Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
😥Fürjes mindenhol ott van?kivéve a börtönben 😕
zinedine5
Szesze
több mint 1 éve
Fürjes mindenhol ott van?Erre nem írok semmit, mert csönget a TEK.
zinedine5
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fürjes mindenhol ott van?Ha az aranyakkal ő is együtt jár, én nem bánom, inkább lássuk sokszor.
zinedine5
több mint 1 éve
Nyilván attól függ, hogy mennyit tud mérni a rendszer, a fél tized, vagyis a 0,05s már nem együttes, a 0,04s még igen.Közvetítésben azt mondták fél tized másodpercen belül van együttes0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 1 éve
Fürjes mindenhol ott van?
több mint 1 éve
Egyiptom mind az 5 büntetőt belőtte, a kapusuk egyet kivédett, ők is elődöntősök.
több mint 1 éve
Egyébként nem lehetne mindig japók, meg koreaiak ellen vívni? Borzasztó szimpatikus ellenfél volt most Japán is.Mi csak a Nyugat ellen harcolunk!!!
Bálesz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem nézem egyik sportot sem. A vízilabda számomra teljesen értelmezhetetlen a sok kontrával, a modern kézilabdát meg egyszerűen nem bírják az idegeim.Azért nem annyira vagyok szomorú, hogy holnap vége a vívásnak, nem bírják már az idegeim ezt ilyen intenzitássalAz olimpia 2. felében koncentrálhatsz a magyar kézi- és vízilabda csapatok fantasztikus végjátékaira.
Gyurma Pappa
Kampman
Jó, ha éremért játszik bárki, akkor azt megnézem, na.

több mint 1 éve
Axelsen 2-0-ra veri a szingapúrit és egyetlen európaiként bejutott a férfi tollas egyes elődöntőbe
buhloone mindstate
több mint 1 éve
De a 0,5 az fél másodperc, nem fél tized 😊Közvetítésben azt mondták fél tized másodpercen belül van együttes0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
slowmotion
kapitnono

több mint 1 éve
Jó, akkor azt majd ott is visszanézem.ES-n ki közvetítette a vívást: Mariann?Természetesen
Tactful Cactus
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
lesz még ma valami érdemleges?
több mint 1 éve
ES-n ki közvetítette a vívást: Mariann?Természetesen
Tactful Cactus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
inkább igyál meg pár sört 😊akkor kérek apámtól egy bétablokkolótsztem igen1-1-1-et tippeltem a vívóknak, de holnap a kardos csajoknak is illene érmet nyerniAkkor nem fognak.
Szesze
Sixo
japánt kell megvernünk a 4 közé, ellenük absz favoritok vagyunk, utána bármi lehet, akár arany is, elvégre 2x-es világbajnokok vagyunk csapatban ott is
Szesze
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Közvetítésben azt mondták fél tized másodpercen belül van együttes0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
slowmotion

több mint 1 éve
akkor kérek apámtól egy bétablokkolótsztem igen1-1-1-et tippeltem a vívóknak, de holnap a kardos csajoknak is illene érmet nyerniAkkor nem fognak.
Szesze
Sixo
japánt kell megvernünk a 4 közé, ellenük absz favoritok vagyunk, utána bármi lehet, akár arany is, elvégre 2x-es világbajnokok vagyunk csapatban ott is
Szesze

több mint 1 éve
ES-n ki közvetítette a vívást: Mariann?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
sztem igen1-1-1-et tippeltem a vívóknak, de holnap a kardos csajoknak is illene érmet nyerniAkkor nem fognak.
Szesze
Sixo
több mint 1 éve
1-1-1-et tippeltem a vívóknak, de holnap a kardos csajoknak is illene érmet nyerniAkkor nem fognak.
Szesze
több mint 1 éve
1-1-1-et tippeltem a vívóknak, de holnap a kardos csajoknak is illene érmet nyerni
több mint 1 éve
de vannak asszonyok, azok is gyorsak ám.hülyeség, jamaikában nincs is oroszlán!Fisher szepen behozta bronzra, ahogy az etióp is nagyon sprintelt az ezüstértAz oroszlánok elől kell is
Heisman nádor
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kihozzák az állatkertbőlhülyeség, jamaikában nincs is oroszlán!Fisher szepen behozta bronzra, ahogy az etióp is nagyon sprintelt az ezüstértAz oroszlánok elől kell is
Heisman nádor
shagi0206
eaglesmcnabb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta