NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kardvívó meccsnél csak 2 kardvívó meccset párhuzamosan rosszabb nézni. Kéne egy harmadik is.
több mint 1 éve
Luca gondbanSzépen visszajött
Negritis, a vajda
És az ország második legnagyobb ordítását is bemutatta.
Nyilván Grofoé a legbrutálabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
azLuca gondbanszép
Negritis, a vajda
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kövi futamban El Salvador, Trininda és Tobago, Guatemala, Hong Kong, Dominikai Kt. Ez fullra Warrb futam.
több mint 1 éve
Luca gondban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Korea vs Japán 😮 Olasz vs Francia , kb minden párosításban megvan az esélye, hogy egymást fogják lőni.
több mint 1 éve
mintha 2 csajjal lennél egyszerre 😊
több mint 1 éve
Gecc itt mi lesz. Negyeddöntőbe Taiwan vs Kína. Csak nehogy egymást lőjjék le.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Eddig 5-0.
több mint 1 éve
nah pusztai az m4sport2-n szűcs pedig az m4liveoh m4en mind2 kép megy
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A 400 vegyes kib.szott nehéz és 15 évesen meg pláne nagy dolog lett volna...de az azért bosszantó, hogy valaki pont az olimpián úszik kb 10 mp-el rosszabbat az egyéni legjobbjánál...na ez nagyon el van b@szva ilyenkorSzerintem nincs elbaszva, bár én máshonnan közelítem meg. Kötve hiszem hogy 15 évesen ez volt a célja, az OB meg az EB, ahol peakje volt meg olyan jól sikerült, hogy egy gimi előtti kiruccanás akkor menjen Párizsban, szokni a milliőt.
Klaci79
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az lehet, csak a homok elég más talajA rendes, nem paros verzio sokkal komplexebbnek tunik, ez a paros strand laikuskent eleg lebutitott roplabdanak nez ki.ez megint a Jay Cutler féle kézilabda kommentre hajaz ...egyébként ahogy írtátok a röpi nálunk nagyon mostohagyerekNeztem ezt spanyol - hollnd paros strandropit, hat nem latom hogy nem dominalna szet ezt a sportot 1 honap edzes utan barki mondjuk a Team USA-bol. Nem tunik ez bonyolultnak.
de mikor olimpia van én is mindig rádöbbenek, ha ezt magas szinten űzik milyen mocskosul jó sport is ez 😊
és ami durva, hogy még a lányoknál is, a ffiaknál meg iszonyat milyen ütések, blokkok, súlypontemelkedések vannak 😊
NB2
JéBé
Negritis, a vajda
JéBé
több mint 1 éve
A 400 vegyes kib.szott nehéz és 15 évesen meg pláne nagy dolog lett volna...de az azért bosszantó, hogy valaki pont az olimpián úszik kb 10 mp-el rosszabbat az egyéni legjobbjánál...na ez nagyon el van b@szva ilyenkorSzabó Gábor mondta,hogy volt neki a magyar bajnokság, ifi és felnőtt eb és olimpia....azért 15 évesen....
Klaci79
Max Egerszegi baszta meg a világot háton....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A rendes, nem paros verzio sokkal komplexebbnek tunik, ez a paros strand laikuskent eleg lebutitott roplabdanak nez ki.ez megint a Jay Cutler féle kézilabda kommentre hajaz ...egyébként ahogy írtátok a röpi nálunk nagyon mostohagyerekNeztem ezt spanyol - hollnd paros strandropit, hat nem latom hogy nem dominalna szet ezt a sportot 1 honap edzes utan barki mondjuk a Team USA-bol. Nem tunik ez bonyolultnak.
de mikor olimpia van én is mindig rádöbbenek, ha ezt magas szinten űzik milyen mocskosul jó sport is ez 😊
és ami durva, hogy még a lányoknál is, a ffiaknál meg iszonyat milyen ütések, blokkok, súlypontemelkedések vannak 😊
NB2
JéBé
Negritis, a vajda
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Vagy a télire kivinni az úszást, csak ott hideg vízben úsznak.Akkor rendezni kell egy olimpiát 26-ban! Nyárit.Hát, ez kevés. Majd 4 év múlva.19 évesen láttál már jó magyar úszónőt? 16-17 évesen kiégnek. Ez volt a nagy esély.
csipkelli
Sixo
csipkelli
több mint 1 éve
kovács ági is 19 évesen nyert aranyat Sydney-benkatinkaHát, ez kevés. Majd 4 év múlva.19 évesen láttál már jó magyar úszónőt? 16-17 évesen kiégnek. Ez volt a nagy esély.
csipkelli
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ő akkor pont szar volt, Után ment ki usába és tanították meg úszni. 20 évesen nyert először Rómában 2009ben.katinkaHát, ez kevés. Majd 4 év múlva.19 évesen láttál már jó magyar úszónőt? 16-17 évesen kiégnek. Ez volt a nagy esély.
csipkelli
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
ez megint a Jay Cutler féle kézilabda kommentre hajaz ...egyébként ahogy írtátok a röpi nálunk nagyon mostohagyerekNeztem ezt spanyol - hollnd paros strandropit, hat nem latom hogy nem dominalna szet ezt a sportot 1 honap edzes utan barki mondjuk a Team USA-bol. Nem tunik ez bonyolultnak.
NB2
JéBé
több mint 1 éve
A 400 vegyes kib.szott nehéz és 15 évesen meg pláne nagy dolog lett volna...de az azért bosszantó, hogy valaki pont az olimpián úszik kb 10 mp-el rosszabbat az egyéni legjobbjánál...na ez nagyon el van b@szva ilyenkor