hogy ezt kell csinálni, de ilyenkor motoszkál a kisördög, hogy vajon mi lett volna ha támadólag lépünk fel és inkább sok tus van
NB2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
most akkor én beírom: nem örültem, hogy ilyen passzívban toltuk, sokkal jobban tetszett, amikor támadtunkKikapunk. Agyon szúrták volna a kezünket.
NB2
több mint 1 éve
most akkor én beírom: nem örültem, hogy ilyen passzívban toltuk, sokkal jobban tetszett, amikor támadtunkbár gondolom az okosok felmérték, hogy ezt kell csinálni, de ilyenkor motoszkál a kisördög, hogy vajon mi lett volna ha támadólag lépünk fel és inkább sok tus van
több mint 1 éve
Reg voltam ilyen buszke Magyar himnuszt hallgatva.Koszonjuk!