NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Holland-török röpimeccsről ajánlom figyelmetekbe Britt Bongaertsot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
nálunk a csajok röpiztek, a fiúk meg kosaraztakEhhez képest mi a középiskolában csak azt játszhattunk, semmi mást, egy életre meg is utáltatták velem a sportot. Persze a női NCAA-t érdemes nézni, Nebraskában nemrég új világrekordot állítottak fel nézőszámban, csak az meg pont ugyanakkor megy, mint a fociAmúgy tegnap este néztem sima röplabdát és tök jó. Azt hittem sokkal szarabb.Kint nem taózzák, viszont vannak nézők, meg van kultúrája. Itthon a gyerekek nem akarnak röpizni, mert - ha csak nem cipelik őket meccsekre - nincs kirakatban. Foci, kosár, azt mindenki a fodballistákat meg az nba-seket majmolja.
Sixo
Röpiben amúgy Magyarországon sokáig az nyert, akinek jobb idegenlégiósai voltak. Kicsit még most is.
slowmotion
r.baggio
mondjuk egyik volt osztálytársnőm nem is volt rossz benne
women.volleybox.net/hu/timea-kovacs-p24285/clubs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Közben a török 2 megnyerte a vegyes pisztoly selejtezőt. Az török 1 meg 15. lett 17 csapatból xDA számozás csak megtévesztés. 1526-ban is ezt csinálták a rohadékok, ilyenek ezek.
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Közben a török 2 megnyerte a vegyes pisztoly selejtezőt. Az török 1 meg 15. lett 17 csapatból xD
több mint 1 éve
Ehhez képest mi a középiskolában csak azt játszhattunk, semmi mást, egy életre meg is utáltatták velem a sportot. Persze a női NCAA-t érdemes nézni, Nebraskában nemrég új világrekordot állítottak fel nézőszámban, csak az meg pont ugyanakkor megy, mint a fociAmúgy tegnap este néztem sima röplabdát és tök jó. Azt hittem sokkal szarabb.Kint nem taózzák, viszont vannak nézők, meg van kultúrája. Itthon a gyerekek nem akarnak röpizni, mert - ha csak nem cipelik őket meccsekre - nincs kirakatban. Foci, kosár, azt mindenki a fodballistákat meg az nba-seket majmolja.
Sixo
Röpiben amúgy Magyarországon sokáig az nyert, akinek jobb idegenlégiósai voltak. Kicsit még most is.
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Semmi gond, csak menőbben akart nyerni.Az ókori görögök óta ismerjük a drámai késleltetést.
Sixo

Madden hates me.
több mint 1 éve
aztakurva
több mint 1 éve
egy tizeddel, anyád 😊
több mint 1 éve
Fúhh de előtte a 16 éves koreai az utolsó hármat, szétlövés... 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Amúgy tegnap este néztem sima röplabdát és tök jó. Azt hittem sokkal szarabb.Kint nem taózzák, viszont vannak nézők, meg van kultúrája. Itthon a gyerekek nem akarnak röpizni, mert - ha csak nem cipelik őket meccsekre - nincs kirakatban. Foci, kosár, azt mindenki a fodballistákat meg az nba-seket majmolja.
Sixo
több mint 1 éve
Szétlövés baszod 😀

Madden hates me.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Izgulnak. Majd kapnak emiatt a helyi bowl.hun.
több mint 1 éve
És a kínai most baszta el. 16 éves arany.igen, ehhez képest a magyar speaker nemigen emelte ezt ki.
Sixo
több mint 1 éve
amit láttam a gördeszkából oda is lehet már idősekA rutinos 17 éves a fiatal 16 éves ellen, ez a Kína vs Korea.ha torna v mukorcsolya lenne akkor mar kioregedett sztarokrol beszelnenk.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Gratula az 5. helyedhez.A rutinos 17 éves a fiatal 16 éves ellen, ez a Kína vs Korea.ha torna v mukorcsolya lenne akkor mar kioregedett sztarokrol beszelnenk.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
A rutinos 17 éves a fiatal 16 éves ellen, ez a Kína vs Korea.ha torna v mukorcsolya lenne akkor mar kioregedett sztarokrol beszelnenk.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A rutinos 17 éves a fiatal 16 éves ellen, ez a Kína vs Korea.
több mint 1 éve
RIP Warrb, Mexikó a férfiaknál is betlizett. Hiába lőttem 53, 56, 56ot ez sem volt elég a japánok ellen.Sebaj.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
RIP Warrb, Mexikó a férfiaknál is betlizett. Hiába lőttem 53, 56, 56ot ez sem volt elég a japánok ellen.
több mint 1 éve
Dósa 13.05kor vív majd
több mint 1 éve
Az indiai miután kiesett még a pisztolyát sem akarja eldugaszolni, a bírónak kell rászólnia ...
több mint 1 éve
Bakker, ha Ramita Dhindahlnak hívnak, mi a szent buddháért mész hozzá valakihez aminek a vezeték neve Ramita ...