Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Sixo, lőnek a janicsárjaid, ES

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
spanyol-usa női póló 10-6 eddig!
több mint 1 éve
magyar most estig semmi
több mint 1 éve
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?számunkra igen
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?Magyarok számára igen.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Akkor vívásban minden egyéni számnak vége?magyaroknak igen.
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
márton kicsit sajnálhatja, de lucának nincs szégyenkezni valójaszép volt csajok, mind3tól
több mint 1 éve
LUcának meg 11-10-ről sikerült kikapnia 😕ami a világelső ellen egyáltalán nem meglepő, meg egy pont előnyről kikapni bárki profi ellen
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Papírforma sajna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Érdekes volt ez olasz kommentárral, de mocskosul idegesítő lehet így vívni egy francia ellen, mert még engem is idegesített a közönség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ő se Illyés volt (az a Gyula, a költő), hanem Ilyés.Illyés az Feri volt és kézilabdázott 😊IllésHát amikor én elkezdtem magyar focit követni, akkor ők voltak a legsikeresebbek. Egervári csapat Illyés Bélával és Kenesei Krisztiánnal. Meg asszem Halmai vagy Halmosi is ott volt.Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Klaci79
Sixo
Assurbanapli
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A végére kijött Balzer klasszisa...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
LUcának meg 11-10-ről sikerült kikapnia 😕
több mint 1 éve
De ő legalább földi😀Illyés az Feri volt és kézilabdázott 😊IllésHát amikor én elkezdtem magyar focit követni, akkor ők voltak a legsikeresebbek. Egervári csapat Illyés Bélával és Kenesei Krisztiánnal. Meg asszem Halmai vagy Halmosi is ott volt.Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Klaci79
Sixo
Assurbanapli
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Illyés az Feri volt és kézilabdázott 😊IllésHát amikor én elkezdtem magyar focit követni, akkor ők voltak a legsikeresebbek. Egervári csapat Illyés Bélával és Kenesei Krisztiánnal. Meg asszem Halmai vagy Halmosi is ott volt.Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Klaci79
Sixo
Assurbanapli
több mint 1 éve
IllésHát amikor én elkezdtem magyar focit követni, akkor ők voltak a legsikeresebbek. Egervári csapat Illyés Bélával és Kenesei Krisztiánnal. Meg asszem Halmai vagy Halmosi is ott volt.Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Klaci79
Sixo
több mint 1 éve
Márton 2 perccel később érkezett meg a meccsbeezért kár volt...
több mint 1 éve
nem jó Márton, de nem látom hogy lenne esélye ha a csúcsot hozza akkor se
több mint 1 éve
Hát amikor én elkezdtem magyar focit követni, akkor ők voltak a legsikeresebbek. Egervári csapat Illyés Bélával és Kenesei Krisztiánnal. Meg asszem Halmai vagy Halmosi is ott volt.Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Klaci79
több mint 1 éve
a police_hu twitterje még mindig jóHAJRÁ, MAGYAROK!
— Magyar Rendőrség (@police_HU) July 29, 2024
Sportolóink rengeteget készültek, hogy képviseljék hazánkat az egyik legfontosabb sporteseményen, az olimpián.
Légy te is felkészült:
- Szállást csak megbízható oldalon!
- Jegyeket csak a hivatalos forgalmazótól!
- Sose csatlakozz nyílt wifi hálózathoz! pic.twitter.com/uQ533Ji0cm
több mint 1 éve
Végre valaki kiismerte!!! Az MtK-nak is csak a azért szurkol, mert sikeres a csapat 🤣Te vagy a csicska. Te is akkor döntöd el kinek szurkolsz amikor már az eredmény hirdetés megy. Nem hiába vagy Real fan... Ha most a Chievo vagy a Palermot nyert volna 3 BL-t ott lennél.pidcocknak szurkolok, de sírni nem fogok ha francia nyer. Mindegy, csak ne csicska olasz 😀HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH nah most ki röhög mösziő?Nehogy már mind2 mountbikeot csigazabáló, béka comb cuppogó, kagyló szürcsölő majmok nyerjék.HEHE
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Látszik a különbség, Márton semennyire nem tudja olvasni az ellenfelét, Szűcs nagyon jól csinálja. Szűcs ha kicsit gyorsabb lenne próbálkozhatna alkarra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
KHarlan brutál
több mint 1 éve
Márton vazze megy a meccs!!!