Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 047
A norvég kapus eddig elég nagy tényező, sokat köszönhetnek neki.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen.
A reformom ra.
Visszaternek az eredeti celjara. Aki adja a "halalosabb" sebet aze a pont. Nem szamit ki hogy eri el. Ezt vizualisan megjelenitenem rajtuk es rogton mint egy videojatekban be is mutatnam a visszajatszas gyanant mit okozna az "adott vagas" eles fegyverrel.
Ha ez bejonne akkor utana mar 1x1 hogy lehetne fejleszteni es ez lenne a legvaganyabb sport.
no
A párbajtőr szerintem még a full laikusnak is nézhető, érthető, egyértelmű. (Ha újra kezdhetném, tuti ezt választanám)
A kard tud totál káosznak tűnni kívülről, amin nem segít a folyamatos üvöltözés sem minden egyes tus után.
A tőr meg valahol a kettő között, de túl nagy baj szerintem azzal sincs. Nézői szempontból messze a kard a legrosszabb szerintem.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Lányok pólóban eddig jól kezdenek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 810
Japán nyerte a ffi tornát
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
ha nem tudnám hogy buszozik, azt hinném hogy Robi baggio a szakkommentátor a kézi meccsen 😀
eaglesmcnabb
délben írt 7 óra buszozást, lehet a stúdió volt annyi idő, és már ott van 1 órája

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
ha nem tudnám hogy buszozik, azt hinném hogy Robi baggio a szakkommentátor a kézi meccsen 😀
eaglesmcnabb
láttad a buszon? 😊
több mint 1 éve
Na most van az a helyzet, hogy a csigazabálók felülkerekedtek. Remélem nem tart sokáig a lendületük.
shagi0206
? 20-15 😊
Szesze
ezt még akkor írtam, mikor majdnem feljöttek 2-re a dögök
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Na most van az a helyzet, hogy a csigazabálók felülkerekedtek. Remélem nem tart sokáig a lendületük.
shagi0206
? 20-15 😊
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Az utolsó kínai kétszer esett le a nyújtóról
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.
zinedine5
Akarsz még tíz percnyi üvöltözést? 😀
Rajna
Szűcs Lucától igen.
Sixo
Pláne ha alattad van és a végén az arcára mehet a pakolás😁
ThundersNFL a Paraszt
Kicsit túlfutottál.
zinedine5
nem futott, csak ment
elment

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
En kb hanyok a szablyas sportoktol, ha nem lenne eselyunk nem is neznem. Igy is hang nelkul tudomasul veszem a pontokat, mint sport ertekelhetetlen.
A reformom ra.
Visszaternek az eredeti celjara. Aki adja a "halalosabb" sebet aze a pont. Nem szamit ki hogy eri el. Ezt vizualisan megjelenitenem rajtuk es rogton mint egy videojatekban be is mutatnam a visszajatszas gyanant mit okozna az "adott vagas" eles fegyverrel.
Ha ez bejonne akkor utana mar 1x1 hogy lehetne fejleszteni es ez lenne a legvaganyabb sport.
no
Engem megvettél 😀
több mint 1 éve
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
Több mint kiábrándító az az egy bronz csak...
kapitnono
A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárás
r.baggio
Nekem 2-2 rémlik
kapitnono
A MOB azt mondta, hogy 2-4 érem a realitás.
empty taxi
sztem ez így is van továbbra is.
én 1-1-1-et tippeltem olimpia előtt és most is azt gondolom, h ennyi lesz
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
a holland női pólósok 10-3-ra hozták a második félidőt, így simán nyertek a kínaiak ellen
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
Több mint kiábrándító az az egy bronz csak...
kapitnono
A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárás
r.baggio
Nekem 2-2 rémlik
kapitnono
A MOB azt mondta, hogy 2-4 érem a realitás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mondjuk - bár ez az alap problémát nem oldja meg - azon is elgondolkodhatnának, hogy kettővel kelljen nyerni.
zinedine5
Rajna
Szűcs Lucától igen.
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Kicsit túlfutottál.
zinedine5
Hát inkább fusson ki mint besüljön😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
én nagyon szeretem a vívást..
igazából azt bánom, h annak idején nem azt választottam a pinyó helyett
Szesze
Én is így vagyok csak az atlétikával....

Draft

több mint 1 éve
zinedine5
Rajna
Szűcs Lucától igen.
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Kicsit túlfutottál.
zinedine5
Lehet, de a jó irányba! 😁
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
zinedine5
Rajna
Szűcs Lucától igen.
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Kicsit túlfutottál.
több mint 1 éve
én nagyon szeretem a vívást..
igazából azt bánom, h annak idején nem azt választottam a pinyó helyett
több mint 1 éve
A reformom ra.
no
😀
több mint 1 éve
zinedine5
Rajna
Szűcs Lucától igen.
Sixo

Draft

több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 307
A reformom ra.
több mint 1 éve
És összejött a francia házidöntő női kardba, micsoda meglepetés... csapatban nagyon nehéz lesz verni őket bárkinek
Rajna
jah, vélhetően négyen lesznek végig