Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
A MOB elnök meg 11 aranyat mondott be a limpia előtt. 1 vívó bronzzal az nem lesz meg.Neki mondania kellett egy nagyot ov felé. Ez a limpia közelebb lesz szerintem a pekingihez, mert rohad a magyar sportélet is, csak pénzből még a falak ki vannak vakolva a látszat kedvéért.
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szegény Yildirmis, minden körben elmondja a kommentátor, hogy Gazoz hasonmás.Megint m4et nézel?
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Francia fekete dzsudós csak úgy oktatott. Simán odaérhetne
több mint 1 éve
Csak amíg a szövkap reálisan tud értékelni, addig a MOB elnök egy politikai báb, akinek nagyot kell mondani.A MOB elnök meg 11 aranyat mondott be a limpia előtt. 1 vívó bronzzal az nem lesz meg.A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
r.baggio
Sixo
több mint 1 éve
Szegény Yildirmis, minden körben elmondja a kommentátor, hogy Gazoz hasonmás.
több mint 1 éve
Lehet annyira minimális, hogy csak fél milire van beállítva. Mondjuk nekem alapból az eszköz létezése ilyen elég indokolatlan. Ugye az lenne a lényege, hogy mindig pontosan ugyanolyan feszítésnél engedd el a nyilat, de gyanítom az ilyen szintű íjászok több tízezer nyíl kilövése után mikronra pontosan tudják mikor kell elengedni.Én is erre gondoltam elsőre, de megnéztem kikockázva, és úgy tűnik, hogy nem megy hátrébb pár milimétert a nyílvessző. De persze lehet a szemem rossz, hogy lássa.Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?Ha eléggé hátrahúzza a nyilat. Van egy ilyen pár miliméter játék amíg céloz, és elengedés előtt húz annyit, hogy "kattanjon"
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
A MOB elnök meg 11 aranyat mondott be a limpia előtt. 1 vívó bronzzal az nem lesz meg.A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
r.baggio
több mint 1 éve
Hát ha Gazoz volt az egyik zászlóvívő, akkor remélem egy súlyemelő volt mellette, mert az ő vaktagsága a zászlótartó rúdra hajaz.
több mint 1 éve
A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárásTöbb mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
franciáknál ez a Gaba nevű judos keményen nyomja. fogalmam nem volt kicsoda, erre megverte Shavdatuashvilit majd Hashimotót most meg bejutott a döntőbe.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Én is erre gondoltam elsőre, de megnéztem kikockázva, és úgy tűnik, hogy nem megy hátrébb pár milimétert a nyílvessző. De persze lehet a szemem rossz, hogy lássa.Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?Ha eléggé hátrahúzza a nyilat. Van egy ilyen pár miliméter játék amíg céloz, és elengedés előtt húz annyit, hogy "kattanjon"
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
több mint 1 éve
küzdősportok annyira nem állnak hozzám közel, in this way azt nem hiányolom 😊amcsi foci amúgy nincs olimpián?én az MMA-t hiányolom.
shagi0206
deyell
több mint 1 éve
Hát - azt inkább nem várom, annyira nem mozgat 😀amcsi foci amúgy nincs olimpián?4 év múlva lesz flagfoci
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
amcsi foci amúgy nincs olimpián?én az MMA-t hiányolom.
shagi0206
buhloone mindstate
több mint 1 éve
amcsi foci amúgy nincs olimpián?4 év múlva lesz flagfoci
shagi0206
több mint 1 éve
egyeni vivoknal az utobbi idokban nem igazan jott sok minden Szilagyit leszamitva:2-3 érem bőven reális volt annak tudatában hogy ennyi verenyzőn volt top 3 ban a világranglistán...Mi volt az elvárás? 4-5 arany?Több mint kiábrándító az az egy bronz csak...Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo
empty taxi
kapitnono
Rajna
kapitnono
Tokio egy ezust,
Rio: egy arany (ez ugye meglepi volt, egesz palyafutasa alatt egy aranyat nyert nagy esemenyen)-egy ezust)
London: semmi
Peking: egy bronz.
Most nem volt meglepetes arany, es Szilagyi sem. igy teljesen realis. raadasul aztan vivasban tenyleg eleg szepen megoszlik mar a kontinensek kozott az ermek, nem tudja egy nemzet ezt leuralni. plusz a legigazsagtalanabb olimpiai lebonyolitas az a vivoke, birkozoke, meg judo stb. kb egy delutan alatt lemegy az egesz esemeny, ha negy evente epp abban a par oraban szarul jon ki minden akkor cseszheted.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?Ha eléggé hátrahúzza a nyilat. Van egy ilyen pár miliméter játék amíg céloz, és elengedés előtt húz annyit, hogy "kattanjon"
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
amcsi foci amúgy nincs olimpián?
több mint 1 éve
Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?
Őszentsége Sobri Jóska

Erre gondolok.
Nehogymá' nem tudja még Sixo se.
több mint 1 éve
A kommentátor első íjász meccs. Megtanulta Mete Gazoz nevét, oszt 1 percenként elsüti.
több mint 1 éve
régebben mikor még aktívabban néztem kézit, akkor is inkább nőit, akkoriban a norvégok vertek mindenkit kb. Mármint a csajok.Norvégok férfiaknál mennyire jók kézibe? Meg tudják viccelni a házigazdát?TOP3. Dán, francia, norvég nagyjából egy szint.
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
Norvégok férfiaknál mennyire jók kézibe? Meg tudják viccelni a házigazdát?TOP3. Dán, francia, norvég nagyjából egy szint.
shagi0206
több mint 1 éve
Norvégok férfiaknál mennyire jók kézibe? Meg tudják viccelni a házigazdát?