NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Kiegyenlítettnek tűnik Kovácsmeccse
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Eddig bíztató Kovács Richárd 1. menete.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Az Liza meg Luca lenne, kiegészülve Battai Sugárral vad3-as az a csapatSzékely Zója
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az Liza meg Luca lenne, kiegészülve Battai Sugárral vad3-as az a csapatxhamsteren élőben?Mikor lesz Anna és Liza egymás ellen?14:30
ThundersNFL a Paraszt
empty taxi
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
xhamsteren élőben?Mikor lesz Anna és Liza egymás ellen?14:30
ThundersNFL a Paraszt
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mikor lesz Anna és Liza egymás ellen?14:30
ThundersNFL a Paraszt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mikor lesz Anna és Liza egymás ellen?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
még szebb, hogy két olasz zúgott ki a gecibe 😀mind a három out
eaglesmcnabb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
pedig néha merni kell bolondnak lenniAmikor rájöttem, hogy ezt kellene, elengedtem, mondván nemnemsohagondolkozz Sixo aggyal 😊Zsomborék dobogón.Ki hol mi?
Sixo
Janek
NB2
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amikor rájöttem, hogy ezt kellene, elengedtem, mondván nemnemsohagondolkozz Sixo aggyal 😊Zsomborék dobogón.Ki hol mi?
Sixo
Janek
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gondolkozz Sixo aggyal 😊Zsomborék dobogón.Ki hol mi?
Sixo
Janek
olympics.com/en/paris-2024/results/diving/men-s-synchronised-10m-platform/fnl-000100--
Zsombor-Murray Nathan bronzot nyert ffi toronyban
több mint 1 éve
A múlthéten egyébként pont láttam a lovak kamionját, ahogy indultak Párizsba. Hát nem semmi körülmények között utazhattak a lovacskák. Viszont ez a Kaizinger Balázs nem a legfényesebb izzó a csillárban, vagy csak ennyire meg van illetődve? 😀
több mint 1 éve
Ha menni fog a mobilnet, akkor nincs probléma, még az esti program is a buszon leszHét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊Addig nem èrsz oda 😛 (14 körül )de hátha este is èrdekes lesz mèg
r.baggio
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊14:30
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jè, ilyet ezt jól jegyezzük meg 😉
több mint 1 éve
Hét órás buszozás jön nekem, mikor lesznek a nyolcaddöntők? 😊

---
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Közben Sárkány Zalán PB
több mint 1 éve
csapatban nem lesznek ilyen gondok 😀úgy tűnik ez hiányzott eddig. kaphatna még pirosat minden meccsen, ha utána jön a berserker mode.Két sárga után, mindkettő bemozdulásraarról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
sorsolás nem a legjobb, most Pusztai vs Márton meccs jön, aztán ha minden jól megy, az elődöntőben is két magyar lehet egymás ellen.
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
szedd ki spanyol 😀 Ilyen hozzáállással, lehet jobban járnánk ha Márton menne tovább.
több mint 1 éve
úgy tűnik ez hiányzott eddig. kaphatna még pirosat minden meccsen, ha utána jön a berserker mode.Két sárga után, mindkettő bemozdulásraarról lemaradtam. mire kapta a pirost?Márton Annát még nem láttam ilyen agresszívnekHát a piros után nem is csodálkozom a semmire kb
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
sorsolás nem a legjobb, most Pusztai vs Márton meccs jön, aztán ha minden jól megy, az elődöntőben is két magyar lehet egymás ellen.
buhloone mindstate