Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
A norvég kapus eddig elég nagy tényező, sokat köszönhetnek neki.
több mint 1 éve
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen.A párbajtőr szerintem még a full laikusnak is nézhető, érthető, egyértelmű. (Ha újra kezdhetném, tuti ezt választanám)
A reformom ra.
Visszaternek az eredeti celjara. Aki adja a "halalosabb" sebet aze a pont. Nem szamit ki hogy eri el. Ezt vizualisan megjelenitenem rajtuk es rogton mint egy videojatekban be is mutatnam a visszajatszas gyanant mit okozna az "adott vagas" eles fegyverrel.
Ha ez bejonne akkor utana mar 1x1 hogy lehetne fejleszteni es ez lenne a legvaganyabb sport.
no
A kard tud totál káosznak tűnni kívülről, amin nem segít a folyamatos üvöltözés sem minden egyes tus után.
A tőr meg valahol a kettő között, de túl nagy baj szerintem azzal sincs. Nézői szempontból messze a kard a legrosszabb szerintem.

több mint 1 éve
Lányok pólóban eddig jól kezdenek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Japán nyerte a ffi tornát
több mint 1 éve
ha nem tudnám hogy buszozik, azt hinném hogy Robi baggio a szakkommentátor a kézi meccsen 😀délben írt 7 óra buszozást, lehet a stúdió volt annyi idő, és már ott van 1 órája
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ha nem tudnám hogy buszozik, azt hinném hogy Robi baggio a szakkommentátor a kézi meccsen 😀láttad a buszon? 😊
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
ezt még akkor írtam, mikor majdnem feljöttek 2-re a dögökNa most van az a helyzet, hogy a csigazabálók felülkerekedtek. Remélem nem tart sokáig a lendületük.? 20-15 😊
shagi0206
Szesze
több mint 1 éve
ha nem tudnám hogy buszozik, azt hinném hogy Robi baggio a szakkommentátor a kézi meccsen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na most van az a helyzet, hogy a csigazabálók felülkerekedtek. Remélem nem tart sokáig a lendületük.? 20-15 😊
shagi0206
több mint 1 éve
Na most van az a helyzet, hogy a csigazabálók felülkerekedtek. Remélem nem tart sokáig a lendületük.
több mint 1 éve
Az utolsó kínai kétszer esett le a nyújtóról
több mint 1 éve
nem futott, csak mentKicsit túlfutottál.Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
zinedine5
elment
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen.Engem megvettél 😀
A reformom ra.
Visszaternek az eredeti celjara. Aki adja a "halalosabb" sebet aze a pont. Nem szamit ki hogy eri el. Ezt vizualisan megjelenitenem rajtuk es rogton mint egy videojatekban be is mutatnam a visszajatszas gyanant mit okozna az "adott vagas" eles fegyverrel.
Ha ez bejonne akkor utana mar 1x1 hogy lehetne fejleszteni es ez lenne a legvaganyabb sport.
no
több mint 1 éve
sztem ez így is van továbbra is.A MOB azt mondta, hogy 2-4 érem a realitás.Nekem 2-2 rémlikA szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
r.baggio
kapitnono
empty taxi
én 1-1-1-et tippeltem olimpia előtt és most is azt gondolom, h ennyi lesz
több mint 1 éve
a holland női pólósok 10-3-ra hozták a második félidőt, így simán nyertek a kínaiak ellen
több mint 1 éve
A MOB azt mondta, hogy 2-4 érem a realitás.Nekem 2-2 rémlikA szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
r.baggio
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hát inkább fusson ki mint besüljön😁Kicsit túlfutottál.Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
én nagyon szeretem a vívást..Én is így vagyok csak az atlétikával....
igazából azt bánom, h annak idején nem azt választottam a pinyó helyett
Szesze
Draft

több mint 1 éve
Lehet, de a jó irányba! 😁Kicsit túlfutottál.Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
zinedine5
több mint 1 éve
Kicsit túlfutottál.Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
én nagyon szeretem a vívást.. igazából azt bánom, h annak idején nem azt választottam a pinyó helyett
több mint 1 éve
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen.😀
A reformom ra.
no
több mint 1 éve
Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁Szűcs Lucától igen.Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
zinedine5
Rajna
Sixo
Draft

több mint 1 éve
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen. A reformom ra.
több mint 1 éve
És összejött a francia házidöntő női kardba, micsoda meglepetés... csapatban nagyon nehéz lesz verni őket bárkinekjah, vélhetően négyen lesznek végig
Rajna