Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
franciák eldöntötték 😕
több mint 1 éve
nekünk meg az a mondás hogy nem muszáj még csak belépni se 😊Sameoff!Semmiképp nem szakítom meg a szabadságom emiatt.
azt ugye tudjátok, hogy holnap munkanap? 😊
NB2
Gyurma Pappa
zacknorb
szal alszok, majd dél körül olvasok emailt aztán annyi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
én meg egész évben 2 kibaszott nap szabit tudtam eddig kivenni..
több mint 1 éve
Sameoff!Semmiképp nem szakítom meg a szabadságom emiatt.
NB2
Gyurma Pappa
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
off!Semmiképp nem szakítom meg a szabadságom emiatt.
NB2

több mint 1 éve
Akkor a frankok ellen ki-ki meccs...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Norvégoknak van tétje ennek a meccsnek?
több mint 1 éve
meg is nyerik 😊
több mint 1 éve
off!Azoknak, akik dolgoznak: jó munkát kívánok!
NB2
több mint 1 éve
megnyerhetik az egyiptomiak
több mint 1 éve
Nekünk se lesz semmi holnap, mert EMEA SSC lennénk, viszont aug 19-20 sem kell dolgozni, mert mégiscsak Magyarországon vagyunkoff!Hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt túlságosan promóztam az amerikai csapatomnak a héten. 🤓
NB2
Hanni
több mint 1 éve
Amcsik mit csinálnak, nem akarnak nyerni?2.5 méterrel ütik ki a szervát, te jó ég...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
és vezet Egyiptom öt perccel a vége előttDe az időkérés mellé bekúrják a lölőbank reklámot bazzeg 😄
Szesze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
és vezet Egyiptom öt perccel a vége előtt
több mint 1 éve
Egyiptom sokkal jobban szerepel végig, mint én vártam előzetesenNa hallod, JC Pastor a szövkap
Szesze
több mint 1 éve
A Packers-nek én se szóltam.off!Hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt túlságosan promóztam az amerikai csapatomnak a héten. 🤓
NB2
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igen, a másik csoportbólbárki ellen reális sanszunk lenne - igazából az a vicces, hogy ebben is volt. Az az olimpia egyik legnagyobb pillanata lenne, ha kiejtenénk a franciákat.hát tudnék neki örülni.. de szerintem bukó lesz sajnos, pedig összességében absz nem játszottunk rosszul ezen az olimpián, sőt
gabokocka
több mint 1 éve
Igen, a másik csoportbólbárki ellen reális sanszunk lenne - igazából az a vicces, hogy ebben is volt. Az az olimpia egyik legnagyobb pillanata lenne, ha kiejtenénk a franciákat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ez a csoport így brutálisan erős volt sajnos
több mint 1 éve
Egyiptom sokkal jobban szerepel végig, mint én vártam előzetesen
több mint 1 éve
szoval Jeno most azt talalta mondani az argentin-francian, hogy olimpina.Pont ezt akartam én is beírni. "A franciák még nem kaptak gólt ezen az olimpinán."
Kenny
több mint 1 éve
Egy szett megvan az tutiNishida olyan szintre spanolta magát, hogy ez a szett már elment/kezdek aggódni az amcsikért...JPN - USA, ebből még meccs lesz szerintem...Legjobb labdajáték
Igor
Janek
Igor
több mint 1 éve
szoval Jeno most azt talalta mondani az argentin-francian, hogy olimpina.Azt is mondta az egyik foci EB-n, hogy meccs után megy az ír drukkerekkel piálni, szóval ő szereti néha elengedni magát
Kenny