Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
jajj közben ffi 10000 m döntőmeg sem tudnám számolni mennyi mindenről maradtunk le
tudtam, hogy valami van fél10-től, csak a buzi vívás csúszott
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na Plagibá is tiszteletét teszi.Szarjon sünt
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mr. Garrison mondott valami olyat, hogyNa holnap csajok jöhet a ráadás (bár nőkben ne bízzunk 😏)Akkor higgyél nőnek, ha ló legel a sírján!
dande2
warr_b
"Bocsánat Wendy, de nem tudok hinni olyannak, aki 3 napig vérzik és nem patkol el"
több mint 1 éve
Hiába, a magyarok a középkorban igencsak jók voltak, ha kardharcolni kellett 😊
több mint 1 éve
Holnap nyerjen a Milák, a többi nekem már ajándék akkor 😊
több mint 1 éve
Hattori Hanzoval lehozták volna a japánok.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Akkor 1arany 1 ezüst 1 bronz, még sem csalódás a vívás.Konkrétan az elmúlt legalább 27 év legjobb olimpiai eredménye
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Első Summer Mcintosh vs Kaylee McKeown párharc Párizsban.
több mint 1 éve
Mel Gibson MaverickNa holnap csajok jöhet a ráadás (bár nőkben ne bízzunk 😏)Akkor higgyél nőnek, ha ló legel a sírján!
dande2
warr_b
Draft

több mint 1 éve
Na holnap csajok jöhet a ráadás (bár nőkben ne bízzunk 😏)Akkor higgyél nőnek, ha ló legel a sírján!
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
igazából nincs olyan, h ilyenkor az idő döntsön, én legalább is még sosem láttam ilyet, nagyon sok az 1 perc, absz nem kell rohanni emiattDe mert a japán innentol nyilván hátrányba kerültTovábbra is tartom h elképesztő baromság ez a kedvezmenyezettsegsemmi jelentősége itt..
csebi
Szesze
csebi
több mint 1 éve
A japánok vezettek 1-0-raJól rémlik, hogy lényegében nem volt hátrányban a csapat egyik meccsen sem?sztem jól
Kampman
deyell
Draft

több mint 1 éve
De az övè nem villant szóval ennyi 😊Ismétlésben kb együttesAzt néztem én is, full együttesnek tűnt 😄
Janek
warr_b
több mint 1 éve
jajj közben ffi 10000 m döntőtöbb mint 10 perc még hátra van.
tudtam, hogy valami van fél10-től, csak a buzi vívás csúszott
NB2
több mint 1 éve
Jól rémlik, hogy lényegében nem volt hátrányban a csapat egyik meccsen sem?sztem jól
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
jajj közben ffi 10000 m döntőtudtam, hogy valami van fél10-től, csak a buzi vívás csúszott
több mint 1 éve
Na holnap csajok jöhet a ráadás (bár nőkben ne bízzunk 😏)
több mint 1 éve
Elmúlt 7 olimpián 6-ról van vívó aranyunk 😎🔥🔥🔥A tradíció kötelez.
Chargers LT
több mint 1 éve
Ismétlésben kb együttesAzt néztem én is, full együttesnek tűnt 😄
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
de örülök 😊 Milák után ennek szurkoltam a legjobban az olimpia előttEn is 😊
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amennyit hypeoltam ezt a gyereket mindenkinek a héten, nagy blama lett volna.Az elso erem idén amit megkonnyeztem, ez mi volt?Sosem hitted, hogy 4 kardos és maszkos férfitól még elsírod magad, ugye?
eaglesmcnabb
Kampman
Ilyen magyar csapatot meg nem tapasztaltam, hogy 4 emberbol egy se lógjon ki. Megérdemelték!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Elmúlt 7 olimpián 6-ról van vívó aranyunk 😎🔥🔥🔥
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Jól rémlik, hogy lényegében nem volt hátrányban a csapat egyik meccsen sem?