Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
De én próbáltam válaszolni, komolyan.Mi lejárt lemez? Meg se lehet kérdezni mi van ilyenkor? Jó van akkor ...Oszt most mi a Covid protokoll? Mindenki aki úszott abban a medencében 3 nap karantén?Lejárt lemez ez már.
Sixo
Jobbulást kívánunk neki, sok folyadék és pihenés, a többi meg folytatja tovább.
Kampman
Sixo
Nem lesz szerintem már semmi. Leszarják a kovidot, teljes joggal. 2020-ban is messze túl lett reagálva.
több mint 1 éve
Na meggyűtt a paraszt😁😁😁mazochistáknak női póló 8-tól, fél9 úszás (bár most nem vagyok biztos, hogy lesz egyáltalán magyar) illetve 9-kor ffi kézilabda, megint csak alacsony vérnyomásúaknak kizárólag orvosi javaslatra 😊
Ma még mi várható?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ha az ember 4 évente nézi nem olyan durva a kép, de nézzük az egészet 36 év távlatából. Ez Szöul:A soccer válogatottnál 2014 óta Csányi és/vagy Orbán, de szerintem inkább előbbi odafigyel, hogy legalább a HC poszton ne legyen kontraszelekció, ennek, és persze a létszámemelésnek volt köszönhető némi fellendülés.Sehol, 1-2 arany, 2-3 ezüst és 3-4 bronz a realitás szerintem.Közvetlenül az eb után hangoztatták azt tusványoson, hogy a miénk a legerősebb válogatott a régióban, a vakvágányon haladó hülyevonatról nincs leszállás, csak csattanás lehet a vége
Lassan az egész magyar sport szembenézhet azzal a reality check-kel, amivel a magyar soccer küzd 1969 óta.
Kampman
r.baggio
A Fradinál kb. ugyanez.
Nagyon kellemetlen volt az az "Orbán takarodj" a Pintér Attila-féle északír selejtezőn, korábban az elképzelhetetlen volt.
A felszín alatt persze továbbra is rothad a mély.
Kampman
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_az_1988._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon
Olyan sportokban voltak eredményeink, érmeink, ahol most kb futottak még kategória vagyunk. Vagy olyan ahol ott sem vagyunk. Tornából mindig voltak arany esélyeink, most kb ott van 2 ember, aztán annyi. Súlyemelésről kb nem is hallok már. De tényleg érdemes a listát végignézni.
több mint 1 éve
Na meggyűtt a paraszt😁😁😁Ma még mi várható?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mi lejárt lemez? Meg se lehet kérdezni mi van ilyenkor? Jó van akkor ...Oszt most mi a Covid protokoll? Mindenki aki úszott abban a medencében 3 nap karantén?Lejárt lemez ez már.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Oszt most mi a Covid protokoll? Mindenki aki úszott abban a medencében 3 nap karantén?Lejárt lemez ez már.
Sixo
több mint 1 éve
Oszt most mi a Covid protokoll? Mindenki aki úszott abban a medencében 3 nap karantén?
zacknorb
több mint 1 éve
ugye a ffi kajakos sem ismerte a pályát?Már a quali után írtam, hogy full kam. Ezt a a pályát a gyerek tűzte konkrétan, ekkora különbség nem létezik.
NB2
több mint 1 éve
Mi a szent urbán fasz volt ez a francia. 5 mp-t vert mindenkire, úgy, hogy a 9. között volt 3.5 mp ...
több mint 1 éve
ugye a ffi kajakos sem ismerte a pályát?Tök egyértelmű, hogy hónapok óta ott gyakorol
NB2
több mint 1 éve
ugye a ffi kajakos sem ismerte a pályát?
több mint 1 éve
Három éremmel elégedett lennék úgy, hogy egyaránt legyen benne csapat és egyéni medálNekem 2-2 rémlikA szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
r.baggio
kapitnono
Amit én találtam
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szlalom kenu az a 2 leggyorsabb ember akik kihagytak 1-1 kaput 😀
több mint 1 éve
De hát engem nem engednek be az ötvenes medencébe az uszodában, mert én lakosság vagyok, és csak a versenyzők használhatják. (Akkor sem engednek be, amikor órákon át nincs is versenyző a medencében, vagy mondjuk kettő van bent.)Sehol, 1-2 arany, 2-3 ezüst és 3-4 bronz a realitás szerintem.Közvetlenül az eb után hangoztatták azt tusványoson, hogy a miénk a legerősebb válogatott a régióban, a vakvágányon haladó hülyevonatról nincs leszállás, csak csattanás lehet a vége
Lassan az egész magyar sport szembenézhet azzal a reality check-kel, amivel a magyar soccer küzd 1969 óta.
Kampman
r.baggio
Ez biztos hozza az eredményeket.
több mint 1 éve
Ott rohadjon meg ahol van😃Olyan szerény haverom van, hogy most kellett megtudnom, ő Luca edzője 😃Szivacskival minden oké? 😄
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Japán-brazil cselgáncs bronzmeccs, 5 perces, két intéses golden score után már tényleg nagyon megunták az egészet. Videón megnézték, hogy a japán a földhöz nyomja a brazil fejét, ezért jutalmul leléptették a brazilt.
több mint 1 éve
Ő lehet Luca rejtélyes pasijaOlyan szerény haverom van, hogy most kellett megtudnom, ő Luca edzője 😃Szivacskival minden oké? 😄
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Olyan szerény haverom van, hogy most kellett megtudnom, ő Luca edzője 😃Szivacskival minden oké? 😄
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Olyan szerény haverom van, hogy most kellett megtudnom, ő Luca edzője 😃
több mint 1 éve
Én is ott voltam, és én is őt választottam 😛Mi az, hogy Igor tudja? Mi köze van ennek hozzá. A versenytársai őt választották.Ezt Igor tudja, de ma a háromból ő volt a leggyengébb (relatíve persze, még így is jobb volt minddnki másnál aki ndm koreai.A szemcsis koreai a gyenge láncszemAz akit minden idők legjobb íjászának neveztek?
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Most nyertetek egy érmet majdnem.Szenegáli kajak szlalom? Warrb te mondtad nekik, hogy tolják?Még hányszor óhajtasz fárasztani az afrikaiakkal?
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Mi az, hogy Igor tudja? Mi köze van ennek hozzá. A versenytársai őt választották.Ezt Igor tudja, de ma a háromból ő volt a leggyengébb (relatíve persze, még így is jobb volt minddnki másnál aki ndm koreai.A szemcsis koreai a gyenge láncszemAz akit minden idők legjobb íjászának neveztek?
warr_b
Sixo
warr_b