Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Na, ez durva benyúlás volt
több mint 1 éve
Märtens jól kifulladt. Gecc micsuda befutó. Kár, hogy ez a szőröstalpú jeti román nyert, bár ez volt a papírforma.
több mint 1 éve
Na akkor Popovicit kapja el valami óriáspolipMärtens is megteszi 😊
warr_b
több mint 1 éve
Sziasztok, az úszást melyiken lehet nézni? A kézilabda kevésbé érdekelEurosport
mustaine
több mint 1 éve
Na akkor Popovicit kapja el valami óriáspolip

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sziasztok, az úszást melyiken lehet nézni? A kézilabda kevésbé érdekeleurosport 1-en megy
mustaine
több mint 1 éve
Sziasztok, az úszást melyiken lehet nézni? A kézilabda kevésbé érdekelm4sport.hu/elo/m4sport2
mustaine
több mint 1 éve
Sziasztok, az úszást melyiken lehet nézni? A kézilabda kevésbé érdekel
több mint 1 éve
Olimpiai rekord még maradt KatinkáéDe, csak shagi úgy értette (azt hiszem), hogy ha már megdöntötte Katinkáét, akkor legyen elég neki, ne ússzon többet.már mcintosh-é a világcsúcs, nem?Én meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Ugyan már, nem tarthat örökké egy világcsúcs, akkor sem, ha magyar úszta.
Assurbanapli
Szesze
Assurbanapli

több mint 1 éve
De, csak shagi úgy értette (azt hiszem), hogy ha már megdöntötte Katinkáét, akkor legyen elég neki, ne ússzon többet.már mcintosh-é a világcsúcs, nem?Én meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
Szesze
több mint 1 éve
demár mcintosh-é a világcsúcs, nem?Én meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
Szesze
több mint 1 éve
már mcintosh-é a világcsúcs, nem?Én meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
több mint 1 éve
A Katinkáét már megdöntötte. Csak már elég voltÉn meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
több mint 1 éve
Én meg ottragadtam a pólón.most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék hogy mi lett volna akkor, ha Katinka most lenne 20 éves. Még jobb lett volna McIntosh miatt?
több mint 1 éve
Nem nagyon fogsz a medence tulajdonságai miatt.....Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
több mint 1 éve
Már megyNa, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
most van. És azt a világcsúcsot mi nem akarjuk látni.Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
Assurbanapli
több mint 1 éve
Na, akkor ússzunk végre.McIntosh mikor lesz? Most már szeretnék látni egy világcsúcsot.
shagi0206
több mint 1 éve
Na, akkor ússzunk végre.
több mint 1 éve
hát a franciák másodszor is jól faszra lettek húzva 😊A vikingek is megpiszkálták őket 1000 éve 😀
Szesze
több mint 1 éve
hát a franciák másodszor is jól faszra lettek húzva 😊
több mint 1 éve
Sæverås a meccs embere without question