Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
hülyeség, jamaikában nincs is oroszlán!Fisher szepen behozta bronzra, ahogy az etióp is nagyon sprintelt az ezüstértAz oroszlánok elől kell is
Heisman nádor
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Egyébként nem lehetne mindig japók, meg koreaiak ellen vívni? Borzasztó szimpatikus ellenfél volt most Japán is.

több mint 1 éve
Egyszer meghallgatnám Szabó Gábort 5/10000 m-méteren egy magyart közvetíteni az éremért. 😀Az nem tartana sokáig: 0,0005 m.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Reális eredmény, de nekik az is csalódás lesz.Papírforma, go home Kenya & Etiopia!Azért egy ezüst csak lett az etiópoknak
Igor
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
0,04mpIsmétlésben kb együttesHa 0,5 mp en túl van a találat csak az egyik lámpa villan
Janek
kapitnono
több mint 1 éve
Papírforma, go home Kenya & Etiopia!Azért egy ezüst csak lett az etiópoknak
Igor

több mint 1 éve
Fisher szepen behozta bronzra, ahogy az etióp is nagyon sprintelt az ezüstért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezt nagyon eltaktikázták az etiópok, Sixo nyomott egy Randy Marshot az ugandai aranyra

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Papírforma, go home Kenya & Etiopia!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nagy Dávid azért ritka tökös gyerek 😊
több mint 1 éve
Geci, mi volt ez a befutó 😳😳😳

több mint 1 éve
amcsi dobogó 10k-n 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Annyira sajnálom hogy már nem követem az atlétikát, ezen a távon még Gebre, Bekele Farah, Tergat megvan, utána nálam fehér folt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem véletlenül mondtam a 14-et 😊10 megy exportra az oroszokhoz, 4-et meg megeszünk, ahogy Hofi mondaná? 😀14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman
www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE
iktriad
több mint 1 éve
10 megy exportra az oroszokhoz, 4-et meg megeszünk, ahogy Hofi mondaná? 😀14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman
www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE
több mint 1 éve
7 arany és még 10et vesz LölőNa, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
6914.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
Kampman

több mint 1 éve
14.Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Felajánlásból
több mint 1 éve
'37-re gondolsz? 😐Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba

több mint 1 éve
A 19. század végén és a 20. század elején modernizációban nagyon elmentek Kína mellett és akkor el is foglalták az északkeleti részeket + Tajvant.Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba
több mint 1 éve
Kína kb olyan volt akkor, mint most a magyarok. Széthúzás olyan szinten, ami már nem is létezik.Kínát azért jól becsicskították egy időben, vagy én tudom rosszul? : DA középkorban egyszer merészkedtek ki a szigetükről, akkor jól pofánverték őket.Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊Mondjuk a japánok sem voltak ügyetlenek
shagi0206
zinedine5
Sixo
balintbaba
több mint 1 éve
Na, most hány aranyat mondtok?Hát mi a terv elvtársak?
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!