Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
első kiemelt francia jön, kurva nehéz lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
milyen szép tussal lett meg a győzelem
több mint 1 éve
yesss 2 magyar a 8-ban!mondjuk a 2 magyar ölelkezése nem tűnt őszintének (lehet csak én beszélem bele)
több mint 1 éve
fizikai tehetség akkor is kell hozzá, erő, egyensúlyérzék, mozgáskoordináció, ruganyosság stb. tehát nem csak skill.A ritmuserzek kell hozza a legkissebb reszbencurlinget talán egy átlagember is meg tudna tanulni, ha nagyon rászánná magát. ezzel szemben a nyári olimpián lévő sportágakban igen nehéz lenne kijutni. breaket írta valaki, de oda meg olyan ritmusérzék kell, ami az emberek nagy részének nincs meg. talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
amúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészet
NB2
Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
NB2
deyell
no
buhloone mindstate
több mint 1 éve
várható volt hogy Márton nyer, spanyol ellen flowba került, reméljük kitart még soká.ukrán ellen kelleni fog
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
várható volt hogy Márton nyer, spanyol ellen flowba került, reméljük kitart még soká.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nem. Gondolom sok pénz, sok idő. De al attiyah bronzig vitte a sok gyakorlással skeetben, nem csak kijutott, hanem érmet is szerzett, a kijutás talán egyszerűbb egy úszáshoz, atlétikához képest 😀talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.
deyellamúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészetNem nagyon sportlőttetek még igaz? 😀
NB2
Hanni
eaglesmcnabb
miért, melyik olimpiai sportág van, amiben nagyobb eséllyel juthat ki egy átlagember, ha rászánja magát?Jogos, én hirtelen csak az indoor lövész számokra gondoltam, a légpuskát próbáltam többször is, hát nem éreztem a kvótaszintet 😀
deyell
De az ilyen outdoor skeet meg trap az működhet igen, csak tényleg végtelen idő és pénz kell. Három éve utána néztem, akkor volt óránként 25 papír egy edzés valahol Budán 😀 Meg azért nyilván kell ehhez is tehetség, szem-kéz koordináció stb.
Szerkesztette: Hanni
több mint 1 éve
Egy jó afrikai útlevéllel szinte bármi elérhető az atlétikàn kívül. 😂 Erik az angolna kicsit megnehezítette az úszást, de ott van még a téli olimpia is, mondjuk egy Szváziföld Síszövetség megalakítása sokat lendíthet😊egy atlagember semmibe kb. itt evtized(ek) munkaja van ebben. az egesz ott kezdodik mikor 7 evesen kelsz reggel 5kor es mesz uszo ezdesre. aztan suliba es utana ujra vissza a medencebe edzesre.
csebi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
kúrólájkViszont elkezdte lájkolni a zsűrit!Márton Anna nagyon hozza a magyar dueltszűcs viszont kicsit hullámvölgyben és gond van
zacknorb
Negritis, a vajda
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont elkezdte lájkolni a zsűrit!Márton Anna nagyon hozza a magyar dueltszűcs viszont kicsit hullámvölgyben és gond van
zacknorb
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
4-1, 4-9, 8-9, komoly runokMárton Anna nagyon hozza a magyar dueltszűcs viszont kicsit hullámvölgyben és gond van
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
négy sorban odaMárton Anna nagyon hozza a magyar dueltszűcs viszont kicsit hullámvölgyben és gond van
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Márton Anna nagyon hozza a magyar dueltszűcs viszont kicsit hullámvölgyben és gond van
zacknorb
több mint 1 éve
egy atlagember semmibe kb. itt evtized(ek) munkaja van ebben. az egesz ott kezdodik mikor 7 evesen kelsz reggel 5kor es mesz uszo ezdesre. aztan suliba es utana ujra vissza a medencebe edzesre.7 évesen senki nem megy reggel edzeni. Az olyan 12 éves kortól indul be leghamarabb. Addig csak napi 1 és az suli után. Nem olyan nehéz ám az, hidd el. 😂
csebi
több mint 1 éve
Márton Anna nagyon hozza a magyar duelt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A ritmuserzek kell hozza a legkissebb reszbencurlinget talán egy átlagember is meg tudna tanulni, ha nagyon rászánná magát. ezzel szemben a nyári olimpián lévő sportágakban igen nehéz lenne kijutni. breaket írta valaki, de oda meg olyan ritmusérzék kell, ami az emberek nagy részének nincs meg. talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
NB2
deyell
több mint 1 éve
egy atlagember semmibe kb. itt evtized(ek) munkaja van ebben. az egesz ott kezdodik mikor 7 evesen kelsz reggel 5kor es mesz uszo ezdesre. aztan suliba es utana ujra vissza a medencebe edzesre.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Luca 4-1-ről 4-6-ra hozta vissza
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nem. Gondolom sok pénz, sok idő. De al attiyah bronzig vitte a sok gyakorlással skeetben, nem csak kijutott, hanem érmet is szerzett, a kijutás talán egyszerűbb egy úszáshoz, atlétikához képest 😀talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.
deyellamúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészetNem nagyon sportlőttetek még igaz? 😀
NB2
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
miért, melyik olimpiai sportág van, amiben nagyobb eséllyel juthat ki egy átlagember, ha rászánja magát?talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.
NB2
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Olyan sportág ahol gyenge a magyar mezőny és senki sem szerez kvótát, de lehet szabadkártyával indulni.nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
eaglesmcnabb
NB2
Sífutás, síugrás. Curling sem rossz, vagy a snowboard félcső, láttuk bözsit pár éve hogy milyen teljesítménnyel jutott ki. 😀
több mint 1 éve
talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.
deyell
amúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészetNem nagyon sportlőttetek még igaz? 😀
NB2
több mint 1 éve
Garside úgy kiborult a Kovács elleni box vereségén, hogy nem tudta a sajtókonfot sem végig megcsinálni, elsírta magát és otthagyta az egészet.ő nyert már korábban olimpián bronzot, amivel nagyjából kihozta a legtöbbet, ami benne van. annyira nem kellene, hogy szomorú legyen.
Garside said afterwards he felt “very numb” and “a failure”. His emotions meant he was unable to continue his media conference and he momentarily went down on his haunches, before composing himself and walking away.
ozibozi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Garside úgy kiborult a Kovács elleni box vereségén, hogy nem tudta a sajtókonfot sem végig megcsinálni, elsírta magát és otthagyta az egészet.Garside said afterwards he felt “very numb” and “a failure”. His emotions meant he was unable to continue his media conference and he momentarily went down on his haunches, before composing himself and walking away.