Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
A MOB elnök meg 11 aranyat mondott be a limpia előtt. 1 vívó bronzzal az nem lesz meg.
Sixo
Neki mondania kellett egy nagyot ov felé. Ez a limpia közelebb lesz szerintem a pekingihez, mert rohad a magyar sportélet is, csak pénzből még a falak ki vannak vakolva a látszat kedvéért.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szegény Yildirmis, minden körben elmondja a kommentátor, hogy Gazoz hasonmás.
Sixo
Megint m4et nézel?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Francia fekete dzsudós csak úgy oktatott. Simán odaérhetne
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
Több mint kiábrándító az az egy bronz csak...
kapitnono
A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárás
r.baggio
A MOB elnök meg 11 aranyat mondott be a limpia előtt. 1 vívó bronzzal az nem lesz meg.
Sixo
Csak amíg a szövkap reálisan tud értékelni, addig a MOB elnök egy politikai báb, akinek nagyot kell mondani.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Szegény Yildirmis, minden körben elmondja a kommentátor, hogy Gazoz hasonmás.

több mint 1 éve
Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?
Őszentsége Sobri Jóska
Ha eléggé hátrahúzza a nyilat. Van egy ilyen pár miliméter játék amíg céloz, és elengedés előtt húz annyit, hogy "kattanjon"
Hanni
Én is erre gondoltam elsőre, de megnéztem kikockázva, és úgy tűnik, hogy nem megy hátrébb pár milimétert a nyílvessző. De persze lehet a szemem rossz, hogy lássa.
Őszentsége Sobri Jóska
Lehet annyira minimális, hogy csak fél milire van beállítva. Mondjuk nekem alapból az eszköz létezése ilyen elég indokolatlan. Ugye az lenne a lényege, hogy mindig pontosan ugyanolyan feszítésnél engedd el a nyilat, de gyanítom az ilyen szintű íjászok több tízezer nyíl kilövése után mikronra pontosan tudják mikor kell elengedni.
több mint 1 éve
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
kapitnono
A szövkap az olimpia előtt azt nyilatkozta, hogy egy egyéni és egy csapat érem az elvárás
r.baggio

több mint 1 éve
Hát ha Gazoz volt az egyik zászlóvívő, akkor remélem egy súlyemelő volt mellette, mert az ő vaktagsága a zászlótartó rúdra hajaz.

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 231
franciáknál ez a Gaba nevű judos keményen nyomja. fogalmam nem volt kicsoda, erre megverte Shavdatuashvilit majd Hashimotót most meg bejutott a döntőbe.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Azt tudja valaki, hogy íjászatban, a lövés előtti századmásodpercben az a hegyleszorító(?) kallanttyú minek a hatására kattan le?
Őszentsége Sobri Jóska
Ha eléggé hátrahúzza a nyilat. Van egy ilyen pár miliméter játék amíg céloz, és elengedés előtt húz annyit, hogy "kattanjon"
Hanni
Én is erre gondoltam elsőre, de megnéztem kikockázva, és úgy tűnik, hogy nem megy hátrébb pár milimétert a nyílvessző. De persze lehet a szemem rossz, hogy lássa.

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 047
amcsi foci amúgy nincs olimpián?
shagi0206
én az MMA-t hiányolom.
deyell
küzdősportok annyira nem állnak hozzám közel, in this way azt nem hiányolom 😊
több mint 1 éve
shagi0206
4 év múlva lesz flagfoci
Sixo
Hát - azt inkább nem várom, annyira nem mozgat 😀
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 231
shagi0206
én az MMA-t hiányolom.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
shagi0206
4 év múlva lesz flagfoci

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Sixo
Magyarok számára igen.
empty taxi
kapitnono
Mi volt az elvárás? 4-5 arany?
Rajna
2-3 érem bőven reális volt annak tudatában hogy ennyi verenyzőn volt top 3 ban a világranglistán...
kapitnono
egyeni vivoknal az utobbi idokban nem igazan jott sok minden Szilagyit leszamitva:
Tokio egy ezust,
Rio: egy arany (ez ugye meglepi volt, egesz palyafutasa alatt egy aranyat nyert nagy esemenyen)-egy ezust)
London: semmi
Peking: egy bronz.

Most nem volt meglepetes arany, es Szilagyi sem. igy teljesen realis. raadasul aztan vivasban tenyleg eleg szepen megoszlik mar a kontinensek kozott az ermek, nem tudja egy nemzet ezt leuralni. plusz a legigazsagtalanabb olimpiai lebonyolitas az a vivoke, birkozoke, meg judo stb. kb egy delutan alatt lemegy az egesz esemeny, ha negy evente epp abban a par oraban szarul jon ki minden akkor cseszheted.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska

Erre gondolok.
Nehogymá' nem tudja még Sixo se.

több mint 1 éve
A kommentátor első íjász meccs. Megtanulta Mete Gazoz nevét, oszt 1 percenként elsüti.

több mint 1 éve
A forgószélről nem a forgott a szél jut eszembe.

több mint 1 éve
Norvégok férfiaknál mennyire jók kézibe? Meg tudják viccelni a házigazdát?
shagi0206
TOP3. Dán, francia, norvég nagyjából egy szint.
Hanni
régebben mikor még aktívabban néztem kézit, akkor is inkább nőit, akkoriban a norvégok vertek mindenkit kb. Mármint a csajok.
több mint 1 éve
shagi0206
TOP3. Dán, francia, norvég nagyjából egy szint.
több mint 1 éve
Kína-török meccsen végig Koreáról van szó, nice.

több mint 1 éve