NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
curlinget talán egy átlagember is meg tudna tanulni, ha nagyon rászánná magát. ezzel szemben a nyári olimpián lévő sportágakban igen nehéz lenne kijutni. breaket írta valaki, de oda meg olyan ritmusérzék kell, ami az emberek nagy részének nincs meg. talán a légpisztoly az, ami legnagyobb eséllyel összejöhet.nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
amúgy szerintem amit kb mi halandók is tudnánk az a lövészet
NB2
Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
NB2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
meki a téli sportokat mondta 😊Lehet gyúrni a flag focira, tudtommal komoly tervek vannak LA-re.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
shawnka
több mint 1 éve
Lehet gyúrni a flag focira, tudtommal komoly tervek vannak LA-re.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
több mint 1 éve
Húbazze, ezek a francia nők eddig nagyon parán jól tolják, szerencse, hogy csapatban csak a döntőben jöhetnek szembe
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nem bántásból kérdezem, de mégis miben könnyebb kijutni nekünk? 😊Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
Nasser al-attiyah-nak sikerült, végülis csak világfasza pénz, plusz gyakorlás szükséges hozzá 😀
Téli olimpiára könnyebb lehet kijutni magyarként, csak sajna ott kevesebb a merítési lehetőség a faluban.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Utána lehetne az olimpi(n)ai faluban is lövöldözni.hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
hogy brékelsz? 😊Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Tito05
több mint 1 éve
Szándékosan csak a női kardcsapatra reagáltam, mert ha az egész küldöttséget nézem, akkor azért erős az élmenyőz. Csak a vívóknál ott még van Muhari Eszti, aki ha az utcán szembejönne, akkor gondolkodás nélkül leszólítanám (sztem nagyon cuki). Úszóknál Fábián Betti viszi nálam a prímet, de Pádár Nikivel vagy Sebestyén Dalmával is szívesen elbeszélgetnék az edzéstervéről... Egy szó, mint száz én feltalálnám magam az olimpiai faluban 😀 Nincs vmi réteg sport, amire ha rágyúrnék, akkor 4 év múlva jó eséllyel LA-ben ott lehetnék? 😀Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Szerkesztette: Tito05
több mint 1 éve
fél3-kor vajon a teniszről vagy a kéziről kapcsolnak el? 😊Bármelyikről szerintem mivel egyikhez sincs közünk. De amúgy online lehet nézni jóval többet, van vagy 6 csatornája az m4-nek
NB2

több mint 1 éve
fél3-kor vajon a teniszről vagy a kéziről kapcsolnak el? 😊
több mint 1 éve
Jó, hát a kijutás/nem jutás is érdekes volt azzal az utolsó versennyel, ami a kiküldendő versenyző kilétét hívatott eldönteni és Kovács a döntőbe sem jutott eredetileg. Én elhiszem, hogy ott azt nehéz volt lenyelni.Illetve a hisztispicsa niylatkozatát, amikor nem jutott ki, majd a boldog insta bejegyzést, amikor Kovács Zsófi sérülése után kimehetett, megvalósította az álmát, olimpikon lett és 34. lett felemáskolbászon úgy, hogy csak ezen a szeren versenyzett. Szimpatikus sportember.és mellétenném az instaról az aranybikinis képétNálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
zacknorb
gabokocka
Helyezést számon kérni úgy, hogy kb két nappal verseny előtt tudta meg, hogy utazik, szerintem felesleges.
(Egyébként szerintem is túltolta ezt az "olimpikon vagyok" dolgot, csak a többire reagáltam)

több mint 1 éve
4 évente mindig rádöbben az ember, hogy ez a gyeplabda is milyen komoly sport ha azt magas fokon művelik. Igaz tudtam úgy nézni hogy az indiaikat argentinoknak gondoltam, mert konkrétan valamiért világoskék fehér mezben nyomják, de amikor a közelin mutatták hogy turbánban játszanak gyanút fogtam.
Komoly erőnléti sport
Ez is
több mint 1 éve
Köszi, ez logikus, erre így nem gondoltam...Biztos hülye kérdés, de a légpuskások miért öltöznek be úgy, mintha a tábla helyett egymásra lőnének? 😀Támasztja őket ez a rakat ruha, kevésbé kell izmot, izületet terhelni a stabil tartáshoz.
StormST
empty taxi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Akkor a légpisztolyosok bátrabbak, azok 2 napja pólóban és rövidnadrágban tolták... 😀Biztos hülye kérdés, de a légpuskások miért öltöznek be úgy, mintha a tábla helyett egymásra lőnének? 😀gondolom kósza lövedék miatt előírás
StormST
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Biztos hülye kérdés, de a légpuskások miért öltöznek be úgy, mintha a tábla helyett egymásra lőnének? 😀Támasztja őket ez a rakat ruha, kevésbé kell izmot, izületet terhelni a stabil tartáshoz.
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ezek után senki sem akar majd kínávaé háborúzni. Sniperek lekapnak mindenkit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Biztos hülye kérdés, de a légpuskások miért öltöznek be úgy, mintha a tábla helyett egymásra lőnének? 😀gondolom kósza lövedék miatt előírás
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Biztos hülye kérdés, de a légpuskások miért öltöznek be úgy, mintha a tábla helyett egymásra lőnének? 😀

több mint 1 éve
Illetve a hisztispicsa niylatkozatát, amikor nem jutott ki, majd a boldog insta bejegyzést, amikor Kovács Zsófi sérülése után kimehetett, megvalósította az álmát, olimpikon lett és 34. lett felemáskolbászon úgy, hogy csak ezen a szeren versenyzett. Szimpatikus sportember.és mellétenném az instaról az aranybikinis képétNálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
és mellétenném az instaról az aranybikinis képétNálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Máshogy emlékeztem tegnapról Márton Annáról, de kétségkívül szép. 😊Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05
r.baggio
több mint 1 éve
Tom Daley 5. olimpia 5. érem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az tiszteletlen, hogy első meccse volt és azért nem kellene 2x50 sprintet futni a legyőzött mellett, akárcsak tegnap"szimpatikusan" örülnek ezek az egyiptomiak tegnap is, ma is.nem volt ebben semmi tiszteletlen sztem
Gergőbácsi
onnantól meg csak azért zavar mer magyart vert meg
Liza üvöltözése sokkal gázabb volt sztem
Negritis, a vajda
A túlzott üvöltözés sem szimpatikus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
60. Gyokovics-Nadal jön

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nálam kérdés nélkül Márton Anna... Általad preferált hármast se rúgnám ki az ágyamból, de nekem ők túl műk, Annának meg olyan természetes a kisugárzása, amitől face-to-face olvadozni szoktam, plusz ez a típus jobban is öregszik hosszútávonAkkor még egyszer, képpel illusztrálva
Tito05

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal